Monna
Monna

Unelmakroppani?

Sain tällaisen kommentin blogiin: Teit joskus aikoinaan kirjoituksen unelmapepusta. Voitko tehdä samanlaisen? Peppu? Hauikset? Selkä? Mikä vaan. Laittaa kuvia, että mikä sinua inspiroi?

Bloggaajakollegani Johanna kirjoitti muutama viikko sitten postauksen Minun vartaloihanteeni. Hän kertoi, että hänellä ei ole mitään tiettyä henkilöä tai vartaloa, joka olisi juuri se ”the body”. No itse asiassa ei oo mullakaan enää. Joskus vielä muutama vuosi sitten oli. Tai ei ehkä suoraan sanottuna niin, että jollain tietyllä ihmisellä oli mun mielestä unelmakroppa, vaan enemmänkin niin, että jollain oli mahtava peppu ja jollain toisella huikeat olkapäät jne.. 😉

Nyt kuitenkin mulla on tavoitteena saada oma kroppa parempaan kuntoon mitä se on nyt. Haluan kiinteytyä ja saada sitä lihasmassaa takaisin. Haluan myös, että mun kroppa voi sisäisesti yhtä hyvin kun aiemmin, että niistä vatsan kipuiluista pääsisin taas eroon. Mä voisin sanoa, että mun unelmakroppa tällä hetkellä olis jotain tämän nykyisen vartaloni ja sen aiemman vartaloni välistä. 🙂 Kuten oon kertonut, katon tälläkin hetkellä peilikuvaani hymyillen (ainakin vaatteet päällä 😉 ). Mutta kun tiedän sen mihin mun kroppa on pystynyt, haluan jotain siitä entisestä takaisin.

Ajattelinkin, että pistän nyt ihan kunnolla itteni likoon ja otin tällaiset ”alkutilanne”-kuvat. Tein myös lihaskuntotestit; punnerrus, kyykky ja vatsalihakset. Jaan nää kuvat ja nää tulokset tähän postaukseen ja joulukuussa kerron mikä on tilanne! Hitaasti, mutta varmasti siis mennään kohti sitä ”terveempää minää”.

 • Punnerrukset: 25
 • Kyykyt: 23
 • Vatsalihakset: 23

Testit on tehty niin, että kuinka monta toistoa 30 sekunnissa kutakin liikettä. Tämän saman testin teen sitten joulukuussa. 🙂 Ihan jo jännittää!

25.7.2018

Tässä on nyt lähtötilanne. 🙂 Vaakaa en enää omista, joten painoa en teille saa kerrottua. Toisaalta mua ei ne kilot eniten kiinnosta, vaan peilikuva ja se kehon vointi ulkoa ja sisältä. Lihaskuntotestit on sitä varten, että nään sen kehityksen myös niissä lihaksissa. Jos mä jostain vaa’an löydän, niin ehkä hyppään siihen lähiviikkoina ja sitten taas joulukuussa.

Mulla on syksyä varten sovittu kerta viikkoon salitreenit ystävän kanssa, sen lisäks aloitan ehkä jonkun ”temppuilukerhon” taas ja sitten tietysti teen kotitreeniä / ulkotreeniä ja ostan myös salikortin tauon jälkeen.

Meillä on syksyllä tulossa Tuukan kanssa sellaiset Bootcampit! Kerran viikossa treenataan yhdessä, mun ryhmä tiistaisin klo 18 ja Tuukan ryhmä keskiviikkoisin klo 18. Molempien ryhmiin mahtuu vaan 15 henkilöä ja puolet molemmista ryhmistä on jo täynnä. 🙂 Jos sua kiinnostaa tulla meiän ryhmiin mukaan, niin lue TÄSTÄ lisää. Hinta on 89€ / ryhmä tai molemmat ryhmät yhteenstä 149€.

Bootcampissa:

 • jokainen treenaa oman kuntotasonsa mukaan
 • tehdään kehonpainotreeniä, kahvakuulaa, liikkuvuutta jne..
 • treenataan ilon kautta ja hymy huulilla
 • otetaan lihaskuntotestit ensimmäisellä ja viimeisellä kerralla

Lisätietoja: pt.monna@gmail.com

Te äidit siellä, joilla on synnytyksestä pari kuukautta tai vaikka vuosi – tässä jotain teille! Mulla on ollut Hyvinvointistudio Lupauksella ”Monna ja äidit treenaa” -päiviä. Nyt järkätään taas sellainen, mutta miniversiossa. Tapahtuma on 4.8. lauantaina klo 10-12 ja TÄSTÄ pääset ilmoittautumaan. Mä en itse oo paikalla, mutta osaavat ja ammattitaitoiset valmentajat Sara ja Sanna on. Mukaan mahtuu tällä kertaa 25 ensimmäistä, viimeksi paikat meni loppuun parissa tunnissa! 😀 Joten olkaahan vikkeliä, jos haluatte mukaan. Hinta on vain 25€.

Tapahtuman aikana käydään läpi mm. seuraavia asioita:

 • muutokset kehossa raskauden aikana
 • muutokset kehossa synnytyksen jälkeen (mm. vatsalihasten erkauma ja mistä sen tunnistaa)
 • miten aloittaa treeni synnytyksen jälkeen, mikä on turvallista
 • erkauma-liikkeitä – lantionpohja-asiaa, miksi sitä on tärkeää treenata (ja kuinka päästä eroon virtsankarkailusta)
 • pääset halutessasi myös testaamaan oman vatsalihasten erkaantumasi

Lisätietoja: sara@hyvinvointistudiolupaus.fi – Tapahtuma on vain teille mun blogini lukijoille!!

Tällaisia suunnitelmia siis tänne! 🙂 Mitäs sinne? Kuka lähtee mukaan kokeilemaan mitä saa aikaiseksi oman kropan suhteen syksyn aikana? 😉 Jos teitä kiinnostaa, niin tehkää nuo lihaskuntotestit ja ottakaa itsestänne kuvat ja laittakaa ne talteen. Joulukuussa sitten uudet testit ja kuvat!

Jos haluatte, laittakaa hashtagilla #kohtiterveempääminää kuvia IG:hen ja kertokaa myös lihaskuntotestien tulokset!! Yhdessä sitten eteenpäin! 😉 Eikö vaan? KUKA ON MESSISSÄ??

Jos sua ei itteäs kiinnosta lähteä mukaan tai sulla on muita suunnitelmia syksyä ja treenejä varten, mutta sua kiinnostaa nähdä miten mulla menee -> pistä @monnapursiainen IG-tili seurantaan. 😉 

Lue myös:

Kommentit (15)

 1. Sanna K

  Minä lähden mukaan, ilmoittauduin jo instan puolellaki ekana 😀
  Tämä tuli juuri sopivaan aikaan kun päätin palkata PT:n, heti kun löydän sopivan !
  Mieluiten jo parin viikon sisällä tai viimeistään syyskuun alusta. Sitä ennen yritän liikkua säännöllisesti ja monipuolisesti itse ja alkaa laittaan syömisiäni kuntoon!
  Siinäpä hommaa syksyksi!
  Tsemppiä meille <3

  • Monna

   Jes, loistava juttu! 🙂 Tsemppiä meille!

 2. kata

  Oikeastaan alkoi kiinnostamaan nyt niin että taidampa laittaa saman homman vireille ja katsoa mitä saan syksyn aikana tehtyä! 😉

  • Monna

   No, mutta mahtavaa!! 🙂

 3. Johanna

  Mä lähden mukaan myös!
  Just eilen mietin, että olispa joku, joka sais tsempattua tekemään muutosta elämään. Sama tavoite kuin sinullakin, että rasvaa pois ja lihasta tilalle. Lähemmäksi sitä tilannetta, jossa on aiemmin ollut.
  Postaileppa aika ajoin, millä tavoilla ja toimilla tarkemmin aiot päästä tavoitteeseesi, niin niistä voi ottaa itsellensä vinkkejä! 🙂

  • Monna

   Jee, hieno juttu!! 🙂 Postailen joo! 😉

 4. Sini

  Kylläpä alkoi täälläkin kiinnostus herätä ja kadoksissa ollut motivaatio pilkistää. Oispa ollu huippu juttu, kun sulla ois ollu nettivalmennus, jonka ois voinu ostaa ja sillä mennä joulukuuhun!

  • Monna

   Hei hauskaa motivaatio pilkistää! 😉 Mulla ei nyt nettivalmennusta tuu, mutta voin suositella kyllä mun miehen Safkat kuntoon -valmennusta.
   Alkaa 3.9! Täältä voit lukea siitä lisää: https://www.mtpersonaltraining.com/safkat-kuntoon.html

 5. Jenni

  25 punnerrusta kuulostaa tosi isolta määrältä vaikka ei olis aikarajaa! 😀 Siis ihan oikeita miesten punnerruksia? Täytyy itsekin tehdä tälläinen testi!

  • Monna

   Polvet maassa 😊

 6. Nina

  Jeee mukana! 😘😘😘

 7. Heidi

  Minä myös mukana! Mulla tässä kolmen viimeisen vuoden aikana paino noussut n. 20kg, kiitos hormonikierukan, mut nyt se poistettu niin josko aineenvaihdunta lähtis liikkeelle taas. Täytyykin noi testit myös tehdä ja kuvat ottaa, ajattelin myös muutamat mitat, mutta vaa’alle en astu! 😀 ei se mua kiinnosta vaan se hyvä olo. Ja varmaan se peilikuvakin vähän 😉

 8. Nanna

  Mukana minäkin! Pääsen työhön tulotarkastukseen ja kuntotestiin ensi viikolla ja kuvat pitää myös ottaa:)

 9. Minna

  Hei,
  Onko nuo kuntotestin vatsat ihan istumaan nousuja vai vain yläkroppa ylös vatsoja?

  • Monna

   Mä tein ne niin, että selinmakuulla, polvet koukussa, kädet reisillä ja siitä ylös niin että sormet koskee polvia. 🙂
   Se on tavallaan ihan sama vaikka tekis linkkareita, kunhan tekee just samoja sitten kun tekee sen vertailun, jotta voi oikeasta nähdä kehityksen. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *