Monna
Monna

Uusi pää, vanhat jutut!

Mun hiukset on nyt olleet melkein kolme vuotta vaaleat, persikkaiset tai rose goldin väriset. 🙂 Aiemmin värjäsin hiuksia oikeastaan kaks kertaa vuodessa: syksyllä tummaksi ja kesää kohti vaaleaksi. Kun tulin raskaaksi 2016 helmikuussa, silloin mulla oli tummat hiukset. Mutta sen jälkeen en oo jostain syystä kokenut tummia hiuksia omakseni. Se jokavuotinen ”syksyllä tummaksi”-fiilis ei vaan enää tullut, vaaleat hiukset tuntui omimmalta.

Kunnes… Parisen kuukautta sitten ekan kerran rupesin taas miettimään niitä tummia hiuksia. 🙂 Katselin vanhoja kuvia, mutta en tehnyt sitä mun normaalia juttua: kauppaan saman tunnin sisällä ja pari purkkia mustaa hiusväriä päähän. Haha! Mä jäin pohtimaan asiaa. Jouluna mä yhtäkkiä sain sellasen fiiliksen, että ei hitto mä haluan ne tummat hiukset!

Pistin mun ihanalle kampaajalleni Jennalle viestiä. Jenna vastasi, että ootko sä nyt ihan varma, ne ei sitten vaalene ihan hetkessä takaisin. Mä sanoin, että mä OON TÄYSIN VARMA! Varattin aika ja samalla pyysin, että otetaan pidennykset pois.

Tästä lähdettiin liikkeelle tänään. 🙂
Välivaihe, mun omat hiukset.
Aika pitkät oli tosiaan jo omat!

Tänään mä sitten astelin ihan innosta hihkuen Jennan luo. Yllätys oli kuinka pitkät mun omat hiukset pidennysten alla oli! Syyskuussa laitettiin pidennykset mulle ja yhden kerran huollettiin välissä. Omat hiukset oli melkein puoleen selkään asti. Jenna otti tosiaan kaikki teipit ja sinetit irti ja laittoi ne jemmaan. Pidennyshiukset on niin hyvänlaatuiset (BP Hair Premium Slavic), että niitä voi käyttää vieläkin uudelleen. Jos haluan esim. tummiin hiuksiin pidennykset jossain välissä, voi nää värjätä ja käyttää taas uudelleen!

Nyt mä olen sitten brunette!! Ja ihan omilla hiuksilla kaiken lisäks! 🙂 Ihanaa!! Tykkään ihan hulluna!! Jenna napsasi muutaman sentin pois hiusten latvasta ja OMG – mun ensimmäisen harmaan hiuksen!! HAHAHA!! 😀

Mitäs te ootte mieltä? 🙂 Ai, että mä tykkään!!!! <3 <3 <3

Monna

Kommentit (6)

 1. Jepa

  Passaa niiiiiiiin hyvin!!! Ihanat😍😍

  • Marjo

   Sulle sitten käy kaikki hiustyylit 😃! Upea on tämäkin!

 2. Aba

  Aivan ihanat,sopii hyvin tuo väri,todellakin!!

 3. Taru

  Sopii kyllä sulle tosi hyvin!👍 Mä vaan näen sut vaaleisiin hiuksiin. 😂

 4. Petra

  Sulle sopii kaikki värit ja sävyt! 😊

 5. Riikka

  Oot kyllä ihme tyyppi, kun sulle käy kaikki värit! Mahtava look 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *