Monna
Monna

Uusi harrastus!

Jos pystyisin jotenkin tuomaan tämän fiiliksen teille konkreettisesti sinne teille ruudun toiselle puolen!! Tämä on niiiiin mahtava fiilis!! Sellainen, jonka olen kokenut viimeksi pari vuotta sitten.

Sain viestiä Vertical Clubilta viime viikolla. He ehdottivat yhteistyötä kanssani. Minun ei tarvinnut kovin pitkään miettiä vastaustani. KYLLÄ!!! Pääsisin testaamaan heidän tuntejaan yksityisopetuksella, saisin tarjota lukijoilleni alekoodin ja vielä kaiken päälle lukijoilleni ilmaisen kokeilutreenin!

Minä sain toivoa oman ensimmäisen yksityistuntini sisällön ja se oli rengastrapetsia, lattia-akrobatiaa, sekä hammockia.

Rengastrapetsia olin kokeillut joskus muutama vuosi sitten kerran. Jännitti se, että ollaan niin ylhäällä ja onko minulla muka mitään voimia enää tallella. Mutta oli!! Mikä ihana onnistumisentunne tulikaan!

Toki esimerkiksi polvitaipeet oli vähän kovilla ja käsivarret, sekä puristusvoima. Kyllä siellä ylhäällä noihin kuvissakin näkyviin asentoihin siirtyminen myös hieman jännitti, koska rengas ei ole kiinteä elementti. Silti opin mm. menemään ylös renkaalle, joka roikkuu tosiaan aika ylhäällä ja tekemään siellä muutaman asennon.

Se, mikä teetti mahtavan fiiliksen oli päälläseisonta! Vaikka se onkin näistä kaikista tunnilla tekemistämme asioista tutuin minulle, mutta en ole uskaltanut suoristaa jalkoja kertaakaan synnytyksen jälkeen. Plus päälle raskauden kaksi viimeistä kolmannesta ilman akrobatiaa. Eli pitkä aika on päälläseisonnasta. Nyt kuitenkin uskalsin ohjatusti ja pehmeällä alustalla kokeilla suoristaa jalat ja ne menivät kuin menivätkin moneen otteeseen ihan suoraksi asti. Asento tuntui jopa kevyeltä! Niin hyvä fiilis, että en osaa sanoihin sitä pukea!!

Loppuun tehtiin vielä käsilläseisontaharjoituksia ja hammockilla muutamia liikkeitä. Tuo hammock oli ihan uusi tuttavuus! Voi kuinka sulavasti opettajani Saija teki liikkeet ja tuon invertin (pää alaspäin) ja voi kuinka isot naurut pääsi minulta ensimmäisellä yrityskerralla. 😀 Pääsin kuitenkin inverttiin ja sieltä pariin asentoon.

***

Mahtavinta tällaisessa ”tempputreenissä” (kuten sitä joskus aikoinaan jo kutsuin) on sen monipuolisuus! Koko vartalo saa treeniä, keskivartalo ja yläkroppa varsinkin. Ja se, että treeni tulee vähän ”siinä sivussa”. Koska tekeminen on haastavaa ja hauskaa, ei tule mietittyä kuinka nyt tässä leveä selkälihas supistuu ja tässä kyynervarren koukistaja. Vaan kroppa joutuu likoon siinä samalla, kun haastaa itseään uusiin juttuihin tai harjoittelemaan jotain tuttua liikettä (esim. päälläseisontaa tai käsilläseisontaa) paremmaksi.

Päätin tänään, että koska salitreeni-intoa ei jotenkin tunnu olevan, en aio pakolla tehdä mitään perus salitreeniä. Jalkatreenin otan kerran viikkoon salilla, kehonpainolla ja/tai lisäpainoilla. Yläkroppaa ja keskivartaloa treenaan tällä minun rakastamallani tavalla: temppuillen! 😉 Saan siitä niiiiin paljon energiaa! Tällaisen treenin jälkeen olen ihan kuin nousuhumalassa, fiilis on älyttömän korkealla ja koko ajan hymyilyttää!

***

Sitten se lukijatreeni!! Eli nyt 12 nopeinta saa varata itselleen paikan ILMAISELLE kokeilutunnille Vertical Clubille! Tunti järjestetään 11.11.2017 klo 15.45! Tunti sisältää hammockia, sekä rengastrapetsia. Tunti sopii ihan aloittelijoille, tai pari kertaa jompaan kumpaan lajiin tutustuneille! 🙂 Sitova ilmoittautuminen minun sähköpostiini: pt.monna@gmail.com  EDIT: Tunti on nyt täynnä, mutta jonopaikalle voi vielä ilmoittautua.

Ja eikä siinä vielä kaikki! 😉 Nyt minun lukijani saa Vertical Clubin 10x -kortista huiman alennuksen! 10x -kortti teille lukijoilleni hintaan 119 € (norm. 140 €) -> sen saa ostettua Vertical Clubin kassalta kertomalla olevansa minun lukijani. 🙂 Tutustukaa heidän laajaan tuntivalikoimaan TÄSTÄ.

Toivottavasti nähdään kokeilutunnilla! 🙂 <3

* Tunnin minulle tarjosi Vertical Club.

Kommentit (4)

 1. Henna

  Voi mä niin tiedän ton tunteen! Ite kans ilma-akrobatiaan ihan hurahtanut, samoin ilmajooga, tankotanssi ja kaikenlainen temppuilu on lähellä sydäntä. Akrobatiassa jotenkin nauttii ihan vaan siitä ajatuksesta, että aikuisenakin voi vielä temppuilla, kiipeillä ja roikkua niin kuin lapsena. Ei oo niin väliä vaikka ei niitä hienoimpia asentoja pystyisikään tekemään, pelkkä tosiaan renkaalle istuminenkin siellä korkeella on siistiä😊

  http://www.parastaennen.fi

 2. ak

  Oi ku ois kiva tankoilun lisäks kokeilla noita muitaki akrobatia/ ilma temppuilu lajeja 😀 Ja ois kiva käydä tutustumassa tuolla salilla 🙂 Mihin asti toi alekoodi on voimassa ja ymmärsinkö oikein, että sitä ei pysty netin kautta ostamaan?

 3. Jemina

  Oiii miten kivan näköstä, olen itsekkin kuullut, että noihin akroihin on muutkin hurahtaneet!

  kirjottelin omaan blogiini yksinäisyydestä 🙂 <3

  http://plantifulmindj.blogspot.fi/2017/10/yksinaisyydesta.html

 4. Jaana

  Suosittelen kokeilemaan myös vannetanssia! Se koukuttaa ja näyttää mageelta, ja voi harjotella missä vain missä on tilaa. Treenaa mukavasti koordinaatiokykyä ja liikkuvuutta, myös itseilmaisullista puolta mahdollista yhdistää mukaan tai vain keskittyä teknisiin temppuihin. Poiden pyöritys on myös teknisempiin lajeihin hurahtaneille hyvää treeniä. Molemmat lajit sopii monenlaiselle liikkujalle ja harjoitella voi itsekseen kun on hyvä hetki tai kursseilla mistä saa paljon uutta aivopahkinää. Belenos studiolla Pitäjänmäessä löytyy tunteja kaikentasoisille, tsek it out 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *