Monna
Monna

Miten on Muutos-valmennus kohdallani käynnistynyt?

Kuten kerroin teille viime vuoden puolella; lähdin tällä kertaa meidän omaan Muutos-valmennukseen mukaan. Valmennus starttasi viime viikon maanantaina 9.tammikuuta. Se on kestänyt nyt siis tasan viikon. Ajattelin teille hieman tähän kerätä fiiliksiä ekalta viikolta ja kertoa myös vähän ensimmäisiä tuloksia.. 😉

unnamed-1
Uuden kotimme ”takapihalta” löytyy Keskuspuisto.

Heti alkuun on kerrottava, että näin pienen vauvan äitinä säännöllisistä ruokaluajoista on vaikeampi pitää kiinni kuin ennen. Kuten joskus olen omille asiakkailleni sanonut, voi sitä kuitenkin helpottaa suunnittelemalla. Kun meillä tämä valmennus starttasi viime viikon maanantaina, oli meillä myös muutto samalla viikolla ja vielä maanantaina aamusta tilanne oli se ettei yhtään tavaraa ollut pakattu.

No varmasti kaikki tietävät, että pakkaaminen vie aikaa. Päätinkin siis jo ennen viikon alkua etten edes yritä löytää ensimmäisellä valmennusviikolla aikaa treenaamiseen. Keskityin vain ravintopuoleen ensimmäisellä viikolla. Mutta sekään ei ollut kovin helppoa, koska aika tuntui vain häviävän johonkin. Ne hetket, kun vauva nukkui päikkäreitä, meni pakkaamiseen. Ei siis ollut oikein ylimääräistä aikaa tehdä mitään ruokia varastoon tms.

Mutta kuitenkin yhdessä sumplimalla Tuukan kanssa, saatiin aina hyvää ja terveellistä ruokaa pöytään. Mm. niin, että jompi kumpi pakkasi ja jompi kumpi teki ruokaa.

Herkut me molemmat jätimme pois tammikuun alussa. Tai sanotaanko niin, että minä jätin jokapäiväisen herkuttelun. 😉 Tuukalla homma oli jo hanskassa muutenkin paremmin. Kuten aina. 😀 Minulla oli herkuttelu jäänyt päälle raskauden loppuajoista asti, eikä joulunaika sitä yhtään vähentänyt. Nyt kuitenkin siis reilu kaksi viikkoa olemme olleet täysin herkuttomalla. On kiva haastaa itseään tällaisiin karkkilakkoihin välillä, koska vaikka kuinka olen hyvinvointialan ammattilainen – RAKASTAN irtokarkkeja ja suklaata. Normaalisti pidän sen yhden herkuttelupäivän viikossa ja siihen meinaan palata sitten helmikuun alusta taas.

unnamed-2
Söpöin ja iloisin muuttoapu ikinä! 😉 ❤

No, nyt sitten tänään aamusta punnitsimme molemmat itsemme. Myös Tuukka lähti tällä kertaa mukaan valmennukseen. Koska haluamme aina tarjota parasta mahdollista valmennusta asiakkaillemme, on mielestämme hyvä välillä tsekata näitä juttuja asiakkaan silmin.

Olin ihan varma, että mitään muutosta painossa ei ole tapahtunut. Mutta super iloinen yllätys oli vaa’an näytöllä: -1,8kg lähtenyt ensimmäisellä viikolla! 😀 Tuukalla lähti 1,4kg. Nämä ovat siis isoja lukuja viikkopudotustahdiksi, eikä missään nimessä mikään tavoiteltava tahti jokaiselle viikolle. Tällä tahdilla saattaa monesti lähteä aluksi kilo tai pari, kun muuttaa ruokailua säännölliseksi, jättää jokapäiväiset herkut, lisää vedenjuontia ja syö RIITTÄVÄSTI. Meillä molemmilla taisi lähteä oikein kunnolla nesteet liikkeelle heti.

Itselläni on tavoitteena pudottaa painoa vielä muutama kilo. Mutta nimenomaan keskittyä siihen, että keho voi hyvin. Olen aina puhunut täällä blogissakin siitä, että kilot eivät kerro sitä mitä peili. Kehonkoostumus on lähes aina parempi mittari, kuin pelkkä vaaka. Ja se on kaikista tärkein mittari, että itse voi hyvin omassa kropassaan ja kun katsoo itseään peilistä voi hymyillä.

Laitan tähän alle muutaman vanhemman kirjoitukseni tästä asiasta. Koska mielestäni nämä asiat on niitä tärkeitä juttuja miettiä.

***

Tämmöisiä aatoksia ja tunnelmia täällä siis tähän alkuviikkoon. 🙂 Reipasta ja iloista viikon starttia kaikille! 

logo

Kommentit (1)

  1. Laihis = kirosana – Monna treenaa!

    […] * Lue myös aiempi postaus: Miten on Muutos-valmennus kohdallani käynnistynyt? […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *