Monna
Monna

Mistä on tehty mun hehkuva iho? ;)

Kaupallinen yhteistyö: L300

Kesän alussa sain testiin ensimmäistä kertaa L300-tuotteet. Olin kuullut niistä, mutta en ollut testannut itse. Mä tykästyin tuotteisiin heti ja siitä asti ihonhoidossa oonkin käyttänyt vain niitä. 🙂 L300:n tuotteet on jollain tapaa mun mielestä ihanan helppoja ja niitä saa helposti ihan markettien hyllyltä.

L300 perustuu siis ruotsalaiseen lääketieteelliseen löytöön ja tuotteissa käytetään samoja aineita, joita iho tuottaa itse pysyäkseen pehmeänä ja kimmoisana. Ihmisen elimistö hidastaa tuotantoaan mm. kollageenin ja hyaluronihapon suhteen iän myötä, onkin hienoa kun niitä saa lisättyä purkista. L300 tulee sanoista ”Läkemedelsprojekt 300” (Lääkeprojekti 300) ja ihonhoitosarjan tuotteet perustuu dermatologi ja professori Gunnar Swanbeckin lääketieteelliseen löytöön. L300 on ollut markkinoilla jo vuodesta 1980. Saman ikäinen kuin mä! 😀 L300:taa kutsuttiin ”lääketieteelliseksi löydöksi, josta tuli kauneusvoide”.

Vaikka sitä vois kuvitella olevan vaikea myöntää, mutta tässä sitä ollaan jo sen ikäisiä, että mä käytän L300:n Anti-Age-sarjan tuotteita. Toisaalta, mä muistan edelleen kun mulle kerran kasvojen puhdistuksen tehnyt kosmetologi sanoi, että Anti-Age-tuotteita kannattais alkaa käyttämään jo alle kolmekymppisenä. 😉 Mulla tästä sarjasta on käytössä oikeastaan nuo kaikki tuotteet. Mutta nyt oon kokeillut uutena kuivalle iholle tarkoitettua yövoidetta. Oon laittanut kasvoille puhdistuksen jälkeen iltaisin Anti-Age-yöseerumia ja sen jälkeen tätä ihanan pehmeän tuntuista yövoidetta. On muuten kasvojen iho ollut pehmeä kuin vauvan peppu. 😀

Puhdistuksessa tykkään käyttää edelleen 3 in 1 Micellar Cleansing -vettä, mutta myös puhdistuvaahto on ihana! Näiden lisäks laiskoina iltoina käytän vaan meikinpuhdistusliinoja! Nää on varmaan ainoita puhdistusliinoja, joista mulla ei mee naama ihan punaiseksi ja kuivaksi.

Mä tykkään siitä, että nää on tosiaan jotenkin hirveen ”helppoja” tuotteita. Tällainen ihonhoidon amatöörikin ymmärtää, että mitä rasvaa ja mitä puhdistusmömmöä laitetaan mihinkin kohtaan ja milloin. 🙂 Joskus musta on tuntunut nimittäin siltä, että on kaikenlaista purkkia ja purnukkaa mutten tiedä mihin mitäkin tulis käyttää. Oikeastaan tän helppouden ja tietysti sen ihon hyvinvoinnin takia oon näistä L300:n tuotteista nyt tykännyt tosi paljon.

Multa välillä kysytään, että miten mun iho on niin hehkuva ja kaunis? 😉 Ehkä se johtuu näistä oikeanlaisista tuotteista. <3

***

Onko teille nää L300-tuotteet tuttuja jo? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *