Monna
Monna

Potkurikoneella luonnonrauhaan.

Minä, mun äiti ja Emma lennettiin Rukalle sunnuntaina illalla. Tuukka oli ajanut jo lauantaina autolla koirien kanssa perille.

Meitä odotti Helsinki-Vantaalla pieni ylläri, kun lentokenttäbussi kaarsi pienen potkurikoneen eteen.. KÄÄK!! Me ei kummatkaan mun äidin kanssa olla mitään lentoja fanittavia! Mua pelottaa aina nousut ja laskut. Varsinkin nousut. Äitiä taas jännittää siellä ilmassa ne ilmakuopat. Äiti on joutunut kerran tekemään pakkolaskun Kiinassa sisäisellä lennolla ja se tuskin ainakaan on helpottanu lentämisen fiiliksiä.

Mä en sanois, että mulla on varsinaista lentopelkoa. Mutta esim. pitkät lennot johonkin Jenkkeihin tai muualle kauas on sellaisia mitä en mielelläni tee kovin usein. 😀

Nyt me ollaan tämä viikko täällä Rukalla. Nauttimassa luonnonrauhasta, mutta samalla kuitenkin tekemässä töitä. Lauantaina koittaa Ruka City Survivors ja Tuukka painaa sen puitteissa hommia koko viikon, mun avustuksella silloin kun tarvii. Mä teen omia töitäni ainakin muutaman tunnin päivässä ja sitten ihan vaan rentoillaan luonnossa ja kivassa hotellihuoneessa.

Mun äiti lähti tänne Emman hoitajaksi, jotta voidaan keskittyä varsinkin loppuviikosta ja sitten tietysti lauantaina itse kilpailuun. Myös Tuukan vanhemmat ajaa tänne viikon puolivälissä avuksi. Isoäidit saa sitten yhdessä tai vuorotellen leikkiä Emman kanssa ja me muut valmistellaan kilpailua.

Perjantaina meiän avuksi kilpailuun lentää myös upea Fitnessmallien finalistikymmenikkö. On kyllä ihan erilaista järkätä City Survivorsia täällä Rukalla kuin vaikka Helsingissä tai Turussa. Tosi mielenkiintoista ja kivaa. Täytyy myös sanoa, että Rukan koko henkilökunta on älyttömän palvelualtista ja yhteistyöhaluista. 🙂

***

Nyt me otetaan tää viikko täällä rennosti töitä tehden ja nautitaan siitä, että täällä on niin hiljaista ja kaunista. 

Kommentit (2)

 1. Lenkillä-blogi/Elina

  Hyvä että pääsitte turvallisesti perille. Mä lensin yhdellä Suomen sisäisellä lennolla potkurikoneella, kun esikoinen oli 6 kk. Lento meni hyvin ja vauva ei reagoinut mitenkään, mutta seuraava päivä olikin sitten toista… Mulla meni ilmeisesti korvassa ”sakat” sekaisin ja menetin tasapainoni. En voinut yhteen päivään nousta makuuasennosta ja silti seinät vaan liikkuivat silmissä. Paineenvaihtelut saivat sen mitä todennäköisimmin aikaan. Isommissa koneissa on parempi paineistus.

  Ruka on varmasti ihana paikka näin kesälläkin. Näyttää niin rauhalliselta ja raikkaalta. Hyviä kisavalmisteluja teille! 😊

  https://lenkilla.com

  • Monna

   Eikä!! Oho! Aikamoista! Mun äidillä oli eilen toinen korva ihan lukossa. Voiskohan johtua tosta samasta?
   Kiitos kovasti! Täällä on kyllä kaunista ja rauhallista! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *