Monna
Monna

Tissiviikko ja parhaat BlackFriday -täkyt!

* sis. mainoslinkkejä

Tällä viikolla ollaan vietetty tissiviikkoa. Kampanjalla halutaan hälventää tisseihin liittyvää häpeää ja yliseksuaalista leimaa. FitFashionilla kirjottava Piia Pajunen, kirjoitti aiemmin tällä viikolla tosi hyvän postauksen pienistä rinnoista. Ja sainkin kimmokkeen kirjoittaa omia ajatuksia rinnoista.

img_20150625_055216

Olen joskus kauan aikaa sitten kirjoittanut postauksen tisseistä, itse asiassa parikin. Pienenä tyttönä (ala-asteella) olin luokkani ensimmäisiä tyttöjä, joille rinnat alkoivat kasvaa. Sehän tietysti merkitsi pientä kiusaamista luokkamme pahistytöiltä ja myös pientä piikittelyä muutamalta pojalta. Muistan edelleen kirkkaasti erään kerran, kun meillä oli yhdistetty liikuntatunti vuotta vanhempien tyttöjen kanssa. Liikuntatunnin alkua odotellessa pukuhuoneessa vanhempi tyttö osoitti sormella minua ja luokkatoveriani ja sanoi: ”Monnalla on tollaset vesimelonit ja Liisalla on viinirypäleet.

Murrosiässä rintani olivat edelleen monia muita ikäisiäni tyttöjä edellä kehityksessä, josta toinen epämiellyttävä muisto pulpahtaa mieleeni. Vanhemmillani oli juhlat meillä kotona ja siellä eräs isäni työkaveri sanoi isääni kyynärpäällä kylkeen tönäisten: ”Ai teiän Monnallahan on jo ihan naisen muodot.” Ja hörötti päälle. Isäni meni vaikeaksi ja kommentoimatta lausetta käänsi puheen äkkiä johonkin muuhun.

Reilu parikymppisenä, juuri isäni poismenon jälkeen sain kuulla todella inhottavan kommentin tädiltäni (johon en enää pidä minkäänlaista yhteyttä). Tämäkin lause on jäänyt elävästi mieleen. Oli isäni tädin perunkirjoitus, tilaisuudessa sanoin jotain ”eihän sillä rahalla ole merkitystä tällaisessa tilanteessa kun rakas sukulainen on kuollut”. Tähän tätini kommentoi: ”Monna, sulla on tainnut valahtaa kaikki järki aivoista noihin sun tisseihin.”

IMG_9211-001

Itse olen kokenut rintani aiemmin usein nimenomaan yliseksuaalisina kapistuksina. Niiden koko on myös jostain syystä tehnyt minusta monien mielestä ”tyhmemmän”. Sellainen isotissinen bimbo.. Olette varmasti kuulleet tämän sanonnan joskus. Ihan kuin rintojen koko jotenkin kertoisi viisaudesta. Jep. 😀

Ennen kuin aloin treenaamaan enemmän ja miettimään ruokavaliotani, oli rintani melko suuret. Rasvaprosentin pienetessä myös rintani pienenivät. Silti kuitenkin rinnoissani kokoa oli pienimmilläänkin kuppikooltaan F. Tämä vaikeutti välillä treenejä. Toki hyvistä liiveistä oli suuri apu, mutta esim. monet hypyt tuntuivat silti inhottavilta rinnoissa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En aina ole todellakaan tykännyt rinnoistani. Mietin monta vuotta, että menen rintojen pienennysleikkaukseen. Mitä tahansa puin päälleni, rinnat olivat ensimmäinen asia mihin moni kiinnitti huomiota. Eihän niitä voinut piilottaa. Poolokauluspuserotkin korostivat niitä.

Parin viime vuoden aikana olen alkanut pitämään rinnoistani, kun ne viimein hieman pienenivät. Nyt vauvan myötä niille on tullutkin ihan uudenlainen merkitys, ei seksuaalinen – ne ovatkin ravinnonlähde meidän pienelle tyttärellemme.

unnamed

On mielestäni erittäin hyvä, että rinnoista puhutaan. Mutta on hassua, miten muiden tissit kiinnostavatkin ulkopuolisia niin paljon. Myös minun rinnoistani on käyty keskustelupalstoilla väittelyä, että onko ne luomut vai silikonit. Se on hassua, että se kiinnostaa. Mitä väliä silläkään toisaalta olisi onko omani luomut vai kirurgin veitsen kautta tehdyt? Eikä se, että onko jollain pienet rinnat ja jollain toisella isot määritä ihmistä sitten yhtään.

***

Tisseistä sitten vielä loppukevennykseksi BlackFriday -tarjouksiin!! 🙂 Tässä mun täkyt! Nää kaikki on sellaisia sivuja, joista itse nettishoppailen paljon! Ja nyt niistä löytyy tosi hyviä tarjouksia tämän päivän ajan!! Klikkaamalla aina tuota oikeanpuoleista tarjousta, pääset kyseiselle sivulle.

Offefrilla *  Liput kahdelle Flamingo Span aikuisten Spa Kylpylään -50%

Elloksella * BlackFriday -tarjouksia, jopa -70% !

Junkyardilla * Paljon tuotteita tänään -50% mm. Nikeä ja Filaa!!

Biancanevellä * Tuotteita -50% ja KAIKKI alaosat -25% !

Bubbleroomilla * Super makeita pikkujoulumekkoja -30% !

Lorna Janella * Paljon aleja ihanista treenivaatteista!

***LISÄKSI sain Offerilta arvottavaksi yhden kahden lipun paketin Flamingo Spahan! 🙂 Kommentoimalla tähän postaukseen osallistut arvontaan!

Kilpailu päättyy tänään perjantaina 25.11.2016 klo 24!

***

fullsizerender

Kommentit (76)

 1. Sandels

  Hyvä kirjoitus 😊 Itsellä hieman päinvastainen ”ongelma”, joka ei kyllä oikeastaan ole itselle koskaan ongelma ollut 😄

 2. meri

  tosi hyvää tekstiä, johon täysin samaistun! inhottavia kommentteja ja huomiota isommilla rinnoilla helposti saa. myös kunnollisten urheiluliivien hinta kirpaisee, kun tarvitsee kaiken mahdollisen tuen rinnoille. opiskelijana 60€ liiveihin ei ole edes varteenotettava vaihtoehto… ai että, kun voiskin katella low/medium support liivejä kaupassa

 3. Hanna

  Täällä myös yks isotissinen! Ihan urheilunkin kannalta oon haaveillut pienemmistä rinnoista, tiedän tasan tarkkaan miltä isot tissit hyppiessä tuntuu 😀 mut ryntäät kunniaan, ne on kauniit kenellä tahansa, minkä kokoisina tahansa! Ihanaa loppuviikkoa sulle! ❤

 4. Henna

  Samoja ajatuksia myös täällä. Todella hyvä että joku kirjoittaa myös meistä isommalla kuppikoolla varustetuista! 😀 rintojen merkitys muuttui minulla myös lapset saatuani, tuntui ettei kehdannut enää pitää avonaisempia paitoja, koska rinnat olivat vauvan omaisuutta. 😂 Urheilulla olen myös saanut rinnat inhimillisiin mittoihin. Minulla on jäänyt mieleen erään työkaverin kommentti: ” Kyllä tietää kuka kulman takaa tulee kun ensimmäisenä näkyy tissit!” Jep.

 5. Ulla

  Noita aivopieruja tosiaan pääsee ikään ja sukupuoleen katsomatta ja todella inhottavaa.. 🙁

 6. Elinasaija

  Täällä imettävä mami jolla isotisu ja minitisu ja kummastaki maituu tulee meidän pienelle ihmeelle 🙂

 7. Minskuliina

  ooo liput ois mahtava piristys mulle ja miehelle tähän hektiseen vauva-arkeen 🙂

 8. Nella

  Osallistutaan! 🙂 pidän itseäni isorintaisena vaikka kuppikokoni on 70c. Koen silti usein itse, etten viihdy tässä kropassa. Koko ajan saa tehdä töitä että oppii hyväksymään itsensä. Silti, koko ajan eteenpäin 🙂

 9. Marja

  Hyvä kirjoitus tissiviikosta! 🙂 Ja kiitos BlackFriday vinkeistä!!

 10. Henna M

  Hyvä kirjoitus😊

 11. Sini

  Oooo! Täytyykin käydä kattelemassa alennuksia vähä paremmin☺

 12. Mikaela

  Isot tissit on kyllä blessing and a curse samassa paketissa!

 13. Janica

  Oi kyllä! Täällä kans yksi isotissinen. Samoja ”kiusaamis” muistoja ala-asteelta ja myöhemmässä iässä sitä todellakin saa erityisesti miespuolista huomiota, halusi tai ei. Omalla kohdalla äitini on vuosien ajan kommentoinut rintojeni kokoa, tyyliin kun on niin kauheen kokoiset…iso painonpudotus on ollut käynnissä tämän vuoden, äitini on aina väittänyt että kyllä be pienenee kun saa ylipainon pois, mutta eipä se ihan niin mene! -25kg ja onhan ne pienemmät muttei todellakaan b-kuppia…sovitin äskettäin vanhojentanssi mekkoani ja kuvaa katsoessa tulee oikeasti melkein häpeä:yläosa on pelkkää tissiä! Eu siis ole yhtään paljastava mekko, lähinnä päin vastoin. Omat fiilikset isotissisenäon välillä hyvinkin ristiriitaiset mutta loppupeleissä tykkään näistä näin! Vaikkakin ovat edessä monessakin saliliikkeessä, puhumattakaan niistä hyppysistä 😀 Jos et itse rakasta itseäsi, miten joku muu voisi sitä tehdä?<3

 14. Emilia

  Osallistutaan 🙂 Hyvä kirjoitus ja vinkit tarjouksista!

 15. PP

  Mulla oli ihan keskikokoiset kauniit rinnat ennen lapsia. Sellainen C-kuppi. Imetysten ja raskauksien myötä jäljellä on kaksi patalappua. Harmittaa lähinnä se, että miksen arvostanut aiempia rintojani enemmän 😀 You don´t know what you´ve got until it´s gone..

 16. Katri

  Hei Monna! Seurailen sun blogia viikon vanhan poikavauvan äitinä! Rinnat on todellakin saanut täysin uuden merkityksen. Osallistun arvontaan! 🙂

 17. Emppu

  Hei Monna, olen lueskellut jo jonkin aikaa blogiasi varsinkin raskauden ja nyt vauvan myötä se on kolahtanut, kun omissa jaloissakin pyörii kohta 11kk tyllerö. Kiitos ensinnäkin rehellisestä ja lämpimän avoimesta blogista 😍
  Ja tähän tissiasiaan, teksti oli kuin omasta kynästä, tosi hyvä että tämäkin asia nostetaan esille. Ei todellakaan ole aina helppoa isorintaisella. Minulla kävi kuitenkin niin, että imetyksen päätyttyä tissini uusi muoto oli huomattavan paljon pienempi, kuin aikaisemmin. Lenkkeily muuttui mukavaksi, napitettavat paidat ja mekot sujahtaa päälle, liivejä löytyy myös ketjuliikkeistä. Ja kyllä, olen tästä pelkästään iloinen 😆 Eli näinkin, voi käydä!

 18. Intsu

  Hyvä kirjoitus! Osallistun arvontaan! 🙂

 19. nina

  Hyvä teksti taas! Itellä ollut aina pienet A-kupin rinnat, ja nyt kahden lapsen ja sitä myötä kahden pitkän imetystaipaleen jälkeen niitä ei ole käytännössä lainkaan..eivätpähän ole koskaan haitaksi vaikka eivät järin kauniit olekaan 😀
  Mukana arvonnassa!

 20. Hanna M.

  Hieno kirjoitus! Itse olen kokoa 75C ja tykkään rinnoistani. Avonaisia paitoja käytän kuitenkin harkiten, sillä en halua ilkeitä kommentteja.
  Mukana arvonnassa.

 21. Sallis

  Hyvä kirjoitus! Itsellä samansuuntaisia ajatuksia!

  Osallistun samalla arvontaan.

 22. Katri

  Hyvä kirjoitus! Liput olisi mahtava yllätys miehelle syntymäpäivälahjaksi ja tulisi tarpeeseen näin vauva-arjen keskelle 🙂

 23. Tiia

  Hyvä kirjoitus! Blogiasi on mukava lukea 😊 Ja tieten osallistutaan arvontaan! Täällä 6kk ikäsen tyllerön äiti ja flamingon lipuille käyttöä tulisi, josko vaikka miehen kanssa laatuaikaa saataisiin tähän meidän vauva arkeen 😍

 24. Oona

  Olipas hyvä kirjoitus (taas).
  Varsinkin nyt, kun olette saanet vauvan ja aiheet ymmärrettävästi liittyvät lapsiarkeen, olen huomannut eksyväni blogiisi yhä uudelleen ja uudelleen.
  Vähän reilu vuoden ikäisen lapsosen hiukka väsyneet äiti ja isä mieluusti lähtisivät vähän rentoutumaan Flamingo Spahan.

 25. Linda

  Antaa kaikkien kuppien kukkia vaan. Pääasia, että itse hyväksyy itsensä sellaisena kuin on. Mukana minäkin arvonnassa ☺️

 26. Taru

  Hei Monna!
  Itsekin olin kohtuullisen ison rintavarustuksen omaava ennen lapsen saamista. Imetin lastani 16 kuukautta ja nykyään minulla on hieman vaikeuksia hyväksyä rintojani, ne kun hipovat jo navan seutua melkein. Mutta en silti vaihtaisi imetystä mihinkään, niin ihanaa se oli ja saan kuitenkin olla ylpeä vartalostani.
  Tsemppiä vauva-arkeen!

 27. mips

  Kiva kirjoitus!

 28. Marjaana

  Tosi hyvä kirjoitus, jälleen kerran 🙂 Löysin sun blogin vasta jokin aika sitten, mutta tykkään kovasti! 🙂 Mukana kisassa!

 29. Nora

  Hyviä tarjouksia.Ja sun tekstit on 👌🏻

 30. Suvi

  Kiitos black friday-tärpeistä! Mukana arvonnassa😊

 31. Liisa

  Hyvä kirjoitus ja tarjousvinkit! 🙂 Osallistun kilpailuun.

 32. taika

  Itelläni jäänyt samalla lailla ikävästi mieliin kun siinä esiteiniän kynnyksellä joku eno kommentoi pikkuisia rinnan alkujani! Se sai aikaan sen, että häpesin niitä ja yritin litistää ne pois 🙁 että ihmiset ovat ajattelemattomia!

 33. jonnaajon

  Mun on välillä todella vaikea edes käsittää miten suuren merkityksen niinkin yksinkertainen (ja itselle melko merkityksetön) asia eli tissit ovat saaneet tässä maailmassa, jossa elämme. Kyllähän ne ilmiönä ovat varsin mielenkiintoinen, mutta itse tosiaan näkisin ne enemmänkin siihen imetykseen tarkoitettuna. Jos sulla on tissit niin monet ihmiset eivät sinussa juuri muuta näe ja jos niitä ei taas ole niin siitä pitäisi tuntea muka häpeää. Hullua!

  Toki sekin tekee paljon miten rintansa kantaa. Sä olet ainakin naisellinen ja upea näky, eikä saa yhtään tyrkkyvaikutelmaa, vaikka heiluisit pelkässä urheilutopissa tai rintsikoissa 😀

 34. Karoliina

  Mukana arvonnassa! 😊 Hyvää viikonloppua!

 35. Orvokki

  Hyvä teksti! Tuli ihan omat nuoruuden vuodet mieleen. Olen kamppailut samojen asioiden äärellä. Nyt, kun minusta on tullut äiti, osaan olla armollisempi itselleni ja olen ylpeä rinnoistani, koska ne ruokkivat pientä lastani. Väsymyksen keskellä olisi ihana päästä miehen kanssa rentoutumaan 🙂

 36. Henna

  Spa! 🙂

  Ps. En oo kyllä ikinä ymmärtänyt ihmisiä jotka päästää suustaan ihan mitä sattuu… O_o

 37. Suski

  Hyvä kirjoitus! 🙂

 38. Emma

  Osallistun arvontaan 🙂

  Itseä myös on kiusattu koulussa, tosin päinvastaisesta syystä ja kyllähän ne kommentit muistaa lopun ikänsä.

 39. Erika

  Komppaan todellakin kirjoitusta!! 👌 ja ihana arvona, mukana olen!

 40. Irene

  Itsellä ollut aina sopusuhaiset ja mielestäni sopivat rinnat. Kunnes sain lapsen ja aloin imettämään 😀 ensin olikin yhtäkkiä järkyttävät muhkuraiset melonit, kun maito nousi. Muutaman viikon jälkeen olikin ihan ok kokoiset ja näköiset, mutta sitten vaavi päättikin, että huolii vaan oikean puolen maitoja ja sitten oltiinkin puoli vuotta täysin toispuolisia 😀 😀 toinen taisi olla tyhjä lössykkä a-kuppi ja toinen c ja d-maastoa. Muutamaan kertaan keräsin kauhistuneita katseita teinitytöiltä uimahallin kylppärissä 😀 imetyksen loputtua kokoero kuroutui umpeen ja olin lähes symmetrinen. Vaikka ero ennen raskautta olleeseen aikaan oli huima ei se silti näkynyt vaatteet päällä. Nyt kakkoskierros menossa imetyksessä ja tuo toispuoleisuus alkaa taas palaamaan 🙂

  Silti olen nykyään paljon tyytyväisempi rintohini nyt, kuin ennen raskautta. Vaikka nykyään ovatkin venyneet, arpiset ja muistuttavat enemmän spanielin korvia, kun rintoja 😀 tiedän tehneeni loistotyön niillä ja miehenkin mielestä ovat edelleen yhtä ihanat kuin ennenkin 😉

 41. Iidu

  Hyvä kirjoitus. Itseä harmittaa se, että ennen raskauksia ja imetyksiä en osannut olla jotenkin tarpeeksi tyytyväinen silloisiin rintoihini. Imetysten myötä ne muuttuivat pienemmiksi ja roikkuvammiksi, ns. tyhjiksi pusseiksi, se on ollut suurin ja pysyvin muutos omassa kropassa mitä lasten saanti on ”aiheuttanut”. Nyt raskausaikana taas rinnat saaneet täytettä, mutta tiedän että tämä on taas hetkellistä, raskauden ja imetyksen ajan vain. Mutta silti koen, että ehdottomasti se imetys on silti tärkeämpää kuin joku rintojen ulkomuoto. Ihana ollut seurata blogiasi nyt kun teillä on vauva-arki alkanut 🙂 Ja mukana arvonnassa!

 42. Elina

  Ihan tuota koko luokkaa omat rinnat ei missään kohtaan ole ollut, mutta kyllä nekin tuntuvat tiellä olevan. Urheiluliivit on kyllä ihan ehdottomat.

 43. Inga

  Mukana. Mulla aina ollut isot tissit mutta olen rohkeasti niitä aina korostanut. Ne yks asia mitä korostan usein. Rinnat kaunis ja hieno asia.

 44. Emmi

  Hyvä kirjoitus 😊

 45. Anu

  Hyvä kirjoitus. Oli ne rinnat pienet tai isot, niin silti voi olla hankalaa oppia tykkäämään niistä.

  Osallistun arvontaan, tietty!

 46. Stina M.

  Mukana arvonnassa 🙂

 47. riksu

  Kiva kirjoitus 🙂 mukana arvonnassa!

 48. Kati H

  Hei! Tulit mieleeni tänään erityisestä syystä: haluan kiittää momzie-vinkistä. Vaikka minulla on uskomaton tukiverkosto, niin olen löytänyt useamman juttukaverin ja yhden, jolla on hyvin samanlainen tausta kuin minulla ja se auttaa paljon, sillä yatävät ja toiset äidit eivät voi samalla tavalla ymmärtää. Kiitos siis vinkistä!

  Ja samalla toki osallistun arvontaan 🙂

 49. Anne

  Ihania alennuksia, kiitos!:) Mukana arvonnassa 🙂

 50. Karoliina

  Pystyn niin samaistumaan kirjoitukseesi iso rintaisena naisena 🙂 Mutt nyt rinnat ovat saaneet niin uuden merkityksen pienen tyttäreni myötä!

  • Elina

   Hyvä kirjoitus! Itselläni vähän niin kuin päinvastainen ”ongelma” joka ei kyllä itseäni oikeastaan haittaa ollenkaan. Aika paljon muuta tähdellisempää mietittävää tässä elämässä, ja eivätpähän ainakaan tule tielle tai aiheuta muita vaivoja, vaikka tottakai välillä sitä toivoisi siihenkin kohtaan hieman enemmän naisellista muotoa:D

   Ihanaa vauva-arkea ja tunnelmallista joulunodotusta sinulle ja koko perheelle!:)

 51. Oona

  Tärkeästä asiasta kirjoitit ja oli kyllä mielenkiintoinen teksti! 🙂
  Tuo spa lahjakortti kuulostaa aivan ihanalta ja mikäli arpaonni suosii niin omani menee suoraa tietä Maman ja Iskän joululahja pakettiin, sillä itse olen lähdössä reppureissaamaan lämpöseen, joten hekin saisivat tuota kautta hieman rentoilua ja lämmintä fiilistä omiin talviinsa 🙂 Mukana arvonnassa.

 52. Emma

  Onnea pienestä, ihanasta vauvasta! Tärkeitä asioita nostat esiin blogissasi. Minäkin tuoreena poikavauvan äitinä mietin nyt entistä herkemmin miten omasta (ja muidenkin) kropasta puhun. Todellakin haluan, että lapsestani kasvaa omaa ja muiden kehoja kunnioittava ihminen.

  Osallistun arvontaan! 🙂

 53. Elina

  Mukana😊

 54. leila

  Osallistun arvontaan 🙂

 55. Nenne

  Inhottavia kommentteja olet rinnoista saanut 🙁 onneksi itse olen vielä niiltä välttynny.

  Mukana arvonnassa 🙂

 56. HannaK.

  Hyvä kirjoitus, kuten muutkin postauksesi! Ja tällä kommentilla mukana arvonnassa, voitto olisi hyvä lisä poikaystävän joulukalenteriin 🙂

 57. Mira

  Osallistun arvontaan! Kiinnostava postaus, kiitos 🙂

 58. lotta

  Kiitos tekstistä – olet löytänyt asiaan tosi terveen kuuloisen asenteen!

 59. Karoliina

  Tykkään paljon blogistasi, koska saan sinusta niin aidon ja onnellisen fiiliksen! Paljon onnea tytön johdosta ja jatka samaa rataa! 🙂

 60. Marjo

  Voi jee, sä Monna kirjoitat niin avoimesti ja huipusti. Tykkään kyllä!

 61. Terhi

  Olishan se magee voittaa liput😃 äiti vuosimallia -99 ja -01. Vielä koittaa se aika kun huomaat istuvasi ukkosi kanssa kahdestaan perjantai iltaa ja miettiä minä päivänä koko perhe on taas koossa😊 aika varmasti kultaa muistot mutta edes osan toivot saavasi takaisin. Nauttikaa nuoresta perheestänne ❤

 62. Mari

  Kiitos postauksesta. Arvonnassa mukana.

 63. Sanna

  Osallistun arvontaan 😊

 64. sanna

  mukana arvonnassa! 🙂

 65. minea_

  Mukana arvonnassa! 🙂

  Mä olen sitä joukkoa, jonka tissit ovat varmaan hyvin keskiverrot, koskaan ei ole ollut ”ongelmana”, että ne olisivat liian pienet tai suuret. Silti en ole tykännyt tisseistäni koskaan, musta ne ovat olleet vain ihan turhat. 😀 Kunnes nyt meilläkin on pieni tyttö ja vuoden verran sain hänelle tarjota ravintoa ja läheisyyttä mokomien pussien avulla! 🙂 <3 Nykyään osaan jo suhtautua hyväksyvästi niihin. Minun rakkaat maitokannut. 🙂

 66. Emilia

  Mukana! 🙂

 67. Laura

  Mukana arvonnassa! 🙂

 68. Tite

  Teksti oli jälleen kerran mielenkiintoinen. Osallistun myös mielelläni arvontaan! 😊

 69. Maria Haanpää

  Osallistun arvontaan. Rintojen kommentointi ei kuulu asiaan. Se on jokaisen naisen yksityisasia.

 70. Jenna Rantonen

  Moikka Monna 💜
  Minulla on aina ollut pienet rinnat ja olen siitä saanut kuulla, enemmän pahassa/huonossa mielessä kuin hyvässä. Vasta mieheni kanssa jonka kanssa ollaan oltu kohta 3 vuotta niin hänen kanssaan olen oppinut arvostamaan itseäni kokonaisuutena, niin myös pieniä rintojani. En usko että on täydellisiä rintoja joihin jokainen olisi tyytyväinen, mutta rinnat ovat mukana mahdollisesti koko meidän elämän, olkaamme tyytyväisiä niihin. Ja eritoten muiden rintoihin, en tykkää siitä että moni sanoo jonkun rinnoista että ovatpa rumat, isot tai pienet. Se loukkaa toista. Olen mielenkiinnolla seurannut blogiasi ja instaasi, Monna. Vaikka elämäntilanteemme ovat erilaiset olen silti saanut teksteistäsi paljon 💜 paljon tsemppiä Monna, sinä pärjäät varmasti, sinulla on upea mies rinnallasi ja perheenne täydentyi juuri suloisella prinsessalla 💜 mukavaa joulunodotusta kaikille ❤️

 71. Sonja

  Mä oon saanut myös kuulla vähän kaukaisemmilta sukulaisilta kommenttia rinnoista kun olin teini. Miten aikuiset osaakin olla niin ajattelemattomia!

 72. Sanna

  Hyvä kirjoitus. Oli rinnat millaiset tahansa, niiden kanssa on varmasti opettelemista 🙂 kaikessa kun on hyvät ja huonot puolet.

 73. Jaana

  mukana arvonnassa 🙂

 74. Heli

  Hyvä kirjoitus☺️ Meille tulossa maaliskuuss vauva, ja onkin ollut todella mielenkiintoista lukea ja seurata sun blogia ja teidän arkea ennen vauvaa ja nyt. Osallistun arvontaan. Olisi ihana päästä miehen kanssa viettämään vielä kahdenkeskistä laatuaikaa ennen kuil meidän pikkuinen syntyy.😊

 75. JK

  Kiitos hyvästä kirjoituksesta 🙂 Olisikin mukava päästä tuulettumaan Flamingoon.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *