Monna
Monna

Suuri suositus: Fuerteventura

Kotona ollaan oltu jo muutama päivä ja edelleen on hymy huulilla, kun miettii meidän ihanaa lomaamme!!

Ajattelin tehdä teille vielä pienen koosteen hotellista, kylästä ja koko Fuerteventurasta – siten miten me sen koimme.

Hotelli

Me varasimme huoneen Playitas Hotellista, koska se vaikutti niin hyvältä kokonaisuudelta. Löytyy kunnollinen iso kuntosali, uima-altaita, monta ravintolaa jne. Hotelli oli jopa odotuksiamme parempi. Playitas Hotel muodostaa siis yhdessä Playitas Aparthotelin ja Playitas Villasin kanssa ison sport-hotellikokonaisuuden, Playitas Resortin.

Ollaan matkustettu Tuukan kanssa jonkin verran ja rehellisesti sanottuna tässä hotellissa oli varmasti yksi parhaita ja ystävällisimpiä henkilökuntia! Kaikki toimi! 🙂 Siellä oli myös minimarket, josta sai hyvin välipalaa ja evästä hankittua. Pari ravintolaa löytyi myös buffetin lisäksi, josta toisesta käytiin yhtenä iltana hakemassa pizzat mukaan huoneeseen. Ruoka oli tosi hyvää kaikissa näissä ja yksi merkittävä asia oli se, että yksikään ravintoloista ei ollut ”ryyppybaari”.

Fuerteventura

Playitas ja Gran Tarajal

Playitaksen kylä, joka oli ihan hotellin lähellä oli todella pieni. Sieltä löytyi yksi Spar ja muutama ravintola. Hiljainen ja kaunis kylä. Viiden kilometrin päässä hotellista oli vähän isompi kaupunki Gran Tarajal, joka oli oikein mukava paikka. Siellä käytiin yhtenä päivänä ruokakaupassa ja vähän pällistelemässä. Tehtiin Emman päikkäriaikaan kävelylenkki sinne ja otettiin taxi kotimatkalle.

Auton vuokraus ja Corralejo

Auton vuokraus oli todella halpaa! Meidän hotellilla oli Ciras – autovuokraamo ja saatiin kätevästi siinä vuokrattua auto, joka haettiin hotellin parkkipaikalta ja palautettiin siihen. Vuokra maksoi 40€ / pvä (riippuen autosta tuo hinta) ja siihen meillä meni bensaa 10€:llä päälle. Ajettiin saaren pohjoisosaan Corralejo – nimiseen kaupunkiin. Se oli sitten selkeästi isompi kaupunki ja siellä oli myös hyvät shoppailumahdollisuudet. Samalla reissulla käytiin myös saaren pääkaupungissa Puerto del Rosariossa, mutta se jäi vähän ”kylmäksi” meille. 😀 Super ihana ostoskeskus siellä kylläkin oli, josta vähän shoppailtiin. Mm. mulle ja Emmalle samanlaiset Reebokit, yhteensä 60€!

Tiet oli rauhallisia ja hyväkuntoisia ja Fuerteventurassa oli helppo ajaa.

Sää

Meitä varoiteltiin saaren tuulisuudesta etukäteen, mutta ainakin Playitaksen ranta oli hyvän mietotuulinen. 😉 Kyllä siellä joka päivä vähän tuuli, mutta tuuli oli lempeä. Corralejossa saaren pohjoisosassa taasen tuuli aika kovaa, sieltä löytyy myös hyviä surffirantoja, koska aalloilla on kokoa.

Sää oli koko viikon todella lämmin ja aurinkoinen. Joka päivä oli varjossa vähintään +22c ja auringossa lämpötila kohosi +30c:hen! Parina päivänä oli vähän pilvistä puolet päivästä, mutta niinä päivinäkin paistoi aurinko osan päivästä.

***

Kokonaisuus oli niin super ihana, että voisin koska tahansa lähteä tuonne uudestaan! Lennot meni upeasti ja pieni maailmanmatkaaja Emma oli ihan super reipas!

Mutta tiedättekö mitä?! Apollomatkat ihastui edelliseen postaukseeni matkasta niin, että halusi tarjota teille alekoodin heidän matkoilleen!
Tarjouskoodi on voimassa joulukuun, joten kannattaa käyttää se hyödyksi! Koodi käy kaikkiin Apollo Sports hotelleihin joita on 9 eri kohteessa kuten Fuerteventuralla, Kreetalla ja Thaimaassa. Koodi on APOLLOMT ja sillä saa -100 eur/ varaus. Koodi on voimassa siis joulukuun 2017 ja matkustusaika pitää olla välillä 1.12.2017-31.12.2018. TÄSTÄ klikkaamalla pääset tutustumaan näihin Sports-lomakohteisiin!!

***

Lue myös: Ihanaakin ihanempi Fuerteventura!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *