Monna
Monna

Töhnämunat.. oi nam!

Näin Jonnan blogissa ohjeen töhnämuniin ja ajattelin heti, että noita teen maanantaina, kun meille tulee vähän vieraita kylään. Sen verran helppo oli ohje, eikä raaka-aineitakaan kovin montaa tarvinut!

Ainekset:

  • 2,5dl vaahtoutuva vaniljakastike
  • 250g maitorahka
  • pääsiäismunia
  • mangososetta

Vatkaa/vispaa vaniljakastike ensin kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sitten joukkoon maitorahka ja tee tasaista töhnää. 🙂 Itse lisäsin Jonnan reseptistä poiketen hieman sokeria ja yhden kananmunan valkuaisen, jotta sain siitä vielä kuohkeamman töhnän. Mutta kumpikaan ei siis ole ns. ”pakollinen” lisä.

Leikkaa pääsiäismunista päät pois varovaisesti jollain terävällä veitsellä. Syö ylijääneet päät. 😉 Täytä munat töhnällä ja pistä pieni nokare mangososetta vielä päälle. Avot! Se on siinä!

Töhnä pelkällään (ennen muniin latomista) tai sitten täytetyt munat kannattaa pistää jääkaappiin vielä pariksi tunniksi makustumaan ennen tarjoilua.

Eipä siis muuta kuin iltapäivän vieraita odottelemaan. 🙂

Aurinkoista ja ihanaa 2.pääsiäispäivää!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *