Monna
Monna

Oman kehon painolla

Tervettä pöytään!
Se on kuulkaa minimaalinen juhannusloma ihan hollilla. Huominen vielä töitä ja sitten ruhtinaalliset kolme päivää vapaata! 😀 Uuuu mama!! 😉
20130619_191839-001Tänään on päivä taas sujunut hyvin normaaliin tyyliin: töitä, töitä, töitä, oma treeni ja töitä, töitä, töitä…
Ehdin nopeasti käymään Itiksessä keskellä päivää, ostamassa parit jutut alennusmyynnistä juhannusta varten.

aamupala
aamupala

Jotenkin on nyt sellanen olo, että mä en pysty tekemään kaikkea täysillä. Tai no siis harva ihminenhän kaikkea koko ajan täysillä pystyykään tekemään.. 😀 Mutta kun mä oon tottunut olemaan energiaa täynnä ja jaksava ja sitä kautta jaksaa myös treenata kunnolla ja syödä terveellisesti. Nyt kuitenkin oon niin loman tarpeessa, että tuntuu etten jaksa tehdä asioita kunnolla. Siis itseni kanssa.
Työt hoidan täysillä ja 110%, mutta itseäni en nyt hoida niin hyvin. Tai ehkäpä tämä rennompi kausi on nyt juuri sitä mitä keho ja mieli vaatii, kaipaa ja tarvitsee.
20130618_131129 20130619_141903Hihii! Tänään söin muuten myös yhden jätskin. Olin kävelemässä autolle ja menin Alepan ohi. Mietin siinä, että tekispä nyt muuten mieli jäätelöä. Ja minähän menin ostamaan. Ja oi että kun teki hyvää. 😉

20130619_153630
Märskyssä ehdin tehdä itsekin treenin ennen asiakkaita, tein sen oman kehon painolla. TRX:ää, punnerruksia, kärrynpyöriä, siltoja, vatsoja jne jne.. Kaikenlaista. Ei tehnyt mieli mennä tänään salille vääntämään isoja painoja. Ja on myös välillä hyvä tehdä pelkästään oman kehon painolla treeniä. Vai mitä te ootte mieltä? Teettekö te koskaan?
Sieppaa Sieppaa3Ensin tosin ajattelin, että olisin mennyt ottamaan vaan aurinkoa tunniksi. 😀 Mutta sitten reipastuin ja ajattelin, että meen nyt kuitenkin treenaamaan. Kun tuo juhannuskin on tulossa ja silloin en aio treenata enkä miettiä yhen yhtä suupalaa mitä suuhuni laitan.

Kylkihoover kierrolla
Kylkihoover kierrolla, kunnon kierto takaviistoon
Ja kaarto alle
Ja kaarto alle

kärr kärry kärry2Kärrynpyörätkin on oikeesti ihan loistavaa treeniä. 🙂 Ja ne on myös hauskoja tehdä!!
TÄSSÄ linkki yhteen mun kärrynpyörään ja pikaiseen höpöttelyyn ja naaman vääntämiseen.. 😉
Sieppaa4 Vatsa-001Kaikennäköstä liikettä. Seuraavana kaksi kuvaa tosi hyvästä kiertohoover-sekamelskalta, jonka aikoinaan ”kopsasin” Jonnalta. Kiitos vaan Jonna vielä! 😉
Kääntö-001 Potku-001Noista ei nyt saa täyttä kuvaa liikkeestä, mutta mä joskus virkeämpänä sitten laitan vaikka videota siitä. Oon kyllä tästä liikkeestä teille aiemminkin kertonut. 😀 Onkos joku jo koklannut?

Ruttumaha :D
Ruttumaha 😀

trxx-001Näiden rutistelujen jälkeen oli vielä kaksi uutta asiakasta.
Ja sitten kotiin testailemaan uudet juhannusreleet. 😀 Ja tällaista sieltä tuli ostettua:

Aurinkolasti viiksillä ja shortsit, molemmat NewYorkerista.
Aurinkolasit viiksillä ja shortsit, molemmat NewYorkerista.

Lippa tulee mukaan juhannuksena, se on jo vanha. Ja uus Lorna Janen toppi mukaan myös.
Ajattelin lähinnä viettää koko juhannuksen tossa yllä olevassa asussa.. 😉 😀 Eli aurinkoista juhannusta luvassa!! Eiks ni?
20130619_192139

Neulepaita myös NewYorkerista. Tulee sit juhannusaattoillaks päälle.
Neulepaita myös NewYorkerista. Tulee sit juhannusaattoillaks päälle.

Näin ikkäästi.
Mä laitan teille vielä tähän mun uuden slouganin. 😀 Mä opettelen nyt 32-vuotiaana vihdoin ajattelemaan näin. Melkein mä jo osaan, mutta vielä tarvitaan vähän sitä kovuutta. Sanokaa mitä sanotte. Mä oon ottanut näinkin nuoreen ikääni nähden jo ihan tarpeeks monta kertaa henkisesti turpaani. Nyt se saa loppua.
IMG_20130618_105627
Mutta nyt on kuulkaas niin, että minä toivotan teille oikein rattoisaa ja ihanaa juhannusta jo nyt!!
Mulla huomenna vielä työpäivä ja salilla selkä-hartia-treeni edessä, mutta sitten kun kello lyö 17.00 minä relaan ja palaan asiaan vasta sunnuntaina.
Puspuspus <3 <3 <3 Pitäkää toisistanne huolta ja itsestänne kans! Ja muistakaa pitää liivit päällä veneillessänne (ja vaikka kuivalla maallakin ihan varmuuden vuoks 😀 ) !
IMG_20130619_194109-002

Kommentit (12)

 1. Juliet

  MAHA näyttää muutes aika hyvälle! Sä oot kyl niin timmiintyny et huhhuh!
  Ja meillä on samanlainen ruuminrakenne, ainakin kun sun vanhoja kuvia kattoo. Saanko arvata että ongelma-alue on ollu nimenomaan tuo maha?
  Mullakin nimittäin peppu (aika lattana kyl) ja jalat olleet aina hoikat, mutta sitten keskivartalo ja tissit on aina keränneet rasvaa. Et näyttää siltä et oot päässy sun ongelma-alueesta eroon 🙂 Hyvä Hyvä! Voinki laittaa noi tänpäivän kuvat tavoitekuvikseni 🙂

  • Monna

   No mutta kiitos Juliet! 🙂
   Ja näin se on! Maha on tullut vikana kyllä mukaan tähän ”timmimpään” kroppaan. Ja se on myös vaikein paikka pitää kuosissa. :/

 2. anna

  Voi kulta, aivan mahtava video! 😀 Ja niin erilainen fiilis jo kuin siinä viimeviikkoisessa <3

  Nyt oikeesti sitä aurinkoista juhannusta meille, miekin ajattelin et mitenköhän ois jos pakkaisin kotiin mukaan pelkät biksut? 😉 Ja okeiokei, ehkä varmuuden vuoksi myös yhdet minishortsit ;D

  • Monna

   HIhi! 🙂 Joo vähän pirteempi oli fiilis jo tossa videossa. 😀

   Kiitos! Ja aika hyvin kävi meiän molempien biksuvalinnan! Eiks ni?

 3. Niina

  Moikka, olen aika uusi lukija, mutta pakko sanoa että rakastan tätä sun blogia. Olet aina niin hyväntuulinen ja inspiroiva, etkä ota itseäsi liian vakavasti. Todella raikas tuulahdus näihin treeniblogeihin 🙂 Olen muuten samaa mieltä tuosta että välillä pitää ottaa rennosti, olen kohta laihduttanut 20 kiloa ja keho tuntuu vaativan pientä taukoa. Parempi pitää, ettei pala loppuun. Mukavaa juhannusta!

  • Monna

   Kiitos Niina ja kiva kuulla, että viihdyt blogissani! 🙂
   Välillä pitää ehdottomasti ottaa rennommin!
   Ja aikamoisen työn oot jo tehnyt! Tsemppiä!!

 4. Marissa

  Ihanaa, sun kuvat on ihan parhaita! Lisääääää 🙂 Ihanaa Juhannusta ja vapaiden viettoa Monnalle <3

  • Monna

   Hihi! 🙂 Kiitos Marissa! Ja kuvia tulee taas kohta lisää! 😉

 5. Veera :)

  Ihanat shortsit 😀 mistä ne on ostettu? 🙂

  • Monna

   Ne on NewYorkerista niin kun tossa kuvan alla lukee. 😉

 6. Adelheid

  Toi silta ei ole kanssa ihan helppo liike. Pääsen sen mutta lopputulos ei näytä mun kuvissa ihan yhtä sutjakalta kun sun.. täytynee jatkaa harjoituksia. =) Oikein hyvää Juhannusta sulle ja Tuukalle.

  • Monna

   Ei oo ei. Ja en mäkään tossa ns. ”oikeassa asennossa” jaksa kovin kauaa olla. Mutta hiton hyvää treeniä sekin!
   Ja kiitos juhannustoivotuksista. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *