Monna
Monna

Tunnetko sä yhtään vaakaa?

Mä olen vaaka ja taidan olla aika perinpohjainen sellainen. On jotain kohtia mitä en allekirjoita vaa’an luonneanalyysissä, kuten vaikka pinnallisuus tai vain kalliista asioista pitäminen. 😀 Toki oon myös vähän pinnallinen, mutta enemmän kuitenkin syvällinen. Enkä kyllä oikein omista mitään kovin kallista. 😉

Sanotaan, että parhaimmillaan vaaka on ammateissa, joissa hän pääsee neuvomaan toisia ihmisiä. No, työni personal trainerina on ollut kyllä ihanaa. On ollut ihana saada jakaa tietoa antaa neuvoja asioissa, jotka tekee ihmisille hyvää. Sanotaan myös, että kauneutta rakastava vaaka soveltuu hyvin myös valokuvaajaksi, sisustajaksi, kosmetologiksi, meikkaajaksi, pukusuunnittelijaksi, puutarhasuunnittelijoiksi tai vaikkapa taiteelliseksi muotoilijaksi. Kaikenlainen PR- ja asiakaspalvelutyö sopivat hyvin vaa’alle, samoin kuin supliikkiutta vaativat myyntityöt.

Nythän mä voisin ajatella, että tästä sais jotain vinkkejä tai ideoita tulevaisuuteen?! Mä oon oikeesti miettinyt taas kerran sitäkin vaihtoehtoa, että opiskelisin kampaajaksi tai meikkaajaksi. Mutta sit mietin, onko niillä aloilla jo niin paljon tekijöitä ettei se kannata. Puutarhasuunnittelija, floristi tai joku kukkataiteilija vois olla myös aivan ihana!! Niitäkin oon miettinyt. Toisaalta katoin jo myös valokuvaajan tutkintoa ja nuo PR-hommat tosiaan myös kiinnostaa.

Luonneanalyyseissä lukee, että vaa’an suurin ongelma on päättämättömyys. Vaakaihminen heilahtelee puolelta toiselle eikä osaa nopeasti tehdä lopullista päätöstään. Hyvää tässä on se, ettei hän koskaan tee hätiköityjä päätöksiä. Tää on sellainen asia, jonka allekirjoitan aivan 100%. Tän allekirjoittaa myös Tuukka ja varmaan mun äitikin. 😀 Mä oon todella huono tekemään päätöksiä ja yks syy siihen on mun mielestä se, että tykkään molemmista vaihtoehdoista.

Tasapainoilu, kontaktikyky, diplomaattisuus, elämänmyönteisyys ja kyky nauttia elämästä on vaa’alle ominaisia piirteitä. Vaaka on yhdistävä symboli, joka tuo ihmisiä yhteen. Hänen näköalansa ovat laajat ja hän yhdistää ristiriitaisia näkemyksiä yhteen, silottelee ja sovittaa. Vaaka etsii tasapainoa ja harmoniaa kaikkialta. Näin sanotaan myös. Sekin on totta, mä en tykkää riidoista enkä tykkää konflikteista. Oon pienestä pitäen yrittänyt ja halunnut auttaa ihmisiä sopimaan riitansa.

Mä oon sitä mieltä, että iloa, kauneutta, positiivisuutta, ystävällisyyttä, sopua ja toisten kunnioittamista pitäis olla maailmassa enemmän ja niitä mä haluan jakaa. Vaikka mä oonkin päättämätön monissa asioissa, niin yhdessä asiassa oon aina samaa mieltä: iloa ja ystävällisyyttä muita ihmisiä kohtaan ei voi olla liian paljon. 🙂

Postauksen kaikki vaatteet: Yvette <3

***

Ootteko samanlaisia kuin teidän horoskooppimerkeistä sanotaan? Vai uskotteko lainkaan astrologiaan?

Lue myös: Herkkä, mutta tulinen skorpionityttö Emma!

Lue myös toivepostaus: Mun normi työpäivä!

Kommentit (3)

 1. Syksylintu

  Olen myös vaaka. Olen itse jollain tasolla pinnallinen, mutten mielestäni mitenkään överipinnallinen. Tykkään meikkailla ja pukeutua, mutten ole niiden suhteen mitenkään liian tarkka. Joskus on sanottu, että ”vaakaihminen rakastaa kaikkea kaunista”. Mielestäni tämä sopiikin paremmin kuvaamaan itseäni, kuin tuo pinnallinen. Rakastan kaikkea kaunista: Saan todellisia elämyksiä vaikkapa luonnossa, kun näen siellä jotain kaunista.

  Olen taiteellinen tyyppi ja saan tehdä taiteellista työtä. Tykkään auttaa ihmisiä, neuvoa ja olla avuksi. Inhoan riitoja ja vaakaihmisenä + keskimmäisenä lapsena olenkin aina ollut se sovittelija tai jos pystyn, yritän jo ennakoida ja välttää riitatilanteet kokonaan ja auttaa, ettei niitä tulisi muidenkaan kesken.

  Olen tietyllä tavalla voimakas temperamenttinen tapaus, mutta toisaalta rakastan sitä rauhaakin. Ja päättämättömyys… TODELLAKIN. Päätöksenteko on tosi vaikeaa minullekin!

  Minulla on skorpionilapsi, eikös Emmakin ole skorppari?

  • Monna

   Joo, siis samalla tavalla pinnalliseksi mäkin koen itseni. 🙂 Ja totta puhut, tuo on paljon ihanammin sanottu, että rakastaa kaikkea kaunista! Mä myös saan todellisia elämyksiä ihan vaan luonnossa tai jossain ihanassa puutalokorttelissa kävellessä. <3

   Ja kyllä, Emma on tosiaan skorppari.

 2. Inka

  Mä en tiedä miks, mutta mun silmään olisit täydellinen sairaanhoitaja. Ehkä kun vaikutat niin super empaattiselta ja ihanalta ihmiseltä. T. Tuleva sh

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *