Monna
Monna

Nyt mennään taas!

Ja vauhti on kova! Apua!! Suhteellisen rauhalliselta kuulostaa tää alkuvuosi..

Tammikuun ensimmäisen viikon ajan on meili ja puhelin piipannut siihen tahtiin, että ihan hirvittää. Tästä vuodestahan piti tulla oikeesti rauhallisempi. Mutta toisaalta niin makeita juttuja käynnissä tällä hetkellä ja tulossa, että huihai!!

Sekä mulla, että Tuukalla alkaa 8.tammikuuta uudet työkuviot. Nää työt tulee meidän nykyisten rinnalle, eli mikään ei varsinaisesti vähene ihan heti ainakaan. Mutta ollaan kyllä tehty jo sopimus siitä, että jostain hommista on vähennettävä tammikuun jälkeen. Ja niin todellakin tehdään.

Näiden uusien töiden lisäks meillä on tosiaan oma firma pystyssä tottakai edelleen! CitySurvivorsiin kilahtelee osallistumisia päivittäin, niin Helsinkiin kuin Rukallekin. Ja tällä hetkellä aika monta ruokavaliota ja treeniohjelmaa odottaa tekemistään ens viikolla alkavaan Muutos-valmennukseen.

Sain myös tällä viikolla tietää, että mut on kutsuttu Royal Caribbeanin uuden risteilyn lanseeraukseen Lontooseen ainoana suomalaisena bloggaajana. Ruotsista tulee kaksi bloggaaja ja Tanskasta kaksi, sekä Briteistä muutama. Tää on aika tosi siisti homma!

Parhaillaan kirjoitan ensimmäistä artikkelia Kauneus & Terveys -lehteen, niitä juttuja tulee nyt vuonna 2018 joka toiseen lehteen. Lisäksi kahteen K & T -treenilehteen tulee erikseen jutut. Eilen oli Ilta-Sanomiin puhelinhaastattelu ja parin viikon päästä kuvaukset SääntöSuomi -ohjelmaan. Ja samalla viikolla meen pitämään luentoa MiB-n jäsenille.

Samaan aikaan mua kauhistuttaa tää tahti, jopa ahdistaa miten selvitään tästä kaikesta. Kun parin viikon päästä on vielä muuttokin. Mutta silti mä tiedän, että nää jutut missä ollaan mukana on ihan älyttömän siistejä ja upeita kaikki! Nyt on tosiaankin pitänyt alkaa priorisoimaan. On pakko sanoa hyville ystävillekin, että nyt en ehdi. Luojan kiitos, että tää kiireisin aika kestää vaan pari kuukautta.

Mä jotenkin salaa haaveilen siitä, että päivät pitkät vois vaan olla ja hengailla. Treenata, siivota kotona, olla Emman kanssa paljon ja koko perheen kesken. Mutta kun raha ei vaan tipahda kuukausittain postiluukusta tekemättä mitään, niin jotain pitää tehdä. Mä oon onnellinen, että saan tehdä monipuolista työtä ja olla mukana sellaisissa projekteissa, jotka innostaa ihan sika paljon.

Onneks meillä on myös mahtava tukiverkosto! Emman päiväkoti alkaa näillä näkymin helmikuun loppuun mennessä, mutta siihen asti mun äiti ja Tuukan vanhemmat hoitaa Emmaa arkisin muutamana päivänä viikossa. Se on ihan tosi upeeta!

Se herättää tosi ristiriitaisia tunteita kun vie Emmaa hoitoon. Samaan aikaan ajattelee, että nyt mulla on sitten viisi tuntia aikaa tehdä töitä. Mutta kuitenkin kun Emma ei oo kotona, on sitä ikävä ja miettii niitä pieniä jalkoja kun ne tepsuttelee ympäri asuntoa. 😀 Ja nyt vielä kun tietää, että Emman hoitopäivät tulee vaan lisääntymään päiväkodin myötä.

Näiden työkiireiden vastapainoks ollaan päätetty, että viikonloput on meillä tästä lähtien vain vapaa-aikaa. Tähän asti ollaan monesti pidetty lauantai tai sunnuntai vapaana, mutta nyt meinataan pitää molemmat päivät. Myös arki-illat yritetään rauhoittaa. Että silloin leikitään ja ollaan niin paljon Emman kanssa kuin mahdolista. <3

***

Että rauhallista viikonloppua vain kaikille! <3

Lue myös: Kuntouta keskivartalo raskauden jälkeen!

Kommentit (3)

  1. Riina

    Super kaunis kuva Monna! 💛

  2. Inga

    Upeita juttuja kaikki☺mä odottelen että itsekin pääsee mukaan kaikkeen siistiin ja teen kovasti töitä sen eteen.

  3. Sirpa

    Näytät ihan mielettömän hyvinvoivalta. Tsemppiä uusiin työkuvioihin ❤

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *