Monna
Monna

MT Personal Training

Alkuun kiitos runsaista kommenteista eiliseen postaukseen.
Vastailen kommentteihin heti kun ehdin. <3

LogoTänään kirjoitan teille yrityksestämme MT Personal Trainingista.
Vähän reilu vuosi sitten perustin firman.
Sitä ennen olin valmistunut PTCA Personal Traineriksi ja oppia liikunnan parista olin hankkinut aiemmin jo Kisakallion Urheiluopistolta LOP-tutkinnosta.
Sieltä sain myös FISAF:n kuntosaliohjaajan lisenssin, sekä ryhmäliikuntaohjaajan valmiudet.
20130825_092112Välissä tein töitä vaatetusalalla. Toimin niin myymäläpäällikkönä, somistajana, stailaajana kuin myyntiedustajanakin. Parissa isossa ketjussa ja yhdessä suomalaisessa.
Tämä vaatetusala ja varsinkin se myyntipuoli oli mulle jotenkin kuitenkin luonnotonta. Pakkomyynti ja hirveät vaatimukset koko ajan myyntitavoitteista ja budjeteista ym.ym.
Sitten päätin miettiä, että mitä mä oikeasti haluan tehdä työkseni.
Äitini ja tätini sanoi, että palaa takaisin liikunta-alalle ja opiskele vähän lisää.
Näin tein.
Ja sitten perustin rohkeasti oman yrityksen. (tällöinkin riitti epäilijöitä)

20130825_094606
Alussa oli tottakai taloudellisesti tiukempaa.
Mutta nopeasti pääsin hankkimaan asiakaskuntaa ja ihan ensimmäisestä päivästä ja ensimmäisestä asiakkaasta asti mä olen ollut 100% varma siitä, että piru vieköön TÄÄ ON MUN HOMMAA!! 🙂

DSC00512
Pian sen jälkeenPT-opinnot niin miehenikin opiskeli itsensä personal traineriksi.
Sen jälkeen me olemme yhdessä pyörittäneet yritystä ja kartuttaneet asiakaskuntaa myös juoksukoulujen kautta. Mieheni on juossut monta maratonia ja työskentelee pt-hommien lisäksi juoksun erikoisliikkeessä 4Runnersissa myymäläpäällikkönä. Joten juoksutekniikat ja kaikki siihen liittyen on hänellä erittäin hyvin hallussa.

DSC00522
Mieheni ammentaa tietoa ravinnosta ja lähes kaikesta liikuntaan ja hyvinvointiin liittyen. Ja jakaa tietonsa minulle. 🙂 Opetetaan siis molemmat toinen toisiamme työssäkin. Toinen saattaa tietää enemmän jostain asiasta kuin toinen, ja sitten neuvotaan ja opetetaan. Jotta voimme tarjota asikkaillemme parhaan mahdollisen palvelun.

DSC00581Nyt yrityksemme vuosipäivän kunniaksi päätettiin pistää nettisivut uusiksi ja tehdä extrana vielä pieni esittelyvideo itsestämme.
Palkattiin loistavat ammattilaiset ja pistettiin kuvaukset pyörimään.

Viime sunnuntaina kävimme kuvaamassa videota yhteistyökumppanimme Crossfit Vantaan tiloissa. Sekä muutama juoksupätkä ympäristössä.
DSC00574 DSC00577
Tässä alla teille nyt siis MT Personal Trainingin aivan mahtavan hieno esittelyvideo!

Mitä tykkäätte? 🙂 Mä tykkään todella paljon!!
Samalla käykää katsomassa meidän uudistetut nettisivumme TÄSTÄ LINKISTÄ.

Nyt heitän teille mahtavan kilpailun käyntiin tämän videon tiimoilta.
Kerro minulle mitä mieltä olit videosta! Kerro myös onko crossfit sinulle lajina tuttu vai tuntematon?
Vastaajien kesken arvon yhteistyökumppanimme Crossfit Vantaan On Ramp-kurssin (arvo 169€).

Siispä nyt vaan videota klikkailemaan ja vastauksia raapustamaan! 🙂
Laita vastauksesi yhteyteen oma sähköpostiosoitteesi.
Palkinto arvotaan perjantaina 6.syyskuuta! 🙂
Videon kuvaus ja editointi, sekä kuvat yllä: Patrik Rikama-Hinnenberg

Iloa viikkoonne!! <3
Minä lähden nyt viemään isäni haudalle kukkia. Tasan kymmenen vuotta sitten hän nukkui pois. Ja ikävä taitaa säilyä aina.

-Monna
p.s. Mitä tykkäätte uudesta bannerista? 😉
Bannerin kuvat: Ossi Pietiläinen

IMG_8711Kuvaaja: Ossi Pietiläinen
www.ophotos.kuvat.fi

Kommentit (40)

 1. Petra

  Oijoi, makea video! TYKKÄSIN! 🙂 Ja uusi banneri on myös hieno 😉 Crosfittiä en oo koskaan kokeillut, mutta kiinnostaisi kyllä 🙂 Ylihuomenna nähdään!

 2. Sari

  Huippu hyvä video!! Taitavasti tehty, upeita kuvakulmia ja ideoita. Eikä esiintyjätkään jääneet kakkosiksi 🙂

 3. Bee

  Ihania kuvia, hienot tehosteet ja värit. Video oli monipuolinen, hyvä musiikki. Todella makeeta ja positiivistä meninikiä! Yhdellä Crossfit-näytetunnilla olen ollut. Henki meinasi lähteä, mutta tunnin jälkeen oli kyllä itsensä ylittänyt voittaja olo! 🙂

 4. sipe

  Jos asusin tuhat kilsaa lähempänä ni saisitte musta just asiakkaan 🙂 hyvä video ja Monna on just sellasen olonen pt jota tarvisin.

 5. Saara

  Tosi hyvältä näyttää! Mahtava video! 🙂

  Crossfit on lajina tuttu, mutta itse en ole vielä päässyt crossfit:itä testaamaan.

 6. Minna

  Oli todella energinen video! Itseäni ehä hieman häiritsi nuo äkilliset kontrastimuutokset 🙂 Mutta makuja on monenlaisia, eikä todellakaan kokonaisuutta pilannut! Way to go girl! Olen yhdellä Crossfit-tunnilla käynyt ja hyvä polte ja kipu jäi jalkohin, mielelläni jatkaisin, jos taloudellinen tilanne antaisi myöten. Samoin jos olisi varaa personal traineriin, niin olisit ihan kärkisijoilla. Alussa vähän vierastin räväkkää tyyliäsi ja blogiasi, mutta olen kuitenkin aina palannut lukemaan kuulumisiasi ja arvostan ja kunnioitan sinua ja uskallustasi todella paljon. Pidän myös terveestä ja jalat maassa -suhtautumisestasi elämään ja tänne asti ulottuvasta elämänilostasi, joka itseltä aina välillä tuppaa katoamaan :).

 7. Mari

  Tosi tyylikäs video, katu-uskottava ja makeen näkönen! Rouheeta meininkiä ja vakuuttavia perusliikkeitä.

  Crosfittiä olen seurannu vierestä suurella kiinnostuksella ja jotain liikkeitä tapaillu mutta kokonaista WODia en en oo vielä uskaltautunu kokeilemaan 😀 Jos sitä joskus sais vaikka yhden leuan…

 8. Annina

  Banneri on supercool! Näytät mielettömän kauniilta ja fitiltä!
  Oot edelleen niin ihailtava tyyppi tuon sun kropan muutoksen suhteen… kaikkien pitäis ottaa mallia: pikkuhiljaa, tavallista ruokaa syömällä ja reenaamalla, joskus myös herkuttelulla voi saada tulosta aikaan!
  (toisin sanoen, ei tarvi olla dieetillä ja punnita ruokia)

 9. Pia

  Oli hyvä video, alku lähti ehkä hieman jähmeästi. Crossfit kiinnostaa kovasti, mutta mä varmaan kuolisin sinne tunnille, sen verran lapsenkengissä oma kunto vielä on, erityisesti aerobinen kunto.

 10. Milla

  Upea video ja niin täynnä glaumouria tuo uusi banneri ja kuvat 🙂
  Olen jo pitkää käynyt seikkailemassa MT:n sivuilla, tarvitsisin pikkasen apua tuossa juoksemisessa.. 🙂

  CrossFit on ihailu-asteella tuttu, mutta kynnys aloittaa on ISO kun tuntuu olevan niin Pro hommaa.. on WODia ja On Rampia ja ja 3+1 ja ja .. Ei ota selvää..

 11. Piia

  alku vähän hidas ja lopun värien vaihdot oli aika ”ysäriä”, mutta muuten kompakti ja sopivan jämäkkä, ei turhaa löpinää, oleellinen tulee ilmi. Olisi voinut tiivistää minuuttiin kyllä.
  crossfit salainen haaveeni, omassa kotikaunpungissa sitä vaan ei pääse kokeilemaan 🙁

 12. Mira

  Upee video, nuorekas, sporttinen ja hyväntuulinen.
  Crossfit on minulle tuttu poikaystäväni kautta, hän hehkuttaa sitä maasta taivaaseen. Itse en ole vielä uskaltanu aloittaa sitä lajia, mutta harkinnassa on . Haluan ehdottomasti kokeilla sitä lajia joskus.
  Jatkaa teidän hyvää työtä, olette hieno esikuva monelle!

 13. Salla

  energinen, aurinkoinen, muttei liian ” valitse meidän firma” – tyylinen mainos!
  Teidän/ sinun näköisesi!
  Crossfit kiinnostaisi kovasti, jos mahdollisuus kurssille ja kunnon ohjaukseen olisi. Toistaiseksi esteenä ollut ajanpuute/pitkähköt harjoitusmatkat ja toki on-rampin hinta.
  Salitreenaajalle olisi piristysruiske tuollainen kurssi <.3
  Wish me luck 😉
  -Salla-

 14. Kaisa

  Hieno pätkä mutta ihan kauhee musiikki. Mutta se on vain mun mielipide 🙂

 15. Pia

  Makee ja motivoiva video! Ennenkun rupesin kattelemaan tota niin aattelin pitää tänään poikkeuksellisesti lepopäivän mut kyl mä sittenkin lähden tänään pumppailemaan jalkoja! 😉 Musiikki ois voinu tosin alkaa heti jo videon alussa! Ja joku vähän räyhäkkäämpi biisi ois ehkä tehny videosta viel entistä ”voimakkaamman” niinsanotusti. Ja mitä crossfittiin tulee, niin ekana tulee mieleen Marko Salo ja Annie Thorisdottir <3 Aivan uskomattomia tyyppejä videoiden perusteella. Kaikkeen sitä keho pystyykin ja toivon vaan että pystyis itsekin moisiin suorituksiin! Kiinnostus lajiin on suuri, mutta ei vaan ole tullut vielä tilaisuutta lähteä kokeilemaan!

  Keep up the good work. Oot Monna aivan upea kimuli!

 16. paula juurinen

  Hieno video! Musiikki alkoi puolen välin jälkeen vähän tympimään, mutta muuten Fresh!

 17. Marjukka

  Video oli tosi taidokkaasti kuvattu ja mulle tuli henkilökohtaisesti semmonen tosi itsevarma olo ja halu lähteä treenaamaan 😀 Aloitus oli tosi magee! En ole ikinä kokeillut crossfittiä, vaikka tässä jo pari kuukautta olen siitä etsinyt tietoa ja mietiskellyt kokeilemista.

  sähköpostiosoitteeni on marjukka.saarinen@suomi24.fi 🙂
  P.s. Oot Monna ihan mahtava! Inspiroit niiiin paljon ja sun positiivisuus on tarttuvaa 🙂

 18. Pinja

  Moikka!
  Tyylikkäät kuvat bannerissa! Niissä on hyvin yhdistetty klassinen tyylikkyys ja sporttisuus.

  Ekana risut videosta: videosta puuttui lähikuva susta ja sun pirteästä hymystä, Tuukastahan oli sellainen hänen sanoessa replaa ”Personal Trainer”. Videon värimäärittely oli makuuni vähän valju ja harmaaksi vedetty. Koska kuitenkin olet tyyliltäsi värikäs ja luonteeltasi positiivinen, syvemmät värit olisivat ehkä sopineet paremmin. Värimäärittely oli paikoitellen epäyhtenäinen: hailakoita kuvia, sitten väliin leikattu värikkäämmät kuvat Tuukasta ja hedelmistä pöydillä.
  Sitten ruusut: videolta kävi olennainen ilmi työstänne, ja siinä oli tekemisen meininkiä! Vielä kun olisitte kuvanneet treenin jälkeen niin että hikikarpalot olisivat helmeilleet pullistelevilla lihaksilla tuoreeltaan niin avot :D! Musiikki oli sopivan pirteä, eli mitenkään häiritsevä. Monipuoliset kuvakulmat plussaa.

  Crossfit on nyt niin kuuma juttu, että väkisinkin se on korvanlehdillä kuumottanut ja silmillä vilissyt otsikoissa ja blogeissa, mutta en ole sitä tohtinut vielä missään harrastaa. Tottakai se kiinnostaa monipuolisuutensa vuoksi.

 19. Anniina

  Hieno video ja upeat uudet kuvat! 😀

 20. Rinri

  Hei,
  Video on hyvä. Jos olisin palkkaamassa PT:ä itselleni, niin ottaisin sinuun yhteyttä, ehdottomasti.
  Crossfit lajina on vieras eli en ole koskaan päässyt testaamaan. :o)
  Aurinkoista syksyn jatkoa!
  ps. Blogisi on paras täällä fitfashionilla!!!! :o)

 21. sara

  Tosi hyvä video! Sopivan pitunen, että jaksaa katsoa hehe 😀
  Crossfit on mulle lajina tuntematon, vaikka paljon oon siitä lukenut. On ramp kurssille oon ajatellut mennä, mutta tällä hetkellä ei oo siihen varaa 🙂

 22. anna

  Video on just niin monnatuukkaa eli aivan mahtavaa! 🙂 Myös teidän sivujen facelift on todella toimiva ja siun banneri…noh, minkälaisen siunlaisesta upeudesta saiskaan kuin ihan huipun!

  Niin ja crossfit on vielä tällä hetkellä laji, jota en ole päässyt kokeilemaan.

 23. Iina

  Uus banneri on älyttömän makee! Noi pinkin urheiluliivit <3
  Ja super hyvä meininki tossa videolla, tykkäsin!!

  OnRamp kurssi olis ihan mahtava, jos kerrankin arpaonni suosisi 😉 Salikin olis lähes naapurissa.

 24. Pake

  Hieno video, puhkui energistä ja positiivista fiilistä täydellä teholla!
  Sivut ovat nyt mielestäni selkeämmät kuin aikaisemmin, voisin vaikka asiakkaaksi ryhtyä jos en kitkuttelisi juuri nyt opiskelijabudjetilla 😀

  Crosfittiä minulla ei ole koskaan ollut mahdollisuutta päästä kokeilemaan, olisi hienoa päästä kokeilemaan!

 25. Anneli

  Hieno video! Ja kotisivut on kans upeet! Ja välkky kun oon niin tajusin vasta nyt mistä tuo nimi tuolee 😀 Crossfittiä olis upeaa kokeilla kunnon salilla, mut ei vaan oikeen budjetti taivu tuohon. Oon mielettömän innostunut kokeilemaan muutenkin mitä vaan uutta mutta crossfit vois kyllä todella passata mun treeniohjelmaan muutenkin kuin kokeiluna!

 26. Vilkku

  Tykkäsin videosta! Kiva toteutus ja antaa kuvaa just siitä, millasia palveluita tarjootte ja mihin teille on osaamista. Kiva jos hyödynnätte valmennuksessanne just tollasta crossfit-henkistä meininkiä, eikä pelkkää ykspuolista kuntosalilaitteilla veivaamista! Jotkut kritisoi videon ”hidasta” alkua, mutta mun mielestä sopi just tollasenaan. Mainos ja esittelyvideo on mun mielestä eri asiat, mainos toki vois olla tiiviimpi, mut tän ei todellakaan tarvii. Joten toimii! 🙂

  Crossfittiä en oo päässy kokeilemaan, mut kiinnostaa enemmän kun kovasti. Just sen monipuolisuuden takia, joka omasta treenaamisesta puuttuu. Lisäks se tietty yhteisöllisyys myös kiehtoo vastapainoks yksinäiselle puurtamiselle!

 27. Raakasuklaata, jalkatreeniä ja Fressejä juttuja ;) | Monna treenaa!

  […] tervehdys tiistaihin! Kiitos monista kommenteista MT Personal Training-postaukseen. Kilpailu jatkuu vielä perjantaihin asti. Joten lisää vaan osallistujia […]

 28. Anna*

  Ihan super magee viedeo!!! Kyllä te sitten kaikkea saattekin aikaiseksi!! Kyllä tolla videolla luulis asiakkaita alkavan sadella satapäin 😀
  Crossfittiä kokeillu just sen verran, kun mitä sun kansa treenatessa sitä ehkä mahdollisesti tehty (en nyt oo varma tehtiinkö) 😉 Ehdottomasti olisin onnesta mykkänä, jos voitto osuisi kohdalle, koska joulukuussa on omat kolmekymppiset ja ois sika mageeta olla huippu kunnossa silloin!! 🙂

 29. Lotta Moisio

  Hyvä video kertoo hyvin asian ja osaavat ammattilaiset. Antaa hyvän kuvan firmastanne ja samalla ei ole liian pelottavasti tai vaativasti esitetty, että uskaltaisi lähestyä.

 30. Annie

  Hyvä, freessi video ja sopivan pituinen, hyvin jaksoi katsoa! Tsemppiä tulevaisuuteen, homma toimii varmasti 🙂

  En ole ikinä kokeillut Crossfitiä ja olisin niiiin iloinen, jos pääsisin sitä kokeilemaan! Olen ollut kesän työttömänä ja hurahtanut täysin urheiluun. Mielelläni treenaisin välillä hieman eri lailla 🙂

 31. heli matero

  Video oli kiva- banneri näyttää hyvältä. Crossfit ei ole tuttu.

 32. -Katri-

  Tykkäsin videosta, olisin halunnu katsella sitä pidempäänkin, kun se loppui niin nopeasti. Videossa näkyi monipuolisesti juuri se, mitä MT PersonalTraining tekee ja mitä palveluita teiltä saa. Crossfit pyörii monessa blogissa ja lehtijutussa tällä hetkellä, mutten ole tutustunut siihen vielä tarpeeksi. Vaikuttaa ihanan tehokkaalta räyhäendorfiinitreeniltä. 😉

 33. Julia

  Video on TOSI magee!!!! Kerran kokeilut crossfit ja oli kiva ja tehokas tunti!

 34. Devis

  Video on just teidän näköinen ja hyvä. Vähän ysäriä ehkä joo, mutta tuntuu olevan nyt huudossa… 🙂

  Croosfit ei ole tuttua, kiinnostaisi kyllä päästä kokoeilemaan!

 35. Photoshoot! :) | Monna treenaa!

  […] omansa ja mikään ei tapahdu automationa.Huomenna MT Personal Trainingin Facebook-sivuilla arvon TÄMÄN postauksen kilpailun voittajan. Olkaa siis kuulolla siellä suunnalla […]

 36. Satu

  Videon alku oli musta ihanan dramaattinen, tuli ihan jotenkin musiikkivideo tms mieleen. Se oli jotenki myös tosi suomalainen, tai tuli tyylii joku 2000 vuoden olympialaiset ja Arsi Harju mieleen tosta, ja sitte alko odottamaan et ”millon räjähtää”. (Okei lähti vähän kauas liitään, mut muistan vaan miten iso juttu se oli lapsena :D) Tekemisen meininki alko mun mielestä tosi kivasti ja anto mielikuvan, et teijän treeneissä on varmasti samaa asennetta, mut vähän ehkä häiritsi se, et kaikki ”kohtaukset” oli niin superlyhyitä. Vaikka ei ne tietenkään voikkaan olla tosi pitkiä. Oli kiva kun esittelitte itsenne, mut ehkä jäi kaipaamaan sulta myös ”titteliä”, koska Tuukkakin sanoi. Ihana miten Tuukan kasvoilta myös mun mielestä paistoi sellanen aito ylpeys omaa ammattiakohtaan, tuli fiilis et se oikeesti rakastaa mitä se tekee.

  Vähän ehkä häiritsi, et kaikki oli kuvattu aika samoissa mestoissa ja samoilla tyypeillä. Tai olis ehkä tuonu ihan kivaa lisää, et jotain olis esim. vedetty jossain ryhmäliikuntatiloissa tai normisalilla tms omien asiakkaiden kanssa. Toki en ees tiedä onko nuo henkilöt teidän asiakkaita vai ystäviä, mutta tuli sellate fiilis kun olivat niin kovassa kuosissa. 🙂

  Lopussa tulevat neonväripläjäykset aiheutti ensin vähän hämmennystä, et miks ne oikein on siinä. Aluks en pitäny niistä yhtään, koska okei en muutenkaa tykkää väreistä liikaa, mut sit ku olin katsonut ton n. 10 krt tajusin, et tostahan tossa selkeesti on kyse tossa teijän firmassa -LIIKUNNAN ILOSTA! Siitä, että liikunta on hauskaa vaikka se onkin rankkaa ja pitääkin olla, että teijän työssä on mukana teijän oma persoona ja myös asiakkaan persoona, ettei kaikki oo yhteen malliin vedettyä vaan välillä pitää rikkoa rajoja, että saavutetaan se mitä halutaan. Ihan mieletöntä! Herättää hyvin erilaisia mielikuvia ja erilaisia mielipiteitä tuo video, eli melkoisen onnistunut suoritus siis. 🙂

  Crossfitiä olen kokeillut jostain syystä vaan kerran, vaikka haaveillut oon siitä vuodesta 09-10. Ensimmäinen kerta olikin ilmeisesti samat ulkotreenit kuin missä sää olit, jonka myötä löysinkin sun blogin ig:n kautta. Oli ihan mieletöntä, haluan ehdottomasti lisää molempia -Crossfitiä ja sun blogia! Haluan vetää leukoja tällä vuosituhannella ja olla maailman vahvin tyttö! 😀

 37. merihe

  Video oli muuten tosi jees,mutta värien vaihdot olivat vähän turhat. Ja tuntui hassulta, että sinä esittelit itsesi ”pelkkänä” Monnana, mutta Tuukka lisäksi personal trainerina. Mutta mukavasti kävi ilmi käytännön kautta mitä kaikkea teette. Tosin ehkä se crossfit jäi liiaksi mieleen, kun olen saanut sellaisen kuvan,ettei se ole teistä kummankaan ns. ykköslaji?

 38. sonja

  hieno, energinen video, pakko lähtee itse salille kun tuota katsoi! Grosfit lajina tuttu, mutta itse en oo koskaan päässy kokeilemaan vaikka joskus oli kovassakin harkinnassa, pitäisi mennä omalta mukavuusalueelta(sali, juoksu, jooga) pois ja kokeilla jotain aivan muuta 🙂

 39. Asta

  Tykkäsin videosta tosi paljon! Musiikki sopi videoon ja video oli selvästi ammattitaidolla tehty. Crossfitistä ei ole kokemusta.

 40. Monna

  KIITOS kaikille vastauksista ja osallistumisesta kilpailuun!! 🙂
  Kiitos myös kommenteista videosta!
  Ysärihenkisyyttä ja kaikkea rouheeta me siinä tavoiteltiinkin yhdessä kuvaajan ja editoijan kanssa.
  Kaikki palaute oli silti hyvin mielenkiintoista saada! 🙂

  Voittaja on arvottu ja julkistettu lauantaina MT Personal Trainingin Facebook-sivuilla, sekä ilmoitettu henkilökohtaisesti voittajalle! 🙂
  ONNEA VIELÄ VOITTAJALLE!!! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *