Monna
Monna

RUOKAPÖYTÄ – ihan oikea sellainen!

Kaupallinen yhteistyö: JYSK.fi

Nyt meillä on ruokapöytä!! Hahahaa! Siis meillähän ei oo ollut kolmeen vuoteen ”oikeaa” ruokapöytää. Mannerheimintien väliaikaisessa kodissa meillä oli niin pieni keittiö, että sinne ei pöytää mahtunut. Myöskin olohuoneen pohja oli sellainen ettei siihen oikein haluttu änkeä ruokapöytää.

Ilmarinkadulla Töölössä meillä oli vaan iso kulmasohva ja olohuoneen pöytä, syötiin sohvalla, lautaset sylissä. Haagassa Poutuntiellä asuessa meillä oli keittiönpöytä, mutta käytettiin sitä tosi harvoin. Sielläkin tuli istuttua sohvalla ja syötyä siinä telkkaria katsellessa.

Ruokailuryhmä: OMME P160 valk. + 4 KALVEHAVE valk.

Nyt meillä sitten on sellainen, siis ruokapöytä! 😀 Ja niin super ihana sellainen, että tekee mieli istua sen ääressä ihan joka hetki. Tuolit on myös niin hyvät, että niissä on oikeasti mukava istua. Oonkin tehnyt töitä nyt keittiönpöydän ääressä muutosta lähtien, vaikka työpöytä onkin jo paikallaan työhuoneessa.

Me mietittiin Tuukan kanssa ennen muuttoa, että minkälaista pöytää me halutaan. Kummallakin oli mielessä ensimmäisenä valkoinen. Kun löydettiin Jyskistä valkoinen kiiltäväpintainen pöytä, oli meiän helppo tehdä päätös samantien!

Ruokapöytään kuului kuin sattumalta nämä tuolit, joiden tyylisiä olin ihastellut mm. instagramissa eri ihmisten kodeissa. <3 Tän ruokailuryhmän valinta oli siis todella helppo päätös. Katottiin muutamia muitakin vaihtoehtoja, mutta oikeastaan mikään ei tuntunut / näyttänyt enää niin kivalta (yhtään miltään 😉 ) verrattuna tähän.

Tästä ruokailuryhmästä on muuten btw reilu 100€ alennusta vielä 14.helmikuuta asti! TÄSTÄ pääset ihastelemaan tätä kyseistä ryhmää.

***

Mitä ootte mieltä? Eikö oo ihana?! Mun mielestä tää on ihan täydellinen! 🙂

Kommentit (7)

 1. Sussu

  On ihana!!☺ varsinkin tuolit on mun makuun! Ja kyllä sitä vaan tulee siitä ruokailusta helpommin sellainen koko perheen yhteinen hetki, kun on ruokapöytä ☺

  Itse olen tykännyt Jyskin palvelusta. Eräs nimeltämainitsematon M-alkuinen kauppa on pettänyt odotukset kerta toisensa jälkeen. Pahimmillaan odotettiin sänkyä 3kk ja oltiin jo 1,5kk kohdalla viety vanha sänky pois, kun koko ajan lupailtiin, että tulossa on. Selkäsairaudesta kärsivänä ei naurattanut nukkua sohvalla 1,5kk, eikä enää viititty tuossa kohtaa purkaa kauppaa. Samaa olen muiltakin kuullut, suuria lupauksia, mutta tavara tulee kuukausia myähässä. Meitä ei siis ois haitannut se 3kk toimitusaika edes, jos se olisi kerrottu etukäteen, niin ei ois viety omaa sänkyä pois liian aikasin.

  • Monna

   Nimenomaan! 😊 On ollu ihana istua koko perheen kesken pöydän ääressä ja jutella ja olla vaan siinä.

   Jyskissä on tosiaan hyvä palvelu, samaa mieltä!

 2. Kira

  Näyttää tosi ihanalta! Noi tuolit on ihan täydelliset:)

  • Monna

   Ne on!! ❤

 3. Äityli

  Kivan näköiset on 🙂
  Seuraan sun instaa, ja siinä on kiinnittänyt huomiota se, että Emma katsoo _aina_ piirrettyjä tms. ohjelmaa syödessään. Ootko miettinyt asiaa?

  • Monna

   😊😊
   Ei Emma itse asiassa aina katso jotain ohjelmaa syödessään. 😉 Me ei nimittäin kuvata joka päivä jokaista ateriointia ig-storyyn. 😊 Varsinkaan niitä päivittäisiä kertoja kun syödään koko perhe tän ihanan pöydän ääressä ja vanhempien puhelimet on äänettömällä ja poissa näkyvistä, eikä kuvausvalmiudessa. ❤

  • Hannele

   Voi Äityli. Maailmasi on suppea jos itsekin elät vain kuten somessa näkyy. Ootko miettiny asiaa?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *