Monna
Monna

Syksyn huikein juttu!

Syyskuussa pärähtää Helsingissä ja Turussa! Nimittäin syksyn huikein juttu: City Survivors!!

City Survivors on seikkailukilpailu, joka kilpaillaan pareittain. Rastilta toiselle edetään arvoitusten perusteella. Tänä syksynä kilpailuun on otettu lisää fyysisiä haasteita rasteille ja myös päättelykykyä tarvitaan enemmän, kuin keväällä! 😉 Luvassa on älyttömän makeita rastipisteitä ja hauska, sekä vaativa kilpailu!! Vaikka kilpailun jujuna on se, että kilpailijat eivät tiedä mitä seuraavalla rastilla odottaa, voin teille paljastaa nyt yhden jutun!

Nimittäin sen, että syksyllä yhdellä rastilla odottaa jotain, joka on rakennettu rakennustelineistä.. 😉 Yhdellä kilpasarjan rastilla odottaa saksalaisen armeijan hiekkasäkkejä.. 🙂 Mutta enempää en paljasta!

Nyt kannattaa klikata tästä nopeasti osallistumaan, sillä huomenna (1.elokuuta) hintaporras nousee!! Tänään siis vielä viimeistä päivää osallistumisoikeus 80€ / pari (40€ / hlö)!!

Kilpailussa on siis kaksi sarjaa: Hupi – sekä Kilpa! Hupisarja on lyhyempi pituudeltaan ja siinä on myös vähemmän raskaimpia fyysisiä rastipisteitä. Hupisarjan voi koluta läpi vaikka kävellen. Kilpasarja on pidempi ja siinä on syksyllä monta huikeaa ja haastavaa rastia! Koko kilpailun idea on se, että voittaaksen kilpailun ei riitä se, että pystyy juoksemaan nopeasti jonkin määrätyn kilometrimäärän – vaan tarvitaan myös päättelykykyä ja älyllistä lahjakkuutta. 😉

Varsinkin Hupisarja on hyvänmielen kilpailu! Saa pukeutua erikoisiin vaatteisiin kilpaparin kanssa, saa kävellä ja ottaa huumoria mukaan! Kilpasarjassa mitataan kuitenkin kuka on Helsingin ja Turun fyysisesti SEKÄ älyllisesti taitavin pari!

Edessä on haastavia arvoituksia, esteitä, rankkoja fyysisiä tehtäviä sekä tietenkin toinen toistaan oudompia vihjeitä, joiden perusteella tulisi löytää tiensä seuraavalle rastille ja kilpailussa eteenpäin!

Uskallatko ottaa haasteen vastaan?

City Survivors – kilpailu haastaa sinut niin fyysisesti, henkisesti, kuin älyllisestikin!

Ei riitä, että olet nopea, vahva, nokkela, älykäs tai rohkea – vaan nyt sinun pitää olla näitä kaikkia! 

Laitamme kilpailijat seikkailemaan pitkin Helsinkiä ja Turkua apunaan vain hentoinen vihje seuraavasta määränpäästä. Siellä heitä voi odottaa ihan mikä vain!

Ilmoittaudu mukaan syksyn jännimpään seikkailuun -> 

www.citysurvivors.fi

***

Kuka teistä lähtee mukaan?!?!

Kommentit (4)

 1. ipa

  Turhan hankalasti ja monen mutkan takana tieto milloin tapahtuman on. Siis jo syksyllä, syyskuussa mutta selkeesti esiin päivämäärä. Jo vaik heti tähä tekstiinkin😊😊😊

  Muuten kiitos ihanasta ja hyväntuulen blogista ja ig-tilistä! Meillä iha melkee samanikäset beibet, ni kiva seurata teitä.😄

  • Monna

   Pahoittelut! Etusivulta tuolta kuitenkin se tieto heti löytyy! Ja tuossa blogini sivubannerissa! 🙂

   Kiitos! Mukavaa kesän jatkoa sinne pikkuisen kanssa! 🙂

 2. Hannah-Tuulia

  Mukana! 🙂 Turku kutsuu syksyllä ja onpaha mahtava synttäripäivä tiedossa 😀 jei!

  http://aktiivinensohvaperuna.blogspot.fi

  • Monna

   Mahtavaa! 🙂 Turussa nähdään!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *