Monna
Monna

Miten omat ripset jaksaa?

Toukokuun lopussa mä aloitin ripsien hoitokuurin. Silloin päätin, että en enää ota ripsipidennyksiä, vaan haluan omat ripseni kuntoon. Siitä on nyt reilu kaks kuukautta ja ajattelin tulla kertomaan, että missä mennään. Lupasin teille, että kerron kesän jälkeen onko omat ripset vahvistuneet ollenkaan vai miten on käynyt.

6.8.2018

Mä välillä katson vanhoja kuvia, missä mulla on ripsipidennykset. Hetkittäin tulee sellainen olo, että voi vitsi kun noi olis kauniit ja näyttävät. Mutta 98% ajasta mä tykkään tosi paljon siitä mun lookista ilman ripsaria, ilman ripsipidennyksiä – ihan vaan naturellina. Sitten kun laitan ripsaria, tuntuu kuin olisin ihan tosissani laittautunut ja oikein hämmästellen katselen silmiäni peilistä. Mitä hämmästelen on omien ripsien pituus!!

Kun jätin ripset pois, aloitin TerraNovan BeautyComplex -tuotteen käytön. Se on kehitelty siis kynsien, ihon ja hiusten hyvinvointiin. Mulle suositeltiin tätä tuotetta myös ripsien vahvistamiseen. Napsin siis sitä päivittäin yhden kapselin. Sen lisäks laitoin ehkä noin joka toinen päivä LashFood -ripsiseerumia.

Ja kyllä! Mä oon huomannut tosi ison eron parissa kuukaudessa jo! On ihana, kun esim. ripsiä taivuttaessa sinne ripsitaivuttimen ”etupuolellekin” jää ripsiä ihan näkyviin.. 😀 Haha! Ei tarvi sokkona miettiä, että onkohan siellä taivuttimessa nyt niitä ripsiä lainkaan, vai taivuttelenko ilmaa. 😉

Sain myös hyviä vinkkejä, että miten sais pidettyä omat ripset taivutettuna sitten kun laittaa ripsarin päälle. Moni suositteli ripsien kestotaivutusta, mutta moni suositteli myös ihan vaan vedenkestävää ripsiväriä. Ajattelin, että kokeilen nyt ensin tuota vedenkestävää ripsaria, niin en sitten olis taas ”koukussa” jossain hoidossa, mitä pitää tehdä säännöllisin väliajoin.

Ostin Lumenen Nordic Chic Full-On Curl ripsiväriä, koska mm. sitä suositeltiin. Oon tykännyt tosi paljon! Laitan aina muutaman kerroksen, niin tulee oikein tosi näyttävät ja oikeasti siis pysyy taivutettuna koko päivän. Mä huomasin, että kun käytin tavallista ripsaria, joka ei ollut vedenkestävä – ripset suoristu sillä sekunnilla kun sen ripsarin lätkäsin ripsiin.

Toukokuu
Elokuu

Mulla on kyllä nyt tosi vahvasti sellainen fiilis, että en ota enää ripsipidennyksiä. Siis ikinä! 😀 Vaikka ne olikin tosi kauniit ja ihanat, mutta nyt on vaan niin paljon helpompi, kun voi olla 90% päivistä ihan naturellina ja sit on tosi ihana, kun voi välillä laittautua. Ihana on myös se, että ei oo koukussa hoitoihin ja huoltoihin. Mun piti kuitenkin 3-4 viikon välein käydä huoltamassa aina ripset. On siinäkin tietty oma hommansa.. 😉

Mä oon tosi iloinen, että näin helposti on omat ripset vahvistunu ja uskon niiden vahvistuvan vielä entisestään tässä syksyn aikana. Tosin, en tiedä kuinka pitkäks voi oma ripsi kasvaa.. 😀 Haha!

***

Iloista tiistaita tyypit!

Kommentit (6)

 1. Maria

  Mäkin luovuin ripsienpidennyksistä vaikka ne tavallaan ihan kätsyt olikin. Itse koin että sen lisäksi että ne helpotti arkea, ne kyllä myös hiukan rajoitti esim. sitä missä asennossa nukun. Lisäksi säännöllinen huolto tuntui jotenkin ärsyttävältä, aina piti sumplia tekijän kanssa että koska olisi se hetki kun molemmille sopii 😀 Toki myös rahallinen säästö on olennainen. Ihanaa olla luonnollinen!

  • Monna

   Haha! 😀 joo, toi nukkuminen varsinkin just huolletuilla ripsillä! Ja siis naamanpesu! Ihana pestä naamaa, ku ei tarvi varoa ripsiä! Ja myös rahallinen säästö!

 2. Viivi

  Mun vinkki tähän on et laita eka kerros vedenkestävää ja loput vesiliukoista. Silleen mä saan taivutukset pidettyä mut poisto helpompaa 😊 Isadoran Volume & Curl ripsari toimii myös, kun malttaa ripsaria laittaessaan hetken painaa (taivutettuja) ripsiä ylöspäin. On lämpimällä vedellä poistettavaa ripsaria siis.

  • Monna

   Okei! 🙂 Vitsi, tätä pitää kans testata! Toi poisto onkin just ehkä ärsyttävin vedenkestävissä, joutuu hinkkaamaan ku hullu. 😀 Haha!

 3. Kaura

  Risiiniöljy on huomattavasti edullisempi kuin käyttämäsi seerumi ja se sekä kasvattaa että tuuheuttaa ripsiä, kannattaa kokeilla 🙂

  Mutta huikea muutos parissa kuukaudessa! Itselläkin on ollut ripsipidennykset muutamaan otteeseen, mutta on se sen verran iso ”työmaa”, että vaikka ne näyttävät upeilta, niin loppujen lopuksi on helpompi olla ilman 🙂

  • Monna

   Hei, tosta risiiniöljystä oon kuullu aiemminkin! 🙂 Mun pitäis kyllä mielenkiinnosta kokeilla ehdottomasti! Toi on tosiaan aika kallista tuo seerumi mitä mulla on, mutta on ollu riittoisaa. Risiiniöljyä kyllä meinaan silti käydä ostamassa! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *