Monna
Monna

Tämän vuoden CitySurvivorsit on kilpailtu!

Huhhahhei!! Nyt on tämän vuoden CitySurvivorsit kilpailtu! Kyllä on takki tyhjä, mutta samaan aikaan niin täynnä upeita fiiliksiä!

Tänään maanantaina kannettiin viimeiset kamppeet varastoon ja kun varaston ovi sulkeutui, tuli fiilis siitä, että nyt on aika levätä. Edes hetki. 😉

Turun kilpailussa oli ihan mahtava tunnelma! Vaikka päivänmittaan silloin tällöin tuli sadepisaroita, ei se kilpailijoiden tunnelmaa näyttänyt haittavan. Turussa kilpailijoita oli niin Turusta, Salosta, Naantalista, Forssasta, Jyväskylästä kuin Helsingistäkin. Ja monesta muustakin kaupungista.

Kilpailussa osallistujia odotti taas niin fyysiset kuin älyä vaativat tehtävät. Matkaa kilpa – sekä hupisarjassa vähän reittivalinnoista riippuen kertyi joukkueille 10-20km.

***

Ensi kevään, Helsingin ainoaan kilpailuun on mahdollista ostaa jo paikkoja!! EarlyBird-hinta on vielä tämän viikon ajan 59€/kilpapari!! Käyttäkää tämä hyödyksi! Kilpailu käydään 5.5.2018! TÄSTÄ pääset lunastamaan osallistumisoikeuden!

Mutta nyt on tosiaan hetkeksi meidän ajatukset pois CitySurvivoreseista. Tällä viikolla lähdetään hengähtämään pitkäksi viikonlopuksi meidän pikkuisen perheemme kesken. Ensi viikolla lähdemme työmatkalle koko perheen voimin. Ja marraskuun lopussa lähdemme Fuerteventuraan, mutta silloin koirat jää kotiin. 😉

Ihania juttuja siis tiedossa syksyyn!

***

KIITOS KAIKILLE kilpailijoille tämän vuoden CitySurvivorseista! KIITOS KAIKILLE vapaaehtoisille, isovanhemmille, veljelleni ja ystävillemme – ilman teitä nämä kilpailut eivät olisi onnistuneet! KIITOS KAIKILLE yhteistyökumppaneille! 

CitySurvivors -tiimi Tuukka ja Monna kiittää ja kuittaa. <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *