Monna
Monna

Tuomitaan tuomitsemisen perään!

Voi kun mua ihan surettaa, kun koko ajan tuomitaan kaikkea. Mä sorrun tuomitsemaan niitä tuomitsijoita. 😀 Muuten yritän kaikkien antaa tehdä omat ratkaisunsa, kunhan ne ei loukkaa ketään henkisesti tai fyysisesti.

On väärin ostaa, on väärin laihduttaa, on väärin syödä gluteenittomasti jos ei sairasta keliakiaa. On väärin treenata vain ulkonäön vuoksi, on väärin olla koko ajan iloinen, on väärin syödä lihaa jos sanoo rakastavansa eläimiä. On väärin kierrättää ja koittaa pienentää hiilijalanjälkeä – jos sitä ei tee 110% lasissa. Aina jostain löytyy joku tuomio, joka kumoaa sun tekemisen ilon, hyödyn tai hyvän mielen. On väärin lopettaa imetys tietyn ajan sisällä tai olla imettämättä lainkaan, on väärin imettää taaperoikäistä. On väärin kouluttaa koiraa tiukasti ja on väärin olla kouluttamatta. On väärin haluta olla lapseton ja on väärin kertoa kuinka ne lapset välillä koettelee hermoja.

Voih.. tätä listaa voisin jatkaa vaikka kuinka pitkästi.

Miksi ihmeessä me ollaan niin kovia arvostelemaan ja tuomitsemaan? Eikö se ole hyvä, että talous elpyy ja ihmisillä on varaa ja halua ostaa joululahjoja? Ei tarvitse ostaa mitään turhaa, mutta kyllä lahjoja saa ostaa mun mielestä ja ne voi olla myös muuta kuin materiaa. Eikö se oo hyvä asia, jos lajittelee bioroskat ja muut roskat erikseen ja ostaa kotimaisia tuotteita? Vaikka sitten ehkä joskus lentäisi lentokoneella?

En oo ikinä ymmärtänyt sitä, miten joku voi sanoa ettei toi voi rakastaa koiria / kissoja täydestä sydämestään jos se syö jauhelihaa. OMG!!

Miksi pitää tuomita koko ajan toisten tekemisiä? Eikö vaan pitäis keskittyä siihen omaan elämään ja niihin omiin tekemisiin? Mä en yhtään pidä siitä, että nostetaan itseä jalustalle kertomalla miten asiat kuuluisi tehdä. Tottakai vinkkejä saa antaa, varsinkin jos niitä pyydetään. Mutta alati toisten tekemisiin puuttuminen on ihan älyttömän raskasta.

***

Keskitytään hyviin asioihin, tuetaan toisiamme ja annetaan ihmisten tehdä ratkaisuja omalla tavalla! Rauhaa ja rakkautta! <3

Kommentit (2)

  1. Aksu

    Juuri näin Monna! 💪 ihanaa joulua! 🎅😊

  2. H

    Aamen! Suomalainen kateus ja negaatio. Ihan sama kuka tekee mitä niin aina joku kyttää nenänvarttaan pitkin. Ja sit jos et tee mitään ni siitäkin sama reaktio 🙂
    Mielensäpahoittajien luvattu maa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *