Monna
Monna

Tyttöjen miniloma!

Voi että!! Vietin aivan ihanan miniloman viikonloppuna!! Olen aivan super fiiliksissä edelleen!! Sain viettää todellakin täydellisen miniloman kolmen ihanan naisen seurassa: Nanan, Emmin ja Lauran.

Olimme jo helmikuussa varanneet meille yhden yön Naantali Spa:sta toukokkuulle. Halusimme lähteä ystävien kesken pienelle minilomalle, pienelle get awaylle kevään tullen. Olemme kaikki olleet täystyöllistettyjä koko kevään, muut töistä, minä muista hommista.. 😉 Joka tapauksessa kaikki me olimme pienen miniloman tarpeessa, hyvässä seurassa.

Olin etukäteen miettinyt, että kuinkahan ikävä minulla tulee Emmaa tuon reissun aikana. Varsinkin edellisenä iltana tuli vähän jopa sellainen pieni ”paniikki”, että voi kuinka ikävä tulee sitä pientä palleroa. 😀 Kun tytöt tulivat hakemaan minua lauantaina aamusta, ensimmäinen kysymys autossa oli, että ”tuleekohan sinulle kova ikävä Emmaa”? Tiesin kuitenkin, että tällainen oma aika ja ihana tyttöjen reissu tulee olemaan niin ihana ja sen jälkeen on mega ihana tulla kotiin takaisin ja kaapata Emma syliin. <3

Kun pääsimme Naantaliin, veimme tavarat huoneisiimme. Meillä oli kaksi vierekkäistä huonetta, josta saatiin välistä ovi auki, joten meillä oli vähän kuin kaksio hotellihuoneena. 🙂 Tiputimme tavarat huoneisiin ja vaihdoimme vähän kevyempää päälle ja lähdimme samantien piknikille rantaan. Meillä kävi aivan älyttömän hyvä tuuri sään kanssa! Ensimmäinen ihan oikea kesäpäivä valtasi Suomen ja me saimme kyllä nauttia siitä täysin rinnoin.

Piknikillä vierähti monta tuntia höpötellen kaikesta maan ja taivaan väliltä. Naurettiinkin niin paljon, että kyyneleet valuivat silmistä. Oli niin ihana jutella näiden naisten kanssa kaikesta, kun meillä kaikilla on niin samanlainen arvomaailma. Moni asia nykypäivän maailmassa meitä kaikkia ihmetyttää ja hämmästyttää. Myös nautimme ja iloitsemme hyvin samoista asioista. <3 Piknikin jälkeen kävimme vaihtamassa uikkarit päälle ja lähdimme hotellin Spa-osastolle.

Lilluttiin altaissa, makoiltiin aurinkotuoleissa, nautittiin porealtaista. Sitten lähdimme laittamaan itsemme kuntoon ja illalliselle kohti Naantalin vanhaa kaupunkia.

Olimme varanneet meille pöydän jo etukäteen Ravintola Snickarista. Tilasimme kaikki pizzat ja nautiskelimme ihanasta, valoisasta ja aurinkoisesta illasta yhdessä. Tuo Naantalin vanhakaupunki on aivan todella idyllinen ja kaunis paikka. Siinä kun istuimme ravintolan pöydässä ja katselimme auringon painuvan puitten taa, oli kyllä aika upea fiilis.

Kymmenen tienoilla päätimme sitten pizzat syötyämme suunnata takaisin hotellille. Ei mennyt varmaan kymmentä minuuttia, kun kaikki me daamit oltiinkin sitten jo unessa. 😀
Aamusta heräilimme kahdeksan paikkeilla ja vatsat kurnien suuntasimme runsaan aamiasbuffetin kimppuun.

Olen ollut kerran aiemmin Naantali Spassa, silloin veljeni ja Tuukan kanssa. <3 Muistin, että aamiainen oli silloinkin aivan älyttömän runsas ja hyvä. Tiesin siis odottaa hyvää! 😉 Enkä odottanut turhaan. Tuo aamupala oli tälläkin kertaa aivan todella hyvä!

Syötiin aamiainen rauhassa ja sen jälkeen Emmi & Laura lähti Spa -osastolle ja minä & Nana lähdimme rantsuun vähän kuvaamaan. 10.30 mekin suuntasimme sitten Nanan kanssa Spa -osastolle, koska meitä odotti siellä Hydrotraining -tunti!!

Minä lähdin tunnille vähän reteästi, että juujuu, minä tiedän millaista tämä on, koska olen ohjannut hydrobicciä vuosia. Tiesin siis, että on odotettavissa ihan kunnon treeni, ei mikään ”mummojumppa”, kuten moni vesiliikuntaa kokeilematon ajattelee. En kuitenkaan tiennyt, että tällä tunnilla treenataan altaan lisäksi maalla, sekä uidaan.

Vedin tunnin niin täysillä (45min), että altaasta noustuamme minulle tuli huono olo! 😀 Tämä hydrotraining tunti oli ihan älyttömän tehokas! Teimme erilaisia liikkeitä vedessä ja jonkin verran tosiaan myös altaan reunalla. Haastetta riitti, mutta jokainen sai tehdä oman kuntonsa mukaan. Kun tuli esim. burpeiden vuoro, minä jätin hypyt pois. Tunnin jälkeen ja sen aikana oli ihan oikeasti hiki ja posket punoitti jokaisella meistä. Mietin tunnin aikana, että vesiliikunta voisikin olla yksi treenimuoto, jonka voisin ottaa mukaan omiin treeneihin!

Tämän jälkeen saimme nautiskella vielä hyvän lounaan hotellin kahvilassa ja sitten koitti kotiinpaluun aika.

Hehkutan paljon asioita, koska olen sellainen. 😀 Nyt kuitenkin voisin hehkuttaa vielä ihan pikkaisen enemmän! Tämä miniloma oli aivan täydellinen! Meillä oli aivan super hauskaa ja ihanaa! Oli ihana puhua luottamuksella vakavistakin asioista näiden naisten kanssa ja välistä nauraa räkättää poskilihakset krampissa. 😀 Naantali Spa itsessään antoi meille upeat puitteet tälle minilomalle. Ja koska sääkin oli huikea, saimme nautiskella ulkoaltaasta sisäaltaiden lisäksi.

Koska tiesin, että Emmalla menee super hienosti iskän kanssa kotona, ei myöskään huoli painanut rintaa sen vuoksi. Sain huoletta nauttia hyvien ystävien seurasta ihanassa paikassa. Ja tottakai sitten sunnuntaina kotiin tultua oli aivan ihana pitää Emmaa sylissä ja leikkiä yhdessä koko ilta. <3

Tällä porukalla tullaan tekemään varmasti vielä uusiakin reissuja ja kaikenlaista muuta kivaa yhdessä! On niin suuri rikkaus, että on ystäviä, jotka jakaa samankaltaiset arvot. Ystäviä, joihin voi luottaa. Ystäviä, joiden kanssa saa nauraa mahanpohjasta. <3 On myös aivan super hienoa, että on sellainen mies, joka innoissaan jää pikkuisen tyttäremme kanssa kotiin ja hoitaa hommat niin hienosti, että ei tarvi kantaa huolta sekuntiakaan. <3

Kiitos Naantali Spa, kiitos Nana, Emmi ja Laura! Ja kiitos Tuukka! <3 <3 <3 Niin hyvillä mielin taas uuteen viikkon!!

Kommentit (8)

 1. Riikkahannela

  Teidän loma todellakin näytti hauskalta ja saikin miettimään pitäiskö itsekkin 🙂 heti mielen kuitenkin valtaa ajatus että ”no emmäätiä… ilman lasta ja miestä…” vaikka se todellakin tekis vaan hyvää 🙂 ei vaan oo ihan yksi kertaista saada järjestettyä kun monilla jo lapset. Mutta kun järjestäis niin varmasti huomais miten hyvä idea se oli! Ihanaa viikkoa! 🙂

  • Monna

   Ilman lasta ja miestä tällainen miniloma tekee ihan varmasti terää myös sinulle! 🙂 Kyllä on kuule ihana palata kotiin! <3 Ja muutenkin oman ajan ottaminen on vaan tärkeää, vaikka sitä ei siinä hetkessä meinaisikaan malttaa ottaa.

 2. Mari

  Ei vitsi mie näin lauantaina unta et olin jotenki kans sieläpäin ja Nana sitten kuttu minut teiän mukaan 😂 sie olit ihan surkiana tästä kutsusta mutta onneksi mie tajusin kieltäytyä enkä tuppautunu seuraan… 😂😂😂

  • Monna

   Haha! 😀 Kauheeta!! En olis varmana ollut surkeana! 🙂

 3. L

  Ihanan näköinen miniloma 😊 ite oon alunperin Naantalista kotoisin ja suurimman osan elämästäni siellä asunut ja jopa kylpylässä ollut kesätöissä, niin oli ihana seurata insta-storysta teiän reissua siellä 😊 Naantali on ihana kesäkaupunki!

  • Monna

   Oi, hauska kuulla! 🙂 Naantali on todellakin ihana kesäkaupunki! <3

 4. Laura K.

  Jokainen kaipaa välillä irtiottoa arkiympyröistä ja sen sä todellakin sait <3. Itsekin nautin kavereiden kanssa vietetystä ajasta erityisesti, silloin tuntuu että aika vaan lentää 🙂

  • Monna

   Juurikin näin! Jokainen kaipaa välillä irtiottoa arkiympyröistä! Se on täysin totta! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *