Monna
Monna

More is more!

Reilu vuos sitten otin pois edelliset pidennykset, mietin silloin etten ottaisi enää pidennyksiä. Mutta! Mun hyvällä ystävällä  oli niin kauniit pidennyset, että alkoi taas houkuttamaan! 😀 Mä oon myös sitä mieltä, että more is more 😉 ja välillä on kiva laittaa ulkonäköä vähän ”uusiksi”.

Mulla ei oo koskaan ollut omat hiukset kovin pitkät, nyt ehkä on ollut jopa pisimmät ikinä. Oon aina jotenkin kyllästynyt siihen kasvattamiseen ja halunnut leikata lyhyet, jonkun polkan tms. Sitten taas kasvattanut hetken ja ottanut pidennykset. 😀 Mulla on ollut pidennykset varmaan joku vajaa kymmenen kertaa yhteensä. On ollut teippejä ja sinettejä. On ollut tummissa hiuksissa ja vaaleissa.

Mulla on itelläni aika karhea hiuslaatu, paksut ja luonnonkiharat hiukset. Muistan, että ekat pidennykset jotka mulle laitettiin oli jotenkin tosi ”sileät” ja suorat ja ne näkyi niin selkeästi. En tykännyt niistä yhtään, pidin aina hiukset kiinni. Suurin osa pidennyshiuksista on tullut ja tulee Suomeen Aasiasta, mutta nyt BPhair on alkanut tuomaan slaavilaista hiusta mm. Venäjältä.

Nää BPhairin Premium Slavic -pidennykset on siis premium-laatuista ja sopii suomalaiseen hiukseen pidennykseksi loistavasti. Myös se, että näiden slaavihiuspidennysten alkuperäinen väri on luovuttajilla valmiiksi vaaleampi kuin aasialaisilla, tekee sen että hiuspidennyksen laatu pysyy hyvänä, koska sitä ei oo jouduttu valkaisemaan ja vaalentamaan montaa kertaa. Näissä slaavihiuksissa yksi puntti hiuksia tulee aina yhdeltä ja samalta luovuttajalta, eli on myös sen vuoksi tasalaatuista.

Jenna (Kampaamo Hair&Beautysta) teki mulle tällä kertaa pidennykset teipeillä ja sineteillä! Tää oli ihan super juttu! Mua on nimittäin aina vähän häirinnyt se, kun teipit vilahtelee ohimoilta hiusten ollessa kiinni. Mulla on ohimoiden kohdalta hiukset ohuemmat ja niitä teippejä on sitten saanut piilotella aina kun on nutturan laittanut tai hiukset ponnarille. Nyt siis Jenna ehdotti, että laitettaisiin sinetit pään yläosaan. Niitä on sitten helpompi piilotella erilaisissa kampauksissa.

Kävin Jennan luona maanantaina värjäämässä tyvikasvun ja samalla Jenna laittoi mulle vähän vaaleanpunaisemman sävyn. Tuli ihan super ihanan väriset hiukset!! Keskiviikkona sitten pistettiin pidennykset, samalla ihanalla vaaleanpunaisella sävyllä Jenna oli värjännyt pidennyshiuksetkin, kuin mun omat hiukset.

Tyvi kuntoon ja rose gold-väri päähän ennen pidennyksiä. 🙂

Voin kertoa, että näistä mun uusista hiuksista tulee mieleen sana VAAHTOKARKKI!! Kuinka super herkulliset ja ihanat näistä tuli! More is more todellakin ja kuulin myös huhua, että pidennykset olis tekemässä jonkinlaista comeback:ia. 😉

Mulla ei oo varmaan ikinä ollut näin jotenkin täydellistä väriä, eikä näin pitkiä hiuksia! 😀 Suosittelen Jennaa ihan 100% ja Jennalla on muuten päiväajoissa -20% alennus väri+leikkaus -paketeista, alekoodi on syyskamppis. Kandee soitella siis Jennalle ja varata aikaa hänen käsittelyyn! Mä tykkään näistä mun hiuksista nyt niin paljon, että tekis mieli koko ajan peilailla. Haha!

Hei muuten, käykääs kurkkaamassa mun IG:stä arvonta. Arvon väri&leikkaus -käsittelyn Jennalle siellä! 🙂

Kommentit (2)

  1. Syksylintu

    Ihana, ihana tukka! Olisin kopioimassa heti, muttei taida hiukset kestää niin radikaalia vaalennsuta, mitä pohja tarvitsisi. Mutta ihana <3. olet kaunis!

    • Monna

      Kiitos kiitos kiitos! 🙂 <3

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *