Monna
Monna

Oma tyyli

Oma tyylini on muotoutunut vuosien varrella. Olen aina halunnut olla värikäs ja omalla persoonalla varustettu myös tyylini kautta. Joskus nuorempana toki katsoin meidän lukion tyttöjä ylöspäin ja mietin, että haluaisin pukea samanlaisia vaatteita kuin heillä. Yhdellä tytöllä oli vekkihame ja beiget polvisukat, kinusin niitä polvisukkia sitten kotona niin kauan, kunnes ne minulle ostettiin. Vekkihame minulta jo löytyi.

postaus sisältää mainoslinkkejä

Omistan vain vähän mustia vaatteita tai kenkiä. Mikä on toisinaan osoittautunut vähän haasteeksi.. Ennen liikunta-alalle siirtymistä olin vuosia töissä vaatetusalalla. Olin somistajana, myyjänä, myymäläpäällikkönä ja myyntiedustajana. Muotivillityksiä ja muita muotiin liittyviä juttuja on siis tullut seurattua oman työni kautta, mutta itse en koskaan ole tykännyt pukeutua ihan siihen kaikista muodikkaampaan vaatteeseen. Jostain syystä olen kokenut, että ne eivät sovi minulle.

Olen löytänyt oman tyylini ja itse asiassa en ainakaan tietoisesti ajattele onko tämä tai tämä nyt muodikasta. Ostan vaatteen tai kengät sen perusteella minkä väriset / kuosiset ne ovat tai jos kenkämalli tai vaatemalli on jotenkin minua puhutteleva. Olen myös oppinut, että esim. leveälahkeiset housut eivät sovi vartalolleni, vaikka monien päällä ne näyttävät ihanilta.

Koska minulta löytyy muotoa vähän sieltä sun täältä, ei minulle sovi omasta mielestäni kovin löysät vaatteet. Sellaiset ihanat telttamaiset kesämekot saa minut usein näyttämään isommalta mitä olen. Treenivaatteissa tunnen itseni aina jotenkin melkein parhaimman näköiseksi. Mutta sitten on myös muutamia housuja ja paitoja, jotka on suosikkejani. Niin ja kun silloin tällöin laitan korkkarit jalkaan, niin tuleehan siitä aina jotenkin naisellinen fiilis.

Aurinkolasit – 77thFLEA

Farkut – 77thFLEA

Kukkatakki – Make Way

Toppi – 77thFLEA

Nilkkurit – New Look

Löysin Bubbleroomista ihanat farkut ja nilkkurit. Tuollaisia kenkiä olen etsinyt jo jonkin aikaa ja nyt löytyi! Farkkuja minulla ei myöskään ole kovin monia, jotka istuisi. Mutta nämä ovat ihanan pehmeät päällä ja itse tykkään, että ne tuo hyvät puolet esiin jaloissani. 🙂 Niin ja nuo aurinkolasit!! OMG! Halvat ja niin siistit!

Tämä kukkatakki on pari kuukautta sitten ostettu myöskin Bubbleroomista, sitä olen käyttänyt melkein päivittäin sen jälkeen. 😀

***

Onko teillä oma tyyli hallussa vai mietittekö paljon mikä sopii juuri itselle? 

Kommentit (1)

  1. Outi Karita

    Mä oon aina tykännyt ja ihaillut sun tyyliä, se on omanlainen, monipuolinen ja persoonallinen sekä inspiroiva, ainakin mua inspiroiva kun tykkään myös väreistä ja kuoseista.
    Ite en osaisi yhtään määritellä omaa tyyliäni, kun välillä on rokahtavaa, hipihtävää, fiiniä, rentoa… Ja se on jotenkin parasta, mitä milloinkin 😊

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *