Monna
Monna

Sinussa on timantti!

”Sinussa on timantti. On, koska se on myös muissa ihmisissä. Jos et usko omaasi, et vain ole löytänyt sitä vielä. Se saattaa olla ison pölykerroksen alla. Mutta usko pois, siellä se on. Tulee vielä päivä, kun louhit sen esille. Se päivä voi olla tänään.”

Näin kirjoittaa Jenny Belitz.Henrikssson uudessa kirjassaan: Sisäinen timantti – 365 ajatusta parempaan arkeen.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sain eilen tämän ihanan kirjan käsiini.
Olen sitä eilisen illan ja tämän aamun aikana lukenut pää pilvissä. Niin ihania ajatuksia, niin tosia juttuja. Sellaisia, mitä ihan jokaisen pitäisi lukea ja sisäistää.
Uskon puhtaasti, että maailma olisi vähän parempi paikka, jos kaikki pohtisivat näitä asioita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Olen aina ihmetellyt sitä miten ihmiset voivat olla niin ilkeitä toisilleen. Itse en koskaan haluaisi tieten tahtoen pahoittaa kenenkään mieltä.
Mitä jos kaikki ajattelisivat niin? Miettisivät tekeekö minkä tahansa asian sanominen itseään tai jotain toista onnellisemmaksi tai iloisemmaksi. Ja vasta sitten avaisivat sanaisen arkkunsa. ♡

Jos pahansuopaisuus lähtee katkeruudesta tai kateellisuudesta, olisi hyvä muistaa ettei se toisen elämä luultavimmin ole sen kummoisempaa kuin se omasi.
Vaikka toisella olisi uusi bemari ja hulppea kotitalo, ei se välttämättä kerro hänen elämänsä olevan onnellisempaa kuin sinun.
OLYMPUS DIGITAL CAMERAKun jokainen keskittyisi niihin oman elämänsä onnellisimpiin asioihin, ei toisen onni olisi koskaan itseltä pois. Eikä se oikeasti ikinä olekaan, mutta herkästi niin ajatellaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tapasin perjantaina erittäin rakkaan ystäväni, istuimme iltaa ja nautimme toistemme seurasta. Puhuimme juurikin tästä. ”Onnelliseksi tulet, kun ymmärrät, että kaikki se on sitä onnea.
Hyvin usein me ihmiset haetaan aina uusia asioita elämään. Jos on jo löytänyt rinnalleen kumppanin, halutaan seuraavaksi lapsia tai koiria. Kun on asunto kerrostaloalueella kaupungissa, mietitään olisiko sittenkin mukavampaa asua omakotitalossa. Vaaleiden kutrien kaarrellessa päätä pitkin, ajatellaan olisiko tummat sittenkin paremmat.
Mutta mitä jos ymmärtäisikin sen, että se onni ei tule etsimällä vaan se on jo siinä. Kunhan sen vain sisäistää ja alkaa nauttimaan niistä jo olevista asioista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näin on. ♡ Ilo ei lopu iloitsemalla. Rakkaus ei lopu antamalla. Ei todella!! Kun maailmassa tapahtuu pahoja asioita, kauheuksia kauheuksien jälkeen, on rakkautta vaan annettava enemmän. Iloa jaettava vielä isommin.

Eikö vain? ♡

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ihanaa ensimmäistä adventtia ja rauhallista sunnuntaipäivää!!! ♡ ♡ ♡

***

PS. Tiesittekö, että myös minä olen kirjailija? 🙂
monna

Nämä kaksi kirjaa, Sisäinen timantti sekä tämä meidän Välipalat – virtaa superfoodeista on erittäin hyviä joululahjaideoita niin itselle kuin ystävälle tai perheenjäsenelle. ♡

Kommentit (6)

 1. Elina

  Voi kuinka puhutteleva ja ajatuksia herättävä kirja, kiitos vinkistä, käyn kyllä ostamassa! 🙂 Mukavaa adventin aikaa sinulle.

  • Monna

   Joo kannattaa käydä! <3

 2. Mari

  Heii. Pakko kysyä kun ig:n kuvia kävin vilasemassa 😀 Onko sulla Honor 7 puhelin? Olen itse harkinnut sen hankkimista. Ja kellään tutulla ei ole Honoria että voisin kysyä heidän mielipidettään puhelimesta. Siksi kysyn sulta,onko ollut hyvä? Kameraa on kehuttu mutta muuta en tiedäkkään 😀 Olen vannoutunut samsung-käyttäjä mutta nyt haluan kokeilla muuta!

  • Monna

   Mulla on Huawein Mate S tällä hetkellä, mutta heidän Honor on kyllä täysin tuttu. Ja voin suositella 100% ! 🙂 Kamera on todella hyvä. Etukamera on todella tarkka ja terävä ja takakamera (selfiekamera) on myös hyvä. 🙂
   Samsungia mäkin käytin ennen kun tutustuin Huawein ihanuuksiin! Ja nyt en vaihtais pois!

 3. Cee

  Mäkään en ymmärrä miksi ihmiset on joskus tosi ilkeitä ilman syytä, ystävällisyyden ei pitäis maksaa mitään. Oot Monna ihan paras ja aito ihminen 🙂 Jatka samaan malliin 🙂

  • Monna

   Niinpä. 🙁 Ystävällisyyden ei todellakaan pitäis maksaa mitään.
   Kiitos! <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *