Monna
Monna

Proteiinipuuro – valmis ja helppo välipala!

Kaupallinen yhteistyö: PULS Nutrition

Mä oon aina ollut helppojen ja nopeiden välipalojen kannattaja! Se, että välipala on tarpeeksi ”rikas” ravintoarvoiltaan on myös tärkeetä. En oikeestaan koskaan syö pelkästään vaikka leipää välipalaks, vaan paistan siihen sitten vaikka kananmunan päälle ja siivun kinkkua tms.

Mulle on siis tärkeetä, että välipalasta löytyy proteiinia ja hiilihydraatteja, se pitää mulla nälän pois hyvin ja tekee muutenkin olon kylläiseksi. Pelkkä hiilaripitoinen tai protskupitoinen annos ei siis palvele mua.

Kaurapuuro on mun mielestä hyvä ja helppo aamupala tai välipala. Mutta mua on siinä aina vähän harmittanut proteiinin puute. Mä en tykkää lisätä kaurapuuroon raejuustoa (yäk), enkä varsinkaan keitettyjä kananmunia! 😀 Oon joskus lisännyt puuron sekaan lusikallisen heraproteiinia, mutta sekin on maistunut ehkä vähän oudolle.

Nyt oon löytänyt uuden ja todellakin helpon välipalan! PULS Nutritionin proteiinipuuro: niissä on heraproteiinia ja ne on vielä lisäks superfoodeilla rikastettuja. Puurot on makeutettu stevialla ja niissä on 30g proteiinia per purkki, sekä tietty runsaasti kuituja! Nää PULSin puurot on myös gluteenittomia, eli sopii kaikille. 🙂

Näitä puuroja voi ostaa netistä esim. TÄÄLTÄ tai S-ryhmän kaupoista. Kaks makua löytyy: Mustikka-maca ja Omena-kaneli-chia.

Nyt kun Suomessa alkaa marjakausi pian olemaan kuumimillaan, tuo puuroihin vielä kivan lisän tuoreet marjat! Koska tää puuro on helppo valmistaa: lisää vaan vesi tai maito ja tyrkkää purkki mikroon (tai syö kylmänä) on marjojen lisääminen puuron päälle myös aika vaivaton lisä.

Jos tykkää makeasta, niin päälle voi lorauttaa vielä vähän hunajaa! 😉 Nam ja slurps! Sopii niin väli- aamu- kuin iltapalaksikin! Ou jee!

***

Kommentit (2)

  1. Jonna / Palasia arjestani

    Mielenkiintoinen uutuus! Tykkään, että puurohiutaleiden seassa on kaikki ”valmiina”. Onko pakkaus muovia? Täällä pääkaupunkiseudulla se on onneksi helppoa kierrättää 🙂

  2. durleeng

    ei sovi kaikille ellei ole vegaanista vaihtoehtoa! muuten oisin ostanu jos heraproteiinin tilalla olisi esim. riisi- tai hamppuproteinia käytetty.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *