Monna
Monna

Miksi luotan vain yhteen?

Mä oon aina ollut huono valitsemaan kahden hyvän väliltä. Jos vaihtoehtoja on vielä enemmän, on päätös vielä hankalampi. Toki jossain asioissa on helppo valita vain yksi, kuten vaikkapa aviomies! 😉 Mutta vähän ehkä ”pienemmissä” jutuissa vaaka heiluu helposti puolelta toiselle ja kaikki mahdolliset olis kiva valita.

Multa on ennenkin kysytty lähtisinkö edustamaan jotain tiettyä urheiluvaatemerkkiä. Niin, että mun päällä somessa, blogin treenikuvissa jne sais näkyä vain yhden brändin tuotteita. Mä oon luottanut aina vahvasti viiteen merkkiin: Yvette, Biancaneve, Lorna Jane, 2XU ja Röhnisch. Toki muitakin merkkejä kaapista löytyy, mutta nää viis on ollut mun kropalle aina ne parhaat.

Tasan vuosi sitten tutustuin Yvetteen. Merkki rantautui Suomeen ja pääsin heti tutustumaan brändiin. Ihanat, pirteät värit ja makeet erilaiset leikkaukset leggareiden lahkeissa ja monenlaisten yläosien kirjo ihastutti samantien. Tän kuluneen vuoden aikana oottekin nähneet mun päällä lukuisia Yveten vaatteita ja mm. ”Monna-housuiksikin” lanseeratut Rainbow-leggarit on myyty moneen kertaan loppuun ja tilattu aina uusia satseja varastoon.

Mun on ollut siis vaikea valita vain yhtä, kun on kyse treenivaatteista. 😉 Mutta koska tykkään ihan super paljon Yveten vaatteista ja heillä on runsas valikoima erilaisia tuotteita, päätin hypätä brändilähettilään saappaisiin ensimmäistä kertaa, kun sellainen mahdollisuus mulle tarjottiin!

Ylpeydellä kerron siis, että toimin Yveten brändilähettiläänä seuraavat puoli vuotta! ❤ Miksi uskalsin valita vain yhden ja luottaa tällä haavaa vain yhteen? Koska Yveteltä löytyy kattava, todella laaja mallisto. Mallistoon tulee myös paljon uutuuksia jatkuvasti. Yveten vaatteet on laadukkaita! Esimerkiksi Rainbow-leggareita oon käyttänyt melkein vuoden ja ne on edelleen kuin uudet. Ei kutistu eikä haalistu pesussa.

Tykkään myös siitä, että Yveteltä löytyy värejä ja kuoseja! Niin housuista, topeista kuin urheiluliiveistäkin!

Tuotepuolen lisäksi mun mielestä on ihana tehdä pidempiaikaista yhteistyötä perheyrityksen kanssa. Suomessa Yvetestä vastaa vain muutama nainen. ❤ Voisin tehdä teille jonkinlaisen koosteen Yvetestä. Kertokaahan mitä haluatte tietää? 

Yveten monipuolista valikoimaa pääsee tutkimaan osoitteesta: www.yvette.fi  Muistakaa, että koodilla MONNA20 saatte -20% alea normaalihintaisista tuotteista! ❤

Mun päällä näissä isoissa kuvissa on Mesh Bomber takki ja urheiluliivit on Tropical Holiday, jalassa mulla on Free Time housut. Noista housuista on tullut mun jokapäiväiset lempparit ja nää liivit on ehdottomat suosikit – super hyvä tuki ja muutenkin mun lemppariliivit just nyt!

***

Tällaisia uutisia tällä kertaa! 🙂

Ps. Lue myös meiän perheen uudesta menopelistä! 😉

Kommentit (8)

 1. Nimetön

  Se on muuten ärsyttävåä kun ei osaa valita esim. Mulla on aina vaikeuksia valita tuotteen väri. Otanko keltasen vai mustan vai vai… sit tyydyn perus mustaan usein…😅

 2. Katri

  Hei!
  Kysyisin sellaista että miten hyvin noissa liiveissä koot pitää paikkansa? Uskaltaako ostaa sen mukaan mitä koko normaalistikin käyttää? 🙂

  • maija

   Tää kiinnostaisi myös mua!

 3. Susie333

  Kiinnostaisi tietää hieman tuon brändin taustaa. Mistä tulee, missä valmistetaan jne 🙂

 4. maikki

  Kiinnostaisi tietää esim. noista kuvissa näkyvistä turkooseista ja pinkeistä kukkaleggareista, kun ovat niin vaaleaa materiaalia, että näkyykö kuinka pahasti läpi, eli kehtaako oikeasti käyttää treeneissä vai menisikö vain arkikäytössä?

  • T

   Tämä sama. Löytyykö siis treenihousuja joista selluliitti ei paista läpi, tai iho?

   Olen hyvin tarkka siitä, että housuista ei saa näkyä iho tai erityisesti selluliitti läpi. Vaikkei se muita häiritsisikään, niin minua se häiritsee. Jätän kaikki treenihousut kauppaan joista näkyy sovituskopissa (tai kotona) kaikki läpi.
   Tällä hetkellä molemmat omistamani housut ovat jo aika vanhat ja tarvitsisin uudet, mutta sellaisten löytäminen ei olekaan niin helppoa..

 5. Tinde

  Onko trikoot korkeavyötäröisiä? 😊

 6. Johanna

  Miten kokoluokitus menee, onko pienempi vai isompi kuin yleensä? Itse oon s-l koko riippuen merkistä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *