Monna
Monna

Queenstyle – Ole ylpeä muodoistasi!

”Be who you are and be proud of your curves!”

IMG_20150830_100644Torstaina mulla oli ilo astella Etnofitnekselle sisään ja tavata siellä sekä mun lukijoitani, että muutamia ystäviä ja asiakkaitani tanssin merkeissä.
Etnofitnekseltä ehdotettiin, että pidettäis mun lukijoille erilainen blogitapaaminen – nimittäin tanssien! 🙂 Ja siitäpäs minä innostuin!

DCIM102GOPROSaimme siis kokeilla 1,5h dancehall queenstyleä ihanan Marin ohjaamana. Queenstyle on tanssilaji, jossa saa todella ylpeydellä pyörittää pyllyä ja sheikata kurvejaan. Siinä ei katota, että kellä on tiukimmat vatsalihakset tai pienin rasvaprosentti. 😉
Mulla on alkamassa huomenna maanantaina tämä laji Etnofitneksellä ja sitä sitten koko syksy maanantaisin tamapataan ja sheikataan. Oon tosi innoissani ja varsinkin tuon torstain tunnin jälkeen, joka osoitti mun valinneen sairaan makeen uuden lajin.
Viime kevään tanssin dancehall reggaeta, mutta nyt se vaihtui queenstyleen. Mari sanoi, että tämä saattaa jopa olla vielä enemmän mun juttu. Queenstyleen nimittäin kuuluu tosi paljon akrobatiaa. Oujee!!

DCIM102GOPRO DCIM102GOPROTehtiin ensin kunnon lämmittelyt hyppyineen, sheikkauksineen ja venyttelyineen.

DCIM102GOPRO DCIM102GOPRO DCIM102GOPROSitten mentiin kolmeen jonoon ja tehtiin erinäisiä liikesarjoja lattianpoikki.

DCIM102GOPRO DCIM102GOPRO IMG_7599 IMG_7604 IMG_7651Meno oli sen verran kovaa, että urheilurintsikatkin aukesi kertaalleen.. 😀 Hahahaa.. Onneks mä olin jonon ensimmäisenä. 😉

Tää oli ihan super siisti tunti ja niin ihanaa kun oli paljon porukkaa mukana jorailemassa! <3

IMG_7666Huomenna mä pääsen taas Marin opastuksella sheikkailemaan! Ihan super jee!! Odotan kyllä taas tosi kovasti syksyä ja mitä kaikkea uutta tuun oppimaan tämänkin lajin parissa!

Käykää katsomassa Etnofitneksen aikatauluja ja tulkaa mukaan tanssimaan! Se vaan on niin siistiä! 😉

Mä lähden kohta taas tanssitunnille ja tällä kertaa Aleksanterin teatterille, saas nähä minkälainen tunti on. Jännityksellä odotan, nimittäin uusi opettaja mulle ja uusi laji. Woopwoop!

Kivaa sunnuntaita! <3

IMG_20150829_202134

Kommentit (5)

 1. Tiina / Parempia polkuja

  Tanssiminen on ihanaa! Ja tää sun postaus nosti tanssikuumetta entisestään…:) Itseä kiinnostaisi tosi paljon reggaeton, sillä se on ihan mielettömän hauskaa (vaikkei paljoa osaisikaan) ja mielettömän hienon näköistä (jos osaa). Haluaisin löytää tanssikoulun Espoon huudeilta, sillä Helsinkiin on harvemmin arkisin menoa. Siellä keskustan liepeillä ois kyllä huikeita kouluja, jos jaksaisi kulkea..

  • Monna

   Tanssiminen ON ihanaa! <3
   Reggaeton on myös tosi kivaa!! Ja aika raskastakin. 🙂 Toivottavasti löydät itselles sopivan tanssistudion.

 2. ss

  Hei!
  Oon lukenut sun blogiasi jo pitkään ja sulta näyttää löytyvän tooodella paljon tietoa kaikesta ravitsemuksesta ja liikunnasta. Sen takia haluaisin kysyä sulta vähän neuvoa..
  Mä oon nyt ollu parisen kuukautta rennolla välidieetillä ja kiloja tiputtanut 3 😀 Oon siis ihan normaalipainoinen mutta sitä rasvaa oli jonkinverran kertynyt kun olin plussilla.
  No jokatapauksessa se kiinteä rasva on noiden kolmen kilon jälkeen muuttunut löysäksi rasvaksi ja oon kuullut että kun vaan jatkaa diettiä se löysäläski lähtee, mutta ongelmana on se että en haluais enää tiputtaa kiloja kun oon jo aika pieni 😀
  Eli jos mä nyt jatkan lihasten kasvatusta niin muuttuuko tuo löysä rasva sellaseks normaaliks rasvaks kun sitä painoa tulee lisää?
  vai onko mun vaan tyydyttävä joko liian laihaan olemukseen tai löysään läskiin..
  Tää ongelma kohdistuu lähinnä vaan vatsaosastolle.. Ja pakko vielä sanoa että ENNEN tätä ”löystymistä” mun vatsa oli lähes tismalleen samallainen kun sulla. (ja nyt kaduttaa kun piti koko dieetti edes alottaa :D)

  Toivottavasti sulla ois aikaa vastata ja neuvoa<3

  • Monna

   Moikka!

   Pahoittelut vastauksen kestämisestä.
   Tosi vaikea tietysti nyt näin näkemättä ja sen enempää sun ruokavaliota tietämättä sanoa mitään oikeaa vastausta. Mutta tottakai kroppa kiinteytyy pikku hiljaa kun lihasmassaa tulee lisää. Jos höttö on tai se ”laiha läskeys” on vaan nahkaa, niin sitä on tietysti vaikeampi saada kiristettyä.

   En kyllä nyt tämän paremmin osaa vastata näkemättä sinua. Tsemppiä! <3

 3. Hampurilaisia, kuohuvaa ja treeniä – ystäväjuttuja ♥ | Monna treenaa!

  […] minulla ollut yksi lukijtapaaminen. Viime kesänä nimittäin järkättiin Etnofitneksen kanssa tämä tanssitunti, johon sai osallistua […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *