Monna
Monna

Tavoitteet ylös ja nokka kohti niitä!

Kyllä se niin vaan on, että kun on tavoite – on niin paljon helpompi suunnata sitä kohti kuin haahuilla vain ympäriinsä.
Tämän totesin taas kerran.

Ajatelkaa, että tätä samaa mä sanon mun asiakkailleni lähes joka viikko. Silti sitä on vaikea toteuttaa itsensä kanssa. Niinpä löin tavoitteet tiskiin mun hyvälle ystävälleni ja hänestä tulee nyt mun coach!! Oujee!

IMG_7792

Viime viikolla tuli sellainen pieni romahdus oman motivaation kohdalla. Oikeastaan jonkin aikaa jo on ollut vähän sellaista hakemista treenien suhteen. On ollut kiva käydä salilla ja on ollut huikee fiilis käydä tanssitunneilla. Mutta siellä taustalla on ollut vähän sellainen hakeminen..
Ja tiedättekö, sitä on vaikeuttanut se kun olen ollut tyytyväinen itseeni juuri nyt. 🙂 Haha! 😀
Kun katsoin itseäni tänäkin aamuna peilistä, mulle tuli suoraan sanottuna ensimmäisenä sellainen fiilis, että tällä kropalla on hyvä olla. Olin tyytyväinen näkemääni.

Joskus olen kirjoittanut siitä, että en tykkää sanonnasta ”tekeminen loppuu tyytyväisyyteen”. Tai miten se nyt ikinä meneekän, mutta you got the point – eiks vaa?
Nyt kuitenkin mietin, että piru vie sehän taitaa oikeasti mennäkin niin.
Toki itseensä pitää olla tyytyväinen, mutta tavoitteita kannattaa olla aina. Pieniä sellaisia tai sitten vähän suurempia. Mutta jos ei halua taantua paikoilleen, on hyvä olla jotain siellä tähtäimessä.

IMG_7781-001

Me asetettiin Saran (mun coachin) kanssa mulle tavoitteeksi pelkästään fyysinen tavoite – isommat olkapäät! BOOM!! 😀

Sara tulee toimimaan mun valmentajana treenimielessä. Hän vetää mulle kerta viikkoon kovat treenit ja sitä kautta saan motivaatiota ja buustia lisää muuhunkin tekemiseen ja treenaamiseen. Näinhän se toimii omillakin asiakkailla. Kuulen usein, että kun tavataan kerran viikossa ja mä vedän heille hyvät treenit – saavat he niistä niin paljon buustia, että loppuviikon treenit ja syömiset ym. menee just niin kuin pitääkin.

Oon jo pidemmän aikaa miettinyt, että mä haluaisin palkata itselleni pt:n. Nyt kokeilen tätä hommaa Saran kanssa ja olen aivan innoissani! 🙂 Tällä viikolla on ekat treenit ja ihan vähän jopa jännittää mitä tuleman pitää!!

***

Super energistä ja ihanaa viikon starttia kaikille!!

pus!

Ainiin, käykäähän lukemassa ja kuuntelemassa mitä vastasin ihanan Emmin Kaverikirjaan! 😉

***

Postauksen vaatteet: Adidas Suomi

Kommentit (4)

 1. Laura K.

  Toi on totta että kehitys loppuu tyytyväisyyteen, itsellä käy vähän niin että ”mitäs tässä pitää enää mitään tehdä kun nyt on hyvä” ja liikkuminen loppuu siihen! Tavoitteet on hyvä juttu ja niillä saa tosiaan motivaation pysymään kohdillaan :)!

  • Monna

   Joo kyllä se tosiaan näin taitaa olla. 😀
   Mulla ei liikkuminen lopu, mutta kyllä siihen tulee aivan eri ote kun siinä on jokin tavoite!

 2. Hanna

  Mä oonkin miettinyt että miksi vaihdat taas takaisin fitfashionille. Ihanaa että Emmi kysy niin suoraan ja että uskalsit vastatakin suoraan! 🙂 Muuten toi video vaan todisti taas sen että oot vaan niin hersyvä. 😀 (onks se sana?)

 3. J

  Ihanaa että oot palannu tänne! Jäi jossain vaiheessa vähemmälle lukeminen, kun puhelimella lukiessa oli ärsyttävät ne sivut.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *