Monna
Monna

Motivaattori-Monna :)

Mulle tulee ensimmäisenä tosta otsikosta mieleen Motoriikka-Miikka. 😀 😀
No joo, mutta siis tänään tämän päivän treenistä otettujen kuvien lisäksi on tulossa taas vähän motivaatiopostausta. Ja vaikka musta itsestäni tuntuu ettei siitä oo kauaa kun viimeksi tein ”ennen ja jälkeen”-kuvapostauksen, niin nyt on taas sen verran moni sellaisia pyytänyt että sellaisiakin tänään luvassa.
IMG_20130607_102850Te jotka ootte käyneet tykkäilemässä Monna treenaan Facebook-sivusta näittekin tänään aamupäivällä mun päivityksen jo tästä aiheesta.
Mä nimittäin vähän kyselin siellä mielipiteitä motivoimisesta. Kirjoitin sinne näin:
Hei ihanat lukijani!
Saan hämmästyttävän paljon kommentteja blogiini tähän tyyliin:
”Sun blogi on aivan mahtava! Todella inspiroiva. Pitänyt mut joka viikko hyvin liikkeessä kun olen alkanut sun postauksia seuraamaan. Kiitos siitä.”
”Kiitos tästä energisestä ja inspiroivasta blogistasi! ”
”Tulin piipahtamaan sivuillasi ja koukkuun jäin. Ihana ja energinen blogi, joka saa aina hyvälle päälle.”
”Blogisi on huippu tsemppari!”
”Kiitos Monna ihan super motivoivasta blogistasi, olet todella hieno esimerkki.”

Kuulen tätä myös paljon omilta kavereiltani tai kaverien kavereilta, että postaukseni ovat todella suuria motivaattoreita. Olen jotenkin hirveän hämilläni tästä. Mieheni kanssa tänään aamulla juteltiin myös tästä asiasta. Hänkin sanoi, että moni hänen kaverinsa tyttöystävä tulee hänellesanomaan tyyliin, että ”vitsit se Monnan blogi ihan älyttömän motivoiva ja koukuttava”.
ä Motivaattori-Monna kommentit on jotenkin nyt lähiaikoina lisääntyneet.
Ja oikeasti mua hämmästyttää. Mä haluaisin kovasti tietää, että mikä se on mikä täällä mun höptyksissäni teitä motivoi ehkä jopa enemmän kuin jossain toisessa treeniblogissa?

IMG_20130607_124713 IMG_20130607_124843
Tänään aamulla sitten otin näitä muutamia kuvia taasen. Mulla myös iski itsekriittisyys tänään näiden kuvien jälkeen. Joo laitan ne teille joka tapauksessa, mutta näistä yllä olevista koko kropan kuvista voitte nähdä, että mulla on jaloissa vielä ihan liikaa rasvaa. Tein sitten myös niitä ennen ja jälkeen-kollaaseeja mitä on taas pyydetty.Niitä kohta.
IMG_20130607_103608
Monna treenaa
Seuraavassa kuvassa on mun selkä tältä aamulta ja sen alapuolella on selkää pitkin tätä kevättä ja alimmainen otettu viime vuonna marras-joulukuun vaihteessa.
Kaikissa on vähän erilainen valaistus, mutta kyllä tosta ehkä jotain osviittaa saa, että mitä selkäpuolella on tapahtunut.

7.6.2013
7.6.2013 – eli tänään 🙂
Huhtikuun loppu, 2013
Huhtikuun loppu, 2013
maaliskuu 2013
maaliskuu 2013
joulukuu 2012
joulukuu 2012

Hauska kattoa noista selkäkuvista myös muuten hiusmallien ja värien muutosta ja toi vasemman käden tatuointikin on aika paljon muuttunut matkan varrella. 😉
Tässä sitten pari vertauskuvaa, tässä ei nyt oo niitä kaikkein pahimpia possuponteva-aikoja. Niistä oon laittanut niin usein.. Tai no ehkä mä laitan taas sellasenkin.. 😀
Tää eka kollaasi oli ehkä mulle itelleni järkyttävin, koska toi sinimekkoinen kuva on oikeesti viime kesältä!!!!!!!!!!!!!
Downloads1 Monna treenaa43Ja viimeisenä kollaasina tällainen oikein ihana.. Ihan tosi kiva katella näitä possukuvia itsestään jepjep..
kollaasikSillä lailla..
Kaikki noi vanhat kuvat ei oo niin pahoja mitä oikeesti tilanne oli. 😀 Mä nimittäin oon aina osannut vaatteilla korostaa niitä hyviä puolia ja peittää ne huonot. Nyt ei enää onneks tarvi sitä tehdä! 🙂

Lounas
Lounas

Tänään mä olin töiden jälkeen salilla Inarin kanssa. Me oltiin molemmat jotenkin tosi laiskalla päällä ja ei oikeesti saatu oikein tehtyä mitään. Kyllä me ojentajalle saatiin kiva pumppi päälle, mutta rinta mikä oli toinen treenattava alue, jäi aika vähälle..
Mutta joskus vaan käy näin. Myös meille liikunta-alan ammattilaisille. 😉
20130607_151715 20130607_151748 20130607_153427Saatiin siis aikaiseksi:
– ojetajapunnerrukset
– normipunnerrukset
– punnerrukset pallon kanssa
– ristikkäistalja
– ojentaja taljassa narulla
– vähän vatsoja
Ihan ok treeni, mutta kyllä me normaalisti saadaan aikaiseksi vähän enemmän! 😀 Ja varsinkin tehokkaammin. Nyt jotenkin meillä molemmilla oli Inarin kanssa mehut ihan pois pitkästä viikosta ja sehän näkyi sitten heti suorituksessa.
Mulla on ollut myös joku typerä kesäflunssa nyt muutaman päivän. Tänään onneks jo vähän helpottaa.
IMG_20130607_161123Tilattiin kollegoiden kanssa pari viikkoa sitten tällaiset makeet painatukset paitoihin! 😀 Ja tänään ne tuli painatuksesta. Eiks o hiano? No on!!

Ihanaa viikonloppua ihanat lukijat!
Nyt tuli taas ehkä aika pitkä postaus, mutta mitä sen on väliä. Tää on mun tyyli ja ilmeisesti ihan tykätty.. ;D
Ja nyt tämä rättiväsynyt pt pistää koneen kiinni ja yrittää viettää vapaan viikonlopun. Katotaan kuinkakohan monta kertaa tuun työmeilin avaamaan.. 😉 Se on moro! IMG_20130607_124843

Kommentit (31)

 1. Petra

  Tykätään ja kovasti! <3 Sun blogissa varmaankin koukuttaa se, että oot todella aito. Kun tapasin sut ekaa kertaa luonnossa, olit juuri sellainen kuin annat blogissa ymmärtää: iloinen, avoin ja energinen 🙂

  • Monna

   Kiitos ihana Petra! <3

 2. Tiina Katariina

  tykkään tykkään!!

  ja hei aivan huippu toi hihattoman hupparin teksti!!! mäki haluun 😀 tai joku samantyyppinen, hmmm!

  • Monna

   🙂
   Kamdee tilata! Oma paita vaan johonkin paikkaan missä painatetaan tekstejä. 🙂

 3. GoogleUser

  Sun blogi on vaan niin motivoiva, koska oot niin ihanan positiivinen ja elämänilonen! Luen aina suu hymyssä, oot tollanen ihanan hömppä. ;D Lisäksi toki tuo sun kroppas hiukkasen lisää motivaatiota (; Oot tehny mahtavaa työtä!

  • Monna

   Hihi 🙂 Hömppä! 😀 Joo sitäkin taidan olla.
   Kiitos sulle kommentista! 🙂

 4. Nanna

  Kiinnostuin ensin blogista koska olet pikkuserkkuni:) Ja sen jälkeen sitten jäin ihan totaalisesti koukkuun koska…En osaa selittää…Blogisi on aito,positiivinen ja sieltä löytyy hurja annos tsemppiä silloin kuin sitä kaipaa. Aiheita on laidasta laitaan ja mä vaan niin tykkään:)

  • Monna

   Ihana, kiitos Nanna paljon!! <3

 5. Atshuu

  En tiedä, mutta vois luulla, että oot normitreenaajalle motivaattori, koska et tähtää mihinkään kisoihin vaan elät vaan ”tavallista” elämääs.. Ehkä se kisoihin tähtäävien matkan seuraaminen blogeista on tosi kivaa, mutta harva sitä voi oikeesti ns. omana esikuvanaan pitää, koska ei kukaan täysjärkinen tavallinen ihminen (=ei kisoihin tähtäävä, on ne kisoihinki tähtäävät täysjärkisiä :D) sitä kuntoa tavoittele? Sun kunto taas, se on hyväkuntosen, periaatteessa ihan tavallisen treenaavan naisen naisen kunto, sellanen, minkä varmasti moni nainen ottais enemmän ku mielellään 🙂

  • Monna

   Tää oli muuten hyvä pointti! Kiitos kommentista Atshuu! 🙂

 6. lasienkuli

  Sää oot persoonana niin positiivinen, aito ja elämänilonen. Iso motivaattori ja tykkäys siitä, että liputat terveellisen normaalin ruuan puolesta (ei mitään diettejä tai muuta..) ja oot sillä saanu TODELLA suuria muutoksia aikaan. Sun blogissas on aina ihanan paljo kuvia ja teksti on helposti luettavaa ja iloista. Myös se, että kerrot myös ne epäonnistuneet päivät (ruokailut ja kuten tänään treeni) ja kerrot omat mielipiteesi asioista. 🙂

  Eli siis kaikki nämä asiat tekevät blogistasi ja SINUSTA niin motivoivan! <3 🙂
  + ne Instagram-kuvat, jotka saa pois herkkujen luota ja treenaamaan. 😉

  • Monna

   Voi kiitos Lasienkuli! <3
   Terve ja hyvin tavallinen ruoka on tosiaan mun mielestä paras keino! 🙂

 7. anna

  Monna, sie oot niin aito oma ittes ja miusta tuntuu että se on yks avaintekijä siihen, miksi oot niin ”suosittu”. Olus että sie et tee tosta pt-puuhasta mitään hifistelyä tai sellaista että oot tossa ammatissa vain koska se on tällä hetkellä niin supercoolia. Siun jutuista ja olemuksestasi kyllä paistaa läpi, miten sydämestäsi kaikki työtäsikin kohtaan kumpuaa 🙂 Kuten oon monta kertaa sanonut, niin oot (tai ootte Tuukan kanssa kummatkin!) niin hyviä käveleviä käyntikortteja yrityksellenne 🙂 En toivo teille mitään muuta kuin onnea ja menestystä, ja sitähän työ tulettekin saamaan kun jatkatte ihanina omina itsenänne! <3

  • Monna

   Ihana Anna-kulta! <3 Kiitos!!
   Ihan mahtavaa jos se tosiaan näkyy kuinka rakastan (rakastetaan molemmat T:n kanssa) tätä työtä. <3

  • anna

   Olus eli plus :DD

  • Monna

   Ymmärsin. 😀

 8. Freya

  Koska sie vaan oot ”The Monna”! 🙂 Komppaan täysillä edellisiä, oot just oma ittes ja minuun ainakin tehoaa aina ihmisen avoimuus ja vilpittömyys. Ja sitä löytyy tästä blogista. Ja älä lopeta siun paasauksiakaan, nekin on oikeesti aina olleet niin paikallaan ja niin asiaa, just sinnuu! Ei varmaan tarvinne mainita enää, että kuvat ovat tietysti myös aikamoisia motivaattoreita meille muille. Uskamaton duuni, mitä oon kroppasi eteen tehnyt! <3

  • Monna

   Hahaha! 😀 The Monna! 😀
   Aito mä yritän olla aina, en osaa muuta olla.
   Ja en lopeta paasauksia varmasti!! ;D

 9. mjai

  Heippa! Ois kiva nähä susta joskus sellasia normikuvia ilman mitään fitnessiposetuksii? 😀

  Mutta musta tässä blogissa on parasta treenikuvat ja videotkin silloin kun niitä on 🙂

  • Monna

   Heippa! Mä en kyllä ees osaa fitnessposetuksia. 😀
   Nääkin tämän postauksen kuvat on ihan eteisessä otettu kädet lantiolla tai sivulla roikkumassa. 😀

   Treenivideota voisinkin taas pian laittaa. 🙂

 10. H.

  Kiitos kun pistit näin nopeasti toivomiani ”ennen ja jälkeen” -kuvia sieltä kaukaisemmiltakin ajoilta. Juuri näistä huomaa, kuinka normaalista lähtötilanteesta olet itsekin lähtenyt rakentamaan upeaa kroppaa. Ja siitäpä taas lisää motivaatioita itsellekin! Vuodessa on tapahtunut huikea muutos, joten pitäisi sen olla siis itsellekin mahdollista. Ainakin teoriassa.

  Parasta blogissasi on mielenkiintoiset postaukset, hienot kuvat (milloin mistäkin; ruokaa, kroppaa, edistymistä, treeniä, kaikkea), rehellinen lähestymistapa aiheisiin (jos kaikki ei mene putkeen, niin uskallat jakaa sen), kuvat treeneistä ja listat liikkeistä (otan niistä usein vinkkejä ja monia liikkeitä omaan treeniini, kuten eilen vaihdoin omaan selkätreeniin postaamiasi liikkeitä useamman kappaleen). Lisäksi teet hommaa puhtaasti eli näytät terveeltä, et riutuvalta. 🙂 Syöt hyvin ja välillä myös sallit itsellesi herkuttelun. Siksi kai tätä on niin mukava seurata, kun et mene liiallisuuksiin ja olet tavallinen sekä iloinen oma itsesi.
  Sinuun on helppo samaistua ja ajatella ”Monna saa treenaamisen näyttämään helpolta ja mukavalta, joten kyllä minäkin pystyn”. 🙂

  • Monna

   Kyllä se muutos on ehdottomasti mahdollista! Kunhan vaan tarpeeksi haluaa ja tekee työtä sen eteen.
   Ei se aina helppoa oo, mutta kyllä sitten tulos palkitsee! 🙂

   Rehellinen ja oma aito itseni yritän aina olla, tilanteessa kuin tilanteessa. 🙂 Enpä tosiaan oikein muuta osaakaan olla. 😀

 11. Iines

  Tykkään sun blogista eniten ja olet motivoiva siksi, että ainakin blogissa sun projekti näyttää niin jotenkin simppeliltä! Kuvista päätellen syöt ihan tavallista kotiruokaa, eikä joka toinen postaus käsittele jotain maailman toiselta puolelta tilattuja raakasuklaa-aineksia tai how ever, niin kuin monessa muussa ’fitness’-blogissa. Se motivoi, että homma ei tunnu niin vaikealta eikä mene millään lailla yli/hifistelyksi. Toki myös nää tuloskuvat motivoi, ja se, että oot oikeasti lihaksikas! nuo jalat on niin kadehdittavat että nyt lopeta se höpötys liiasta rasvasta! Oot myös niin ihanan positiivinen ja AITO, että vaikkei aina sun postaukset luettuaan tuliskaan hirveetä motivaatiopuuskaa niin ainakin iloinen mieli tulee! Oot ihana 🙂

  • Monna

   Joo tosiaankin näin, kuten jo pariin aiempaankin niin kommentoin tähän samalla tavalla. 😀
   Eli ihan normiruokaa, terveellistä ja kotona tehtyä. Hyvin simppeliähän tää on, mutta kyllä se aikaa, tahtoa ja työtä vaatii. 🙂

   Kiitos kovasti Iines! <3

 12. Emma Ahonen

  Mä tykkään lukee sun blogia kun oot aina niin ilonen ja aito!! Sit sulla on tosi paljon kuvia, se on aina plussaa 😀

  • Monna

   🙂 Vaikka välillä paasaankin.. ;D
   Kiitos Emma! <3

 13. minna

  Mun mielestä sussa eniten motivoi sun inhimillisyys; kerrot avoimesti herkkuhimoista ja huonoista treenipäivistä jne. Et oo mikään ituhippifriikki joka syö pelkkää superfoodii ja treenaa ainaki 20 tuntii viikossa…:D Oot motivoiva koska et nosta itteäs mihinkään fitnesskuplaan ja näytät mallia, että normaalilla terveellisellä ruualla saa kehitystä aikaan eikä tarvii syödä pelkkää parsakaalii ja kanaa Tupperware-astioista 😀
  Oot ihana!

 14. Ansku

  Ihan ensinnäkin, sun jaloissa ei oo yhtään liikaa rasvaa, itse olen niitä kadehtinut jo jonkin aikaa. 😀

  Sun blogissa on parasta sen värikkyys ja kuvien määrä. Rakastan itse värikkäitä vaatteita ja tavaroita, joten ilolla kattelen aina millanen on sun päivän look 😉 Totaalisesti oot kyllä onnistunu koukuttamaan mut!

  Sun vartalon malli on myös samanlainen kun itselläni, joten sekin jotenkin motivoi, kun näkee kehityksen ”samannäköisessä” ihmisessä 🙂 täällä tullaan nimittäin kaaaaukana perässä kehityksen suhteen 😉

 15. skribentti

  Minä palaan blogiisi kerta toisensa jälkeen treenivinkkien toivossa (ja niitähän täältä saan 🙂 ) Mutta treeniblogeissa on mun mielestä tosi tärkeää, että visuaalisuus on kunnossa ja kuvat kertovat niin paljon enemmän liikkeistä verrattuna pelkkään liikkeiden selostamiseen. Sitten sun asenne ja yleinen positiivisuus ovat ehdottomasti kivoja motivoivia juttuja!

 16. LauraR.

  Mua inspiroi eniten tässä blogissa se, että tää on niin aito. Siis ihan joka tavalla. Tykkään ihan hirveesti siitä, että joku blogi näyttää, että tullakseen hyvään kuntoon ei tarvita makaroni-liha tyyppistä bodyruokaa, vaan voi syödä sitä itsetehtyä kotiruokaa, kunhan sitä hieman muokkaa. Puhumattkaan siitä, että sä et (käsittääkseni ainakaan) käytä miljoonia erilaisia keinotekoisia lisäravinteita, kun niitäkin blogeja on joissa on jatkuvasti purkit ja purnukat esillä.

  Jotain muutakin oli josta piti sanoa, mutta se ehti tässä kiireen keskellä jo karata mielestä. 🙂

 17. Eltsu

  Pidän ehdottomasti kuvantäyteisestä blogistasi 🙂 haluaisin kuulla mielipiteesi eräästä asiasta: jos käyn juoksemassa aamuaeron noin 4-5 krt/vk ja sen lisäksi treenaan alavartaloa kuitenkin lihasten saamis mielessä, niin uskotko että noin monella aerobisella lenkillä voi olla negatiivista vaikutusta salilla tehtyyn alavartalo treeniin? Tarkoituksenani on saada hieman rasvaa pois vartalostani, ja tilalle tietysti lihasta 🙂 tällähetkellä jo lihaserottuvutta, mutta halu yhä parempaan vartaloon on kova 😉 kiitos mielettömästä blogistasi!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *