Monna
Monna

Parhaat hiustenhoitovinkit!

Hiukseni on olleet aina paksut ja melko karheat. Minulla on luonnostaan vähän kiharat hiukset ja se varmasti tekee hiuslaadusta myös ”ei niin sileän”. Nyt raskauden jälkeen minulta ei ole (ainakaan vielä  😉 ) tippunut hiuksia, mutta hiuslaatu on jotenkin vähän hassu. Hiukset rasvoittuu paljon nopeammin ja on muutenkin jotenkin ihmeellisen tuntuiset.

Olen kokeillut paljon erilaisia shampoita ja hoitoaineita ja kaikenlaisia käsittelyjä, mutta nyt uskon löytäneeni sellaisen hyvän kombon! Ajattelin siksipä teille jakaa hiustenhoitovinkkini! 🙂

hiustenhoitovinkit

 1. FitnessFirstin kalakollageeni on ollut käytössäni nyt raskauden jälkeen päivittäin. Kollageeni auttaa hiusten, nivelien ja ihon hyvinvoinnissa. Elimistömme luonnollinen kollageenintuotanto hidastuu noin 25 ikävuoden jälkeen, minkä vuoksi kudoksien kimmoisuus ja elastisuus alkaa heikentyä mikä ilmenee mm. kasvoillamme ryppyinä. Kollageeni on kuitenkin tärkeä myös muiden kudoksien terveydelle ja se pitää nivelet liikkuvina, limakalvot terveinä ja hampaat sekä luut vahvoina.
 2. Rahuan shampoo ja hoitoaine on uusimmat tuttavuudet, mutta ne on aivan ihanat! Minulla on tuuheuttavat tuotteet nyt käytössä, vaikka omat hiukseni onkin ns. paksut ja tuuheat, on ne olleet vähän litistyneet raskauden jälkeen. Nämä Rahuan tuotteet on siis olleet ihan pelastus!
 3. Avonin Replenish & Protect -hiuksiin jätettävä hoitoaine on ollut selkeästi sellainen ”viimeistely” hiusten hyvinvointiin. Sen koostumuksen vahvistava leväyhdiste korjaa hiuksen pintavaurioita ja se antaa myös suojaa lämpökäsittelyä vastaan (föönaus, suoristus jne). Hiukset jää todella hyväntuntuisiksi föönauksen jälkeen.
 4. Viimeistelen hiukseni vielä Remingtonin uudella Air Plates -suoristusraudalla ja lopputulos on kyllä ihan huippu! Rehellisesti voin sanoa, että Rahuan shampoo + hoitoainen, Avonin hiuksiin jätettävä hoitoaine ja Remingtonin rauta on saaneet yhdessä hiukseni oikeasti ihan super hyväntuntuisiksi!
 5. Rahuan kuivashampoo on ollut myös erittäin hyvä tuote! Olen kokeillut aika monia kuivashampoita ja ihan se perus Batisten kuivashampoo on myös todella hyvä, mutta tämä Rahuan vetää kyllä aika hyvin vertoja sille.

***

Onko muilla hiuksiin hyviä vinkkejä? Entä onko muilla äideillä käynyt hiuslaadun kanssa jotain outoa raskauden jälkeen? 😀

Kommentit (3)

 1. Jenna

  Itse syön MSM-jauhetta, joka itsellä jo vaikuttaa hiusten kuntoon. Mun pitää aika tarkasti katsoa että shampoo ja hoitoaine ei sisällä silikoonia, ja ovat tarpeeksi kevyitä. Silikoonia jos on niin suihkussa pitää ravata pesemässä tukka melkein joka päivä kun rasvoittuu samantien. Sama jos on liian paksut/hoitavat tuotteet.

  Tällä hetkellä mulla kokeilussa hoitaa tukkaani kiharana, josko se helpottaisi vähän erittäin hankalaa laitettavuutta. Mulla on myös osittain kihara tukka, mutta hyvin liukas ja lasimainen. Paksu, hankala käsitellä ja muotoilutuotteiden pitää olla vahvoja. Värjään, jotta pysyy edes jotenkin käsiteltävä. Omalla värillä mulla ei pysy edes pompulat/letit/nutturat päässä kauaa, kun vaan liukuu.

 2. Siiri / Pilkettä-blogi

  Tuohon vinkkikategoriaan paras juttu ikinä on hiustenpesu välillä pelkällä hoitoaineella! Se on omien pitkien ja värjättyjen hiusteni pelastus. 🙂

  http://blogit.kauneusjaterveys.fi/pilketta/helliva-hiustenpesu-hoitoaineella/

 3. Jemina

  kivoja vinkkejä <3 🙂 täytyykin testailla!

  Mun blogissa ehkä yksi henkilökohtaisimmista teksteistä <3

  http://woundedlaughh.blogspot.fi/2017/04/tarina-minusta.html

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *