Monna
Monna

Onnea tulevaan!

Vuoden 2017 viimeinen päivä. Huomenna ollaan jo uuden puolella. 🙂

Mun oli pakko vielä tehdä tällainen kuvakooste tästä kuluneesta vuodesta. Sillä tähän vuoteen on mahtunut niin paljon. Oon kasvanut tänä vuonna henkisesti isoja askeleita. Oon ylpeääkin ylpeämpi äiti. Tekis mieli kirjoittaa toi äiti-sana capslockilla. 😉

Oon oppinut myös omasta kropastani paljon. Se ei oo ainakaan mikään maailman nopein palautumaan. 😉 Mutta ihan tosissaan oon silti oppinut arvostamaan sitä eri tavalla kuin ennen. Kun nyt katson mun kuvia vaikka vuodelta 2015, niin oonhan mä ollut jumankekka aika kuuma mimmi. 😉 Silloin en oo sitä tajunnut. Tai oon, mutta silti oon ollut tosi kriittinen.

Vuonna 2017 mä oon kävellyt varmaan satoja vaunulenkkejä. Yhdessä äitiystävien kanssa ja yksin. Se on ollut ainoa treenimuoto, jota oon uskaltanut tehdä. Niiden vatsalihasten erkauman palautumisliikkeiden lisäks. Paitsi nyt syksyllä oon jo saanut luvan ja uskalluksen jollain tapaa palata ns. ”vanhoihin treeneihin”.

Tänä vuonna oon oppinut arvostamaan vielä enemmän oikeita ystäviä, hyviä luotettavia sellaisia. Oppinut arvostamaan mun perhettä entistä enemmän, mun miestäni katsomaan kunnioittavasti ja ihaillen, kuinka hyvä ja rakastava isä hän onkaan.

Tänä vuonna oon saanut kokea ja nähdä paljon uusia juttuja. Viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Tehdä tosi mielenkiintoisia yhteistöitä, kirjoittaa kirjan yhdessä Tuukan kanssa. Ja yhdessä järkätä kolme isoa tapahtumaa: City Survivors -kilpailua!

Mutta ennen kaikkea, saanut nähdä maailmaa ihan uusin silmin. Emman silmin. Miten ihmeellistä ja ihanaa elämä on ja miten ihmeellisiä ja ihania asioita joka päivä voi oppia. Voi sitä ihmetyksen määrää, kun Emma oppi ensin ryömimään, sitten konttaamaan, sitten seisomaan tukea vasten ja nyt jo juostaan. Ja mitä kaikkea muuta!! Siis niin paljon, että en tässä hetkessä edes muista. Kaikki se, miltä joku uusi maku on maistunut. Miten mä oon sydän syrjällään yrittänyt istua paikallaan vieressä ja antanut Emman itse syödä, enkä pelätä tukehtumista. 😀 Ja voi että!! Tästä kaikesta vois kirjoittaa kokonaisen postauksen erikseen.

***

Mä oon vaan tosi kiitollinen tästä vuodesta. Ihan super super kiitollinen ja onnellinen. Tällä energialla, rakkaudella ja ilolla ei voi muuta kuin mennä kohti yhtä hyvää tai jopa parempaa! 😉

IHANAA VUODENVAIHDETTA KAIKILLE TEILLE LUKIJOILLE! 

Paljon onnea, rakkautta ja iloa vuodelle 2018!! Kiitos kaikille teille lukijoille ja yhteistyökumppaneille tästä vuodesta! KIITOS OMA PERHE!!!

Kommentit (4)

 1. Satu

  Hyvää tulevaa vuotta ❤️
  Ps. Voisit antaa ens vuonna vähän konkreettisia vinkkejä tohon erkauman ”hoitoon” 😉

 2. Jonna

  Pitkään jo blogia lukeneena toivotan hyvää uutta vuotta ja toivon että jatkat samanlailla kirjoittamista 😊 erityisen kiva on ollut seurata erkauman kanssa kamppailua, itsekin saman asian kanssa kamppaillut ja se turhautuminen on kamalaa! Lopussa kiitos seisoo ja siitä pääse eroon 😉

 3. katariina.kuronen

  Olen viihtynyt sun blogin parissa, kiitos siis ihanasta blogista! 🙂 Onnea ja rakkautta vuoteen 2018! <3

 4. Emilia

  En kestä miten söpö Emma on tuossa mansikkapuvussa 😂😂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *