Monna
Monna

Miltä näytti Flow?

Monena vuonna oon miettinyt, että olis ihana päästä Flowhun. Näkemään se fiilis mikä siellä on, onko se erilainen festari kuin ne millä oon käynyt (RuisRock, BlockFest jne..). Tänä vuonna mulle tarjoutui siihen mahdollisuus, kun Paulig kutsui mut Flow-etkoille Pauligin Kulmaan ja siitä festareille.

Perjantaina aamusta vein Emman päiväkotiin ja tein pari tuntia teitä. Sitten läppärin kansi kiinni ja festaritunnelmaan latautumista. Meikkasin itse ja sitten ihanan kampaajan HairStylist Jenna:n käsittelyyn. Jenna taiteili mulle ihan super makeen festarikampauksen.

Kun kampaus oli valmis, suuntasin kohti Pauligin Kulmaa, jonka eteen oli sovittu treffit ystäväni Emmin kanssa. Päästiin Emmin ja parinkymmenen muun kutsuvieraan kanssa kuulemaan Pauligin kuulumisia, maistelemaan kakkua ja juomaan lasilliset kuohuvaa, jonka jälkeen kuljetuksella siirryttiin itse fertarialueelle.

Flow näytti heti ensisilmäykseltä ihanalta! Siis se alue! 🙂 Tosi kauniisti laitettuja ständejä ja vaikka minkälaista kuvausseinää ja rekvisiittaa. Flow:n koko festarialue oli sellaista IG-materiaalia! 😀 Sieltä olis saanu toinen toistaan makeampia kuvia! Me ollaan aikoinaan oltu kuvaamassa Tuukan kanssa pr-kuvia siellä ja itse asiassa myös Emmin kanssa. 🙂 Nyt sen makeen miljöön teki vielä entistä hienommaks kaikenlaiset kukat, tuolit, pöydät, rakennelmat.

Festareilla oli ihana tunnelma. Ihmiset oli iloisia ja jotenkin ystävällisiä. Siis sellainen kaikki vaan hymyilee kaikille ja tuntemattomatkin halaa, eikä kättele. 😀 Sellasta räkäkänniporukkaa ei Flow:ssa näkynyt yhtään. Toki me lähettiin Emmin kanssa kotiin jo klo 21. Mutta joka tapauksessa, ei ollut sellaista örvellysmenoa yhtään.

Mä en tiedä onko Flow K18, mutta siellä ei ollut varsinaisia anneskelualueita, vaan siideri / kuohuviini / lonkero tms. kädessä ihmiset kuljeskeli ympäri festarialuetta. Se oli jotenkin kiva juttu. Ehkä sekin teki sen, että siellä kaljateltassa rajattujen aitojen sisällä ei jengi kitannut kaksin käsin, jotta sitten bändiä kuuntelemaan mennessä ei tarttis olla selvinpäin. 😀 Haha! Tiedättekö mitä tarkoitan? Se sellainen salliva meininki tuon alkoholin kanssa mun mielestä poisti sen örveltämisen.

Musiikki Flow:ssa ei oo mitään mun lempparimusaa. Perjantain esiintyjistä tiesin nimeltä vain n.10% koko listasta. Niistäkään ei oikeastaan ykskään ollut mikään ihan lemppari. Alma olis ollut kiva nähdä ja Olavi Uusivirtaakin ois voinu käydä kattomassa. Mutta Olavi tais esiintyä sen pahimman sademyräkän aikana, jolloin seistiin Emmin kanssa jonkun telttakatoksen alla litistyneinä. 😉 Alma esiintyi silloin, kun meitä alkoi väsyttämään.

Mua vähän jäi harmittamaan tavallaan se, että tuli lähdettyä niin aikasin kotiin. Mutta kun kertakaikkiaan alkoi vaan väsyttämään puoli ysin maissa ihan tosi paljon. Juotiin siinä 14.30-20.30 välillä ehkä viis juomaa yhteensä. Mä sanoin Emmille, että mun on pakko myöntää ettei se musiikki Flow:ssa ainakaan edesauttanut mun bilefiilistä! 😉 😀 Jos esiintyjänä olis ollut Paperi T:n sijaan Kaija Koo tai JVG, olis menokenkä varmaan lähtenyt vipattamaan jo klo 17.15! Haha!

Ihana oli joka tapauksessa nähdä Flow! Siitä iso kiitos vielä Pauligille ja rakkaalle seuralaiselleni Emmille!! <3 Mä kuitenkin luulen, että tää oli mun eka ja vika kerta Flow:ssa. (never say never) Mutta ehkä ens kesänä RuisRock tai sitten ihan vaan se Kaija Koon keikka! 😉

***

Kommentit (4)

 1. Noora

  Olin juurikin samaan aikaan simerockissa Rovaniemellä. Siellä oli juurikin mainitsemasi esiintyjät sekä Pikku G joka veti niin huikeen setin et oksat pois! Eli satuitkin vaan väärille festareille 😉

  • Monna

   Haha! 😀 Siis joo, näköjään! 😉

 2. HannaK.

  Ihanan rehellisesti kerroit! Kun tuntuu että kaikki vaan hypettää, niin ei se silti ilmeisesti ihan jokaisen paikka välttämättä ookkaan 🙂

  • Monna

   Joo ei! 🙂 Mun mielestä siellä oli tosi kiva käydä ja tosiaan fiilis oli ihana. Mutta kyllä mun festarit on ens kesänä jotkut muut! 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *