Monna
Monna

Miten niitä tavoitteita kohti?

Mulla on nyt hyvä draivi päällä! Tänään on torstai ja neljäs päivä ilman herkkuja. 😉 Tunnen herkuttomuuden, sekä sen miten oon muuten syöny (lähinnä mitä raaka-aineita) jo nyt mahassa!! Enää ei turvota ihan joka hetki, eikä kouristele tai kipristele.

Mä ajattelin, että kirjoittelen teille tän syksyn aikana viikottain kuulumisia tän aiheen osalta. Onko herkut pysyny vaan siinä yhdessä päivässä / viikko, miten treenit on sujuneet jne.. Voin aina niissä postauksissa kertoa omista ajatuksista siihen, mikä auttaa mua pysymään motivoituneena tai toisaalta jos tulee takapakkia, kerron siitäkin. Voin niissä postauksissa kertoa omia vinkkejä ruokailuihin ja treeneihin, voin myös kuvata treenejä videolle ja saatte niistä liike/treenivinkkejä.

Kun multa kysytään, että miten sais pidettyä motivaation yllä tai mitä pitäis tehdä, että kilot karisis tai kroppa kiinteytyis ja treeni-into pysyis yllä – ei niihin asioihin oo yhtä ja oikeaa vastausta. Jos jossain lehdissä on artikkeileita: Näillä keinoilla pudotat viisi kiloa tms.. on ne aina vain suunta-antavia ja vähän hassuja juttuja. Se nimittäin on fakta juttu, että mikä toimii mulla ei toimi kaikilla. Senpä takia jaan nyt omat keinoni tavotteita kohti, ne keinot mitkä tiedän toimivan mulla. Jokainen saa halutessaan kokeilla näitä samoja, mutta kannattaa pitää mielessä ettei ne välttämättä toimi just sulla. 😉

 • Herkut pois päivittäisestä käytöstä – herkkupäivä käyttöön! 
  • Sokeriin jää riippuvaiseksi, sen vuoksi oikeastaan ainoa keino päästä siitä eroon on lopettaa se. 😀 Ei siis mitään ihmeellisiä vippaskonsteja oikein oo. On tutkittu, että jos syö alle 5g/100g lisättyä sokeria sisältäviä tuotteita, auttaa se pääsemään sokerikoukusta pois.
   Näin ollen, mä syön kuutena päivänä viikossa sellaisia asioita, joissa ei oo lisättyä sokeria tai jos on, on sitä maksimissaan 5g/100g. Tän keinon oon jo aiemmin todennut mulla toimivaks. Kun en ”ylläpidä” sokerikoukkua, jää se sokeririippuvuus taka-alalle. 🙂
 • Mahan turvotus ja kipuilu pois – oikeat, just mulle sopivat raaka-aineet käyttöön!
  • Jätän ruokavaliosta pois mm. muut viljat paitsi kauran. Jätän pois palkokasvit, raa’at juurekset, kivelliset hedelmät ja myös suurimman osan maitotuotteista. Mulle toimii parhaiten se, että noudatan FODMAP-ruokavaliota ja gluteenitonta ruokavaliota. Punasta lihaa syön tosi vähän ja aion vielä vähentää sitä, kokoliha on liian tuhtia mun mahalle. Aion tutustua myös enemmän erilaisiin kasvisruokavaihtoehtoihin.
 • Treenihommat arkeen takaisin – suunnitelmat käyttöön!
  • Seuraavan viikon treenit kalenteriin ylös jo viimeistään sunnuntaina. Sitä mitä lukee kalenterissa on vaikeampi jättää tekemättä, kuin se jos miettii vaan, että no ehkä meen huomenna treenaamaan jos ehdin. Mulla on tiistaisin aina salitreeni sovittuna hyvän ystävän kanssa, elokuun alusta joulukuuhun asti! Sen lisäks kerran kahdessa viikossa temppuilutreenit sovittu kahden hyvän ystävän kanssa. Näiden sovittujen treenien lisäksi pistän kalenteriin ylös aina jokaiselle viikolle 1-2 salitreeniä, ja yhden kehonhuollon. Jos aikaa ja intoa riittää, joku kehonpainotreeni kotona / ulkona.

Näillä keinoilla mä lähden kohti syksyä ja sitä terveempää minää! 😉

Suosittelen säännöllisiä juttuja, sovittuja treenejä ystävän kanssa tai ryhmässä ja ehkä jotain ohjaistua syömisiin! 😉 Tässä pari ideaa vielä:

 • Meiän Bootcampit:

  • Kerran viikossa treenataan yhdessä, mun ryhmä tiistaisin klo 18 ja Tuukan ryhmä keskiviikkoisin klo 18. Molempien ryhmiin mahtuu vaan 15 henkilöä ja puolet molemmista ryhmistä on jo täynnä. 🙂 Jos sua kiinnostaa tulla meiän ryhmiin mukaan, niin lue TÄSTÄ lisää. Hinta on 89€ / ryhmä tai molemmat ryhmät yhteenstä 149€.

   Bootcampissa:

   • jokainen treenaa oman kuntotasonsa mukaan
   • tehdään kehonpainotreeniä, kahvakuulaa, liikkuvuutta jne..
   • treenataan ilon kautta ja hymy huulilla
   • otetaan lihaskuntotestit ensimmäisellä ja viimeisellä kerralla
 • Tuukan Safkat kuntoon -valmennus:

  • Safkat kuntoon on kuuden viikon ravintovalmennus verkossa! Jokaiselle osallistujalle rakennetaan juuri hänen tavoitteita ja tarpeita tukeva ruokavalio. Oli tavoitteenasi sitten painonpudotus, maratonin juokseminen tai energinen olo, niin Safkat kuntoon -valmennuksesta saat parhaat mahdolliset ohjeet sitä varten. Jos tää kiinnostaa, lue lisää TÄSTÄ ja ilmoittaudu mukaan tähän suosittuun valmennukseen! 🙂 Hinta 63€!!

   Safkat kuntoon sisältää:

   • Henkilökohtainen yksilöllisesti rakennettu ruokavalio
   • Motivoivia viikoittaisia haasteita liittyen terveelliseen ravintoon
   • Valmentajan tuen ja neuvot koko 6 viikon ajan
   • 60 herkullista reseptiä helpottamaan aterioiden valmistamista
   • Tunnukset valmennussivulle, mistä löytyy paljon tietoa ja vinkkejä terveellisestä ravinnosta

***

Puspus kaikille!

Lue tästä postauksesta lisää tästä mun proggiksesta: Unelmakroppani?

Kaikki postauksen kuvat: Petri Mast

Vaatteet: Yvette

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *