Monna
Monna

Tyttöjen päivä ja ilta

Kaupallinen yhteistyö:
Hotel Sveitsi
Seikkailu Sveitsi
FitPark Sveitsi

Pari viikkoa sitten meiän oli tarkoitus mennä mun veljen ja mun äidin kanssa viettämään mukava ilta Hotel Sveitsiin. Olin varannut meille hotellihuoneen ja illalliselle pöydän. Veljeni oli varannut meille kaikille kauneushoidot, ja tämä kaikki oli yllärinä äidille.

Pari päivää aiemmin Tuukka ja Emma sairastui influenssaan, joten mun osallistuminen äidin ylläri-iltaan ja päivään vähän kapeni. 😀 Pääsin kuitenkin nauttimaan silloin Ravintola Tilan illallisesta äidin ja Jussin kanssa ja sitten ajelin kotiin yöksi. Mua jäi harmittamaan etten saanut nukkua yötä siinä super pehmeässä hotellin sängyssä!! 😀

Mua kuitenkin lohdutti tieto, että huhtikuun alussa meille oli tiedossa upea tyttöjen päivä ja ilta samaisessa Hotelli Sveitsissä. Meidän oli tarkoitus mennä viettämän äitien laatuaikaa Hillan ja Lauran kanssa, päästä nauttimaan vapaa-ajasta ja tehdä erilaisia aktiviteetteja hotellin puitteissa.

Pari päivää ennen viikonloppua mietittiin sormet ristissä, että toivottavasti kaikki nyt pysyy terveinä. Kunnes tuli Hillalta viesti, että vatsatauti on iskenyt. 🙁 🙁 ITKU!! Mikä tuuri voi olla! Odotettiin Hillan toipumista lauantaihin asti. Aamulla Hilla laittoi viestiä, että lämpöä on edelleen ja heikko olo.

Ex tempore päätettiin kysyä mun ystävää Emmiä mukaan, koska yks vuodepaikka oli vapaana. 🙂 Emmi sanoi samantien, että joo! Puolessa tunnissa hän oli pakannut kimpsut ja kampsut ja sitten auton nokka kohti Hyvinkäätä!

Meiän päivä starttasi Seikkailu Sveitsistä! Ihan super upea kokemus!! Emmi oli meistä kolmesta ainut, jota ei oikeastaan jännittänyt kiivetä ylös ja kikkailla tasapainoillen eteenpäin. 😀 Mutta mikä onnistumisen fiilis, itsensä ylittämisen fiilis ja endorfiini valtas koko kropan ja pääkopan tuolla!!

Oli ihan älyttömän siistiä mennä tuolla. Luottaa niihin turvavaljaisiin ja uskaltaa liukua köysiratoja pitkin ja edetä heiluvilla askelmilla puiden lomassa. Mä (ja myös Emmi & Laura) suosittelen kyllä ihan 100% ja vähän yli tuota!! Ei kyllä miettinyt ei niin mitään muuta, kun tuolla puiden latvoissa mennä tohelsi. 🙂 Huipennus ehdottomasti oli super pitkä köysirata, yli 200m liuku ees taas. Eli yhteensä n.500m liukua lopuksi. Kyllä vähän tais päästä kiljahdusta siihen liukuun lähtiessä.

Seikkailu Sveitsistä kipitettiin pikaisesti huoneeseen vaihtamaan sisätreenivaatteet ylle ja kohti Fit Park Sveitsiä, jossa meitä odotteli PT Mira!

Mira oli suunnitellut meille vajaan tunnin pituisen kehonpainotreenin. Osassa liikkeistä oli mukana kahvakuula ja liikkuvuusliikkeitäkin treeni sisälsi. Oli ihan tosi makeeta päästä jonkun toisen vetämään treeniin. Sanoinkin Miralle jo treenin aikana varmaan parikin kertaa, että vitsi tää on kivaa! 😀 Syke nousi ja sai pistää kroppa peliin just sopivalla tavalla.

Miran treenin jälkeen käytiin hakemassa välipalaa ja tultiin huoneeseen suihkuun ja istuskelemaan. Oli ihana, kun treenin ja illallisen välissä oli rauhassa aikaa istua ja höpötellä ja laittautua. Skumppapullokin avattiin ja naposteltiin huoneessa olevia hedelmiä.

Hotel Sveitsissä oli ihanat puitteet! Siis kaiken kaikkiaan! Koko hotelli on mun mielestä kauniisti sisustettu ja Junior Suite, jossa me yövyttiin oli iso! Muhkea parisänky (ehkä maailman paras sänky), kaunis ja tilava wc, jossa kylpyamme ja suihku. Sen lisäksi tässä huoneessa myös vuodesohva, jossa meistä Laura nukkui.

Kaikkien aktiviteettien jälkeen meillä oli varattuna illallinen Ravintola Alku:ssa. Ruoka oli tosi hyvää, alkupalasta jälkiruokaan! Mä, joka en oo mikään viinien ystävä, koin myös rieslingin todella hyvän makuiseksi. Istuttiin ravintolan pöydässä yli kolme tuntia ja välillä naurettiin vedet silmissä.

Mä voin suositella Hotel Sveitsiä kaikkine palveluineen ihan satasella jokaiselle!!! Ihana pieni irtiotto arjesta, todella ystävällistä henkilökuntaa, mahtavat puitteet ja ihan tosi paljon erilaisia aktiviteetteja.

Sveitsissä on myös paljon lapsiperheille; kuten BioRex -leffateatteri, SuperPark -sisäaktiviteettipuisto lapsille ja vaikka mitä!

SUOSITTELEN! <3 <3 <3

Ja kiitos vielä seurasta Emmi ja Laura! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *