Monna
Monna

Tyttöjen juttuja

Kolme kuukautta mä olin ilman ripsipidennyksiä! Mutta nyt musta alkoi tuntumaan siltä, että mun naama kaipas jotain piristystä! 😉 Sen verran oli tummat silmänaluset! 😀

Siispä astelin taas jälleen ihanan Anniinan luokse Beauty Anniinaan ja mulle laitettiin ripset jälleen! Niin nätit!!

Mun omat ripset sai hengähtää kolme kuukautta ja sinä aikana ne ehtikin vahvistua ja kasvaa omaan pituuteensa takaisin. Tavallaan tiedän, että olisin ”pärjännyt” omilla ripsillänikin. Mutta halusin kuitenkin takaisin vähän ilmettä kasvoille. Ja edelleen sama juttu kuin ennenkin: kyllä nää ripsipidennykset tuo vaan niin paljon helpoutta arkeen!

Mä en oikeastaan jaksa meikata lähes lainkaan enää arkisin. Mutta ”kylille” mentäessä on ihan kiva, jos on kuitenkin kivan näköisenä. Nyt kun on taas ripset ja syksyllä ottamani microblading-kulmat, niin en oikeastaan tee kasvoille muuta kun pistä vähän naamarasvaa ja menoksi!

Toki sitten jos on työpäivä tai jotain tapaamisia, sipaisen vähän jotain meikkivoidetta nassuun ja aurinkopuuteria poskiin.

Toinen tyttöjen juttu on alekoodi teille!! 🙂

Sain Yveteltä teille -20% alekoodin!! Koodilla MONNA20 saatte siis kaikista Yveten vaatteista, urheiluliiveistä ym alennusta 20%!! -> TÄÄLTÄ näet kaikki ihanat tuotteet!

Ihanaa päivää kaikille!

* Ripsipidennykset saatu yhteistyössä Beauty Anniinan kanssa.

Kommentit (1)

  1. Tuija

    Sinulla on kyllä todella kaunis ja hyvinvoiva iho! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *