Monna
Monna

Tiesitkö tämän minusta?

Ostan lähes aina väärän kokoisia kenkiä. Useimmiten liian pieniä. Mutta on minulla myös parit korkkarit, joihin on tarvinnut ostaa kantapäähän sellainen ”täyttöpala”. Nämä korkkarit olivat itse asiassa kuitenkin omiaan esim. Emman ristiäisissä, kun jalat olivat vielä vähän turvonneet raskauden jäljiltä. 😀

Tykkään juoda aamukahvin aina samasta kupista. Tai ainakin melkein joka aamu. Minulla on muutama sellainen suosikkikuppi, mutta My Little Pony -kuppi on paras kaikista. 😀 On kiva juoda päivän ensimmäinen kahvikupponen siitä. Sain sen aikoinaan Tuukalta tuliaiseksi Englannin reissulta.

Syön joka aamu samanlaisen aamupalan. Smoothieta ja kahvia. Joskus toki teen leivän kylkeen tai jos olen oikein virkeällä fiiliksellä, teen smoothien sijaan proteiinilettuja. Mutta 98% aamuista alkaa smoothiella.

Rakastan suolaa. Tykkään todella paljon suolaisesta ruuasta ja lisään lähes aina suolaa. 😀 Jopa leivän päälle ripottelen yrttisuolaa tomaattien/kurkkujen katoksi. 😉

En tykkää puhua puhelimessa. Olen ihan 100% enemmän sähköpostien kannattaja ja/tai viestien. Nyt aika uutena juttuna on tullut myös ääniviestit! Niistä tykkään! Ne on myös käteviä laittaa, jos on vaikka Emma sylissä – voi aina painaa äänitysnäppäintä ja puhua pälättää viestin sisältö.

En tajua mitä tarkoittaa villis. Tai siis minulle se tarkoittaa villapuseroa. Mutta se tarkoittaa myös jotain muuta ainakin lastenvaatekirppiksillä fb:ssä.

En myöskään tiedä mitä tarkoittaa MILF. Enkä jaksa ottaa selvää. 😀

Luulen olevani todella mukautuvainen ja sopuisa tyyppi. Mutta olenkin aika itsepäinen, määrätietoinen ja vahvatahtoinen. Näin olen kuullut.. 😀 😉 Haha!

***

Kivaa torstaita tyypit! Ja ihanaa pääsiäistä!

Lue myös edellinen postaukseni: Lomaan TJ 15!

Kommentit (4)

 1. Hanna

  Mulla on tuo sama että aamukahvi tulee juotua aina samasta kupista 😀 välillä koittanu poiketa tavallisesta ja kokeilla jotakin uutta. Mutta aina jos saan lempparikuppini käyttöön niin se on kyllä parhautta. Polle -muki on suosikkini 🙂 minulle on joskus myös sanottu tästä että olen liian tarkka mistä kupista kukakin saa juoda. Nykyää en oo jaksanu stressata asiasta.

  Sama juttu että puhelimessa puhumiin on kyllä niin jotain.. huhhuh. Ei noi ääniviestit myöskää inspiroi 😀 mutta eihä sitä koskaa tiedä. Välillä vaa helpompi soittaa mutta jos saa valita niin viestittely on se mukavampi juttu 🙂

  Mukavaa kevättä teille koko perheelle!

  http://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

  • Monna

   Hihi! 🙂 Ihana, Polle-muki! Joo, mä viimeks tänään aamulla mietin, että otan nyt kyllä jonkun muun mukin.. Mutta sitten My Little Pony oli puhtaana, niin otin sen. 😀

   Mukavaa kevättä myös sinne!

 2. maikki

  Milf = Mother I’d Like to Fuck

  • Monna

   😀 Jee! 😉 Jotain tällaista sen ajattelinkin olevan.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *