Monna
Monna

Pitäiskö näyttää tissivakoa?

Siis voi apua! 😀 Mä en kestä! Tällaisia mietteitä meillä bloggaajilla pyörii päässä. Juteltiin tossa pari päivää sitten Umpun kanssa, että mitenköhän sitä saisi instagramin puolella seuraajien määrää kasvatettua. Se on osa meidän työtä ja mitä suurempi seuraajamäärä – sen paremmat yhteistyömahdollisuudet ja sitä paremmin mahdollisuus ansaita tuloja.

Viimeisen 3kk:n aikana katsotuimmat kuvat TOP3 sisältää tissivaon. 😉

Mulla on tosi ristiriitainen fiilis tän asian suhteen. Toisaalta mä haluaisin kasvattaa mun seuraajamääriä vielä entisestään. Mutta jos tapa saada seuraajia lisää on paljastavat kuvat tai joku muu tapa, mikä ei oo mua itseäni, en halua sitä tehdä. On hullua miettiä, että mulla on kuitenkin yli 17 300 seuraajaa ja silti oon alkanut miettimään ettei se riitä. Mun parhaimpia kuvia kuukaudessa katsotaan n.35 – 40 000 kertaa! Se on aika iso määrä se! Mutta monilla suomalaisilla somevaikuttajilla seuraajamäärä instagramissa on kuitenkin lähemmäs 100 000 tai yli ja siitä voi sitten miettiä kuinka monta kertaa heidän parhaita kuvia katsellaan kuussa!

Mä tiedän, että tissivakoa ja peppukuvia lisäämällä tulis lisää seuraajia. Mutta haluanko mä sellaisia seuraajia, jotka kirjoittelee mun kuviin ”suutelisin” tai ”kauniit rinnat sulla”.. No siis EN!!! 😀 Me ollaan just tästä puhuttu Umpun kanssa. Me ollaan kummatkin kuitenkin äitejä ja omataan aika samanlaiset arvot sen suhteen, että mitä halutaan someen laittaa. Sellaiset tissien tyrkyttämiskuvat ja/tai ”jooga-asennoissa” poseeraamiset stringit jalassa me jätetään mielellään muille.

Jos mä mietin ihan vaan Monnana (en bloggaajana tai somevaikuttajana) jotain ig-seuraajien määrää, sillä ei oo mitään merkitystä! Mä oon super tyytyväinen siihen mitä mulla on ja kiitollinen siitä kuinka moni mua seuraa. Ja varsinkin siihen minkälaiset ihmiset mua seuraa; samanlaiset kuin minä. On sitten lapsia tai ei. Iloiset, elämänmyönteiset ihmiset, jotka seisoo jalat maanpinnalla ja kulkee keskitietä maalaisjärjellä. 😉 😀 Eikö vaan?

Mutta jos mä mietin ig-seuraajien määrää työminän kautta mä mietin, että mun seuraajamäärää pitäis saada kasvatettua. Jotta mä pysyisin siellä vaikuttajien piirissä ja jotta mä saisin edelleenkin mielenkiintoisia ja mun seuraajia kiinnostavia yhteistöitä, joista saan voita leivän päälle.

Liian pelkistetyt ja epäaidot jutut alkaa instagramissa olla vähän nähty juttu. Paljon korostetaan aitoutta ja ei niin suunniteltuja kuvia. No, sitähän mun ig on aina ollut. 😀 Joten ei tarvi lähteä muuttamaan sitä puolta. Vaikka mä kyllä yhdessä vaiheessa mietin kovasti, että haluaisin sellaisen kauniin, rauhallisen, vaalean, hyvin harkitun ja ammattisisustajan + valokuvaajan taidoilla tehdyn feedin. No sellaista en koskaan kehittänyt ja hyvä niin. Mun kuvissa näkyy niitä Emman sukkia ja koirien leluja ja likaisia astioita.

Näitä lisää? 😉 Haha!

***

Kertokaahan te rakkaat seuraajani, minkälaiset kuvat mun ig:ssä kiinnostaa tai mitä vois olla enemmän?

Niin ja jos et vielä mua seuraa, niin TÄSTÄ pääset mun profiiliin seuraamaan! 😉

Kommentit (10)

 1. Taru

  Tää ei paljon auta sua mut mä tykkään sun kaikista kuvista! 😀 oot yks lemppari seurattava ja kaikki storyt myös pakko katsoa aina. 😀

 2. Irmeli

  Kampaukset/hiukset ja sisustus. 🙂

 3. Elina

  No pikku E 😍 niin suloinen. Oon niin lapsirakas että 🙂

 4. Suski

  Heruttelukuvien lisäämisessä on myös se riski, että sellaiset seuraajat, jotka arvostavat muita asioita, lopettavat seuraamisen. Eli määrä saattaa kasvaa, mutta ”laatu” heiketä samassa suhteessa. Uskon että pidemmän päälle kannattavampaa on vetää omalla linjalla, kun lähteä kalastelemaan seuraajia jollain, mikä ei tunnu omalta. Sulla on mielestäni tosi sun näköinen insta, joka on linjassa tän blogin kanssa – olis outoo, jos sulla olis tosi hillitty ja harmoninen insta, kun kuitenkin blogin perusteella oot enemmän värikäs ja energinen tyyppi 😊

 5. suski

  Mun mielestä on aina kiva selailla sun vanhoja kuvia missä lähdit värikkäissä asuissa pippaloihin, sulla on aivan uskomaton tyylitaju!

 6. maikki

  Mä ainakin tykkään instassa ihan ”tavallisista” kuvista, arjesta. On ihan ok että joskus joku ns. Ammattilaisen kuva / poseerauskuva tms. Mutta jos kaikki niitä, niin ei kiinnosta

 7. Taru

  Moikka! Kiinnostava postaus! Jäi mietityttämään tuo ”Me ollaan kummatkin kuitenkin äitejä ja omataan aika samanlaiset arvot sen suhteen, että mitä halutaan someen laittaa. Sellaiset tissien tyrkyttämiskuvat ja/tai ”jooga-asennoissa” poseeraamiset stringit jalassa me jätetään mielellään muille.” <– Tästä tuli vähän sellainen fiilis, että äitien ei olisi sopivaa laittaa paljastavia kuvia tai että äideillä olisi automaattisesti sellaiset arvot, että sellaisia kuvia ei olisi sopivaa laittaa? Olisi kiva tietää, mitä tarkoitit tällä? 🙂

  • Monna

   Se oli ehkä vähän ”hölmösti” sanottu. Tottakai äidit voi laittaa paljastavia kuvia, eikä kaikilla äideillä oo automaattisesti samat arvot. Puhuin ehkä vain omalla ja Umpun suulla. 🙂 Mutta tosiaan sensuellit ja kauniit kuvat vaikka sitten alusvaatteisillaan on mun mielestä ihania. Laittaisin sellaisia itekin. Mä en vaan itse osais lähteä laittamaan sellaisia tyrkkykuvia.

 8. R

  Mun mielestä sun blogit ja kuvat on aina ihania ja aitoja, älä muuta mitään 💕 mä en tykkää tissikuvista 😆

 9. Tuuli

  Luin tän jutun vasta nyt. Mä luulen että ne seuraajat jotka lähtivät, eivät hermostuneet tissivako-mielipiteestä vaan ne on jotain katkeria tyyppejä jotka ei halua tukea sun menestystä. Se on aina riski sanoa että saa rahaa näistä hommista, kun aina löytyy niitä jotka on siitä kateellisia, eivätkä halua tukea toisen taloudellista menestystä. Ja kiusallaan sitten unfollaa.. käyvät kuitenkin katsomassa ne kuvat ihan varmasti.
  Yksi vinkki vois olla hästägien käytön lisääminen ja laita englanniksi niin saat kv-seuraajia vaikka jutut olisi suomeksi. Tyyliin #family #mother #mygirl #dogsofinstagram #sportfashion jne..

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *