Monna
Monna

Tyttöjen ilta.

Olen ollut koko alkuviikon kipeänä ja seinät alkoivat jo kaatua päälle. Olimme sopineet jo jokunen aika sitten ystäväni Saran kanssa, että lähtisimme perjantaina 11.pvä viettämään tyttöjen iltaa. Meidän oli tarkoitus lähteä ihan pistämään jalalla koreasti, mutta kipuiluni vuoksi olo oli vielä vähän heikko – siispä päädyimme viettämään rauhallisen tyttöjen illan. <3

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näimme Saran kanssa iltapäivällä ja suuntasimme matkamme ensimmäiseksi kohti super ihanaa ja tunnelmallista kauneushoitolaa Living Day Spa:ta, ihan Torni-hotellin kupeeseen.

Meille oli varattuna koko vartalon hoidot ja ai että oli ihana yhdessä mennä hemmotteluun. <3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA cats-001Kävimme ensin höyrysaunassa. Höyryä oli paljon ja sauna oli vain meidän käytössämme. Siellä istuttiin tovi ja juteltiin kuulumisiamme. Sitten suihkun kautta vetämään kylpytakit niskaan ja hoitoihin.

Tuolla Living Day Spassa oli aivan super ihana tunnelma. Siellä jo tuoksuikin rauhalliselle ja kauniille. Jotenkin sellainen harmonia täytti mielen ja vartalon samalla sekunnilla kun astuimme sisään. Oli ehdottomasti yksi parhaita tapoja viettää laatuaikaa ystävän kanssa. <3
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA DCIM102GOPRO DCIM102GOPROMeille oli varattu hoito nimeltään CANDLES & CHAMPAGNE FOR TWO. <3 Se on tarkoitettu pariskunnille, mutta mikä jottei sitä voi nauttia hyvän ystävänkin kanssa.
Kokovartalohieronnat meille tehtiin parihuoneessa kynttilöiden ja takkatulen loimussa. Aivan ihana! <3

Hoitojen jälkeen oli kyllä niin raukea olo, että olisi voinut jäädä pedille ottamaan pienet päiväunet. Mutta lähdimme kuitenkin kohti pukeutumistilaa, jonne saimme vielä mehua, teetä ja pientä naposteltavaa.
Laittauduimme valmiiksi ja sitten lähdimme jatkamaan matkaa.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 12804634_10153859788045351_660093160900566047_n
Päällemme pukiessamme huomasimme, että nyt muuten kurnii kovastikin jo massut ja lähdimmekin seuraavaksi syömään. Päätimme syödä jotain kevyttä, mutta ravitsevaa. Olihan jo ilta, eikä enää mitään kovin raskasta syötävää mahanpohjalle tehnyt enää mieli.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oli ihana vain kiirreettömästi jutella ja syödä. Me monesti Saran kanssa kun nähdään treenien merkeissä, ei siinä kovin syvällisesti ehdi kuulumisia vaihtaa. Nyt juttelimme ummet ja lammet ja kaikenlaista sitä onkin taas tapahtunut ja tapahtumassa meille molemmille.

On ihana tietää, että on olemassa muutama ystävä, jonka puoleen voi kääntyä silloin kun on jotain sydämellä. Ja on myös ihana tietää, että nämä ystävätä haluavat kääntyä minun puoleeni silloin kun heillä on jotain sydämellä. <3 Sehän sitä parasta ystävyyttä onkin. Molemminpuoleista. <3

***

Ihanaa sunnuntaita kaikille! Täällä Helsingissä ainakin on nähtävästi tulossa aurinkoinen päivä. <3

* Hoidon meille tarjosi yhteistyössä Living Day Spa

Kommentit (3)

  1. Jaanaba / liikuntapaivakirja.com

    Mukavan rennon oloinen tyttöjen ilta teillä ollut, just tommosta ittekin kaipaa.

  2. Outi Karita

    Ihana tuollainen hemmottelupäivä ja näyttää aivanihanalta paikalta 🙂

  3. Maiju

    Paras hoito mitä olen koskaan saanut oli juuri Living Day Spa:ssa ja siellä Jurlique hoito.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *