Monna
Monna

Mitä kaikkea on FitFashion?

FitFashion-portaali perustettiin n.neljä vuotta sitten. Silloin mukaan pyydettiin meitä sen hetken ”kuumimpia” treeni- ja hyvinvointibloggaajia. Vuosien mittaan FitFashion on kuitenkin laajentanut sisältöään upeasti. Tällä hetkellä portaalista halutaan tuoda esiin sitä, että täältä löytyy viisi erilaista kategoriaa: Treeni, Ruoka, Perhe & Suhteet, Hyvinvointi, Tyyli & Kauneus. Nää kaikki kategoriat on klikattavsissa niin FitFashionin etusivun kautta, kuin kaikkien meidän bloggaajien blogien kautta.

Vuonna 2014 FitFashionin porukkaa Aussie Blog Awardseissa.

Näiden kategorioiden lisäksi yläreunasta löytyy myös kohta ”Blogit”. Siellä on listattuna 10 luetuinta blogia ensimmäisenä ja sen jälkeen kaikki blogit aakkosjärjestyksessä. Pitkään Top 5 -luetuinta blogia on olleet Ida Jemina, Umppu, Piia Pajunen, Monna ja On my Way. Tästä Top 5:sta voi jo päätellä, että lukijoita kiinnostaa treeni, perhe sekä muoti.

Mun mielestä on upeaa, että meidän portaalissa on niin monipuolinen valikoima! Mua on pyydetty muutamaan eri portaalin bloggaamaan, että vaihtaisin taloa ja kirjoittaisin jonkun muun portaalin alla. Koska teen tätä työkseni, oon saanut hyviä tarjouksia muualta. Mutta silti sydän on pitänyt mut FitFashionissa. Tää tuntuu mulle kodilta. Mun on hyvä kirjoittaa täällä.

Se mikä tästä tekee mulle kodin on ehdottomasti bloggaajakollegani. Meillä on Facebookissa salainen ryhmä, jossa käydään keskustelua vaikka mistä päivittäin. Kysellään siellä toisiltamme jeesiä ihan vaikka siinä, että miten saikaan lisättyä videon kirjoitukseen tms. Kerrotaan siellä huolistamme ja iloistamme. Ryhmä on aktiivinen ja on ihana kuulua sellaiseen. Bloggajaan työ on yksinäistä, työ tehdään yksin. Sen vuoksi on ihana kuulua tällaiseen porukkaan, jossa voi jakaa niin ilot kuin surut ja myös kysyä apua sitä tarvittaessa.

Me tavataan erilaisissa tapahtumissa yhdessä, mutta me myös järkätään yhteistapaamisia, koska viihdytään toistemme seurassa. Mä oon saanut FitFashionin kautta itselleni monta uutta ystävää ja todella hyvää sellaista. ❤

FitFashionin porukkaa syksyllä 2014
FitFashionin porukkaa syksyllä 2015
FitFashionin porukkaa kesällä 2015

Mä oon huomannut, että me myös seistään rintamana toistemme takana. Jos joku saa kuraa niskaan, muut ryhtyy saman tien auttamaan ja kulkemaan yhtenä rintamana kohti parempaa oloa ja mieltä. Me ollaan myös aika hanakoita puolustamaan toisiamme. ❤

Mä oon ylpeä, että saan olla yksi tässä joukossa. Mun mielestä on myös aikamoinen juttu se, että vaikka moni meistä on saattanut hairahtaa FF-polulta välissä, on tosi moni palannut takaisin. Kaikki on otettu ilolla ja suurella sylillä vastaan takaisin. Me ollaan yksi kaikkien puolesta ja kaikki yhden puolesta! Mä uskon vahvasti myös siihen, että se miten kohtelet muita on se tapa millä suakin kohdellaan.

Rauhaa ja rakkautta! ❤

Kiitos FitFashion kollegat, että saan olla yksi teistä! Kiitos te lukijat, jotka olette mukanamme! ❤❤❤

Kommentit (8)

 1. Anni K

  Go Monna! Mahtava ”vastine” ja onnittelut siitä että et lähtenyt draamaan mukaan vaan loit sen sijaan lisää hyvää ja kaunista. Ja tosi kiva kuulla, että teillä on hyvä työyhteisö. Hyvää kevättä!

  • Monna

   Kiitos kovasti! ❤ Hyvää haluan, en draamaa. 😊 Hyvää kevättä myös sulle!

 2. Jonna / Palasia arjestani

  En voisi mitään sanoa toisin ❤

  • Monna

   Kiitos Jonna! ❤

 3. Noora

  En voi kun todeta että olen entistä pettyneempi blogiiisi. Kerrot mitä hyvä fitfashion on SINULLE mutta se ei kaikille ole välttämättä sitä.Tuo kommenttisi puolustamme hanakasti toisiamme kääntyy myös todella herkästi olemme hyökkääviä. Olen itse kokenut tämän pienessä yhteisössä asuessani jossa jos et kuulunut siihen kovaäänisten hyökkäävien mielipiteiden kannattajiin, olit vihollinen. Tällaisena tämä fitfashionin leikkikenttä alkaa näyttäytyä lukijoille. Tarkoitit ehkä rakentaa rauhaa mutta vaikutat vaan koulukiusaajan kannustajalta. Aloin lukea fitfashionin blogeja heti portaalin perustamisen alusta ja tykkäsin lähes kaikista. Nyt ei voi kun todeta miten alas taso on mennyt. Useamman blogin voisi heittää vauva.fi palstan jatkeiksi otsikoilla mammat vähät treenaa. Missä on fitfashion? Lasten saannin jälkeen taivastellaan omia treenivuosia ja mahdollisia kisaamisia ja kehkutetaan miten nyt elämä on nyt niin paljon merkityksellisempää kun on lapsia ja suorastaan ilkutaan uihmisille joilla lapsia ei ole kun he eivät tiedä elämästä mitään.Samalla on niin helppo vedota lapsiarkeen kun paikat pursuaa ja elintavat ei enää ole niin fit. Laitoin itselle kirjanmerkit niihin blogeihin jota haluan lukea, ettei tarvi enää etusivulle mennä ja toivon että viimeisetkin järkevät bloggaajat vaihtavat toiselle alustalle.

  • Monna

   Voi rakas Noora. ❤ Onpa harmi, että olet ENTISTÄ pettyneempi blogiini. Kannattaisiko jättää lukematta? 😊
   Kirjoitin omista kokemuksista, koska muiden suulla en voi puhua. Tosin nämä tuntemukset ovat samanlaisia meillä kaikilla. ❤
   En tiedä kenen blogissa on ilkuttu heille keillä ei ole lapsia, mutta minun blogissani sellaista ei ole IKINÄ tapahtunut. Minä nimittäin olen sitä mieltä, että kukaan ei ole toista parempi. Eikä kenenkään paremmuutta tai huonommuutta voi mitata sillä onko lapsia vai ei.

   Hienoa, että olet tehnyt tällaiset kirjanmerkit! 😊 Nyt sinun ei tarvi enää lukea näitä meidän onnettoman huonojen bloggaajien postauksia.

 4. Marjo

  Moro.

  Minä olen lukenut FF:n blogeja ihan alusta saakka. Muutamia on tippunut lukulistalta, koska on tullut tunne ettei bloggaaja jaksa panostaa kirjoittamiseen tai että olen ihan täysin eri mieltä hänen kanssaan. Esim. viimeisimmäksi tippui blogi, jonka kirjoittaja kertoi, ettei kännykkä- ym. pelien ikärajoja hänen perheessään noudateta. Vaikka olen täysin eri mieltä, ei mieleeni tullut kirjoittaa jotain typerää haukkukommenttia. Ärsyynnyin kyllä ja lopetin vaan lukemisen. Helppoa!

  Sinä, Monna, olet pysynyt lukulistallani. Itse asiassa et ole koskaan kirjoittanut mitään, mistä olisin täysin eri mieltä. Mutta et sinä koskaan kirjoitakaan mistään ilkeästi. Vaan monelta kantilta tuumaillen… Mielipiteitä saa olla ja ne saa tuoda julki. Haukkua tai ilkeillä ei silti tarvitse. Ja jopa senkin, että asiat ovat hyvin saa kertoa! Ja elämä menee eteenpäin, jokainen muuttuu, mielipiteet muuttuu jne. Se on ihan normaalia.

  Tällainen on hyvä blogi. Tällainen sen pitää olla! Jatka Monna juuri näin! Kyllä sinun vakkarilukijat säilyy. Ja varmaan nämä uhittelijatkin.

 5. S

  Heippa, olen myös pitkään seurannut tätä blogia. Viime vuosina tosin hieman vähemmän, sillä omat kiireet ’estävät’ päivittäisen lukemisen.

  Hirveän vähän olen perillä tästä ihme draamasta mitä nyt useammallakin on kielen päällä.. mutta täytyy sanoa, että särähtää myös minulla tämä teksti. Aina ei tarvitse olla yhtenä rintamana kulkemassa. Jokaisilla on omat erimielisyytensä ja on hyvä pysytellä erossa muiden asioista. Kuten sanoit, et ole itse vähätellyt muita. Eräs toinen sitä kyllä tekee ja _paljon_, koen tämän olevan hiljainen hyväksyntä tälle. Luulen, että tiedät ketä tarkoitan. Kukaan ei ole toista parempi.

  Pidän myös alkuperäisen huutelijan olevan epäasiallinen tekstissään, en puolustele häntä lainkaan.

  Herkkähipiäinen en ole, päinvastoin. Halusin vain herättää ajatuksia sinussa. Ehkä olet kirjoittanut tunteiden vallassa. Tykkään edelleen blogistasi ja perheesi vaikuttaa oikein mukavalta! Hauskaa kevään jatkoa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *