Monna
Monna

Meikkejä, ihon – ja hiustenhoitotuotteita JUST sulle!

Mulla on yks ongelmakohta kasvoissa. Se on mun silmäpussit! 😀 Mä en oo oikeastaan ikinä osannut käyttää valokynää, nyt vasta ihan lähiaikoina vähän oppinut sitä käyttämään. Toinen sellainen pieni ongelmakohta on kiiltävä iho. Päivän päätteeksi otsa kiiltää varmasti ja poskipäistä on ainakin alkanut kuultamaan kevyen meikkivoiteen läpi punaiset posket. 😉

Sain super mielenkiintoisen tilaisuuden! Nimittäin kokeilla online-kauneuspalvelua Glamlin.fi:tä. Lähdin testaamaan tätä juttua sen vuoksi, että mun mielestä oli huikee idea kun Glamlinin konsultit katsoo juuri jokaiselle asiakkaalle oikeanlaiset tuotteet. Ensin asiakas vastaa muutamaan kysymykseen sivuilla ja sen jälkeen konsultti ottaa henkilökohtaisen yhteyden messengerin kautta.

Sivulla saa valita itse myös sen, kuinka isolla summalla haluaa tilata tuotteita. 100€ tai vaikka 300€. Tuotteita on ihonhoidosta hiustenhoitoon ja meikkeihin. Kyselyssä oli myös mm. vaihtoehto valita vain luonnonkosmetiikkatuotteita tai jotain muita.

Kun konsultti otti muhun yhteyttä sitten messengeriässä, kyseli hän vielä tarkentavia kysymyksiä. Kuten vaikkapa, että tuntuuko mulla iltaa kohden meikki häviävän iholta tai että käytänkö mitään silmänympärysvoiteita tai että minkälaista meikkivoidetta oon käyttänyt jne. Sen lisäksi mun piti lähettää hänelle mahdollisimman luonnollinen ja muokkaamaton kuva naamastani. Otin selfien ratikkapysäkillä ja pistin menemään. 😀

Mä valitsin, että haluan tuotteita max. 100€:llä. Konsultaation jälkeen meni KAKS päivää ja paketti tuli postiin. Tosi nopeeta toimintaa! Innoissani pääsin sitten avaamaan pakettia kotona. Mun mielestä oli tosi hauskaa, että en tiennyt lainkaan mitä tuotteita sieltä tulee.

Mun vastausten ja selfien perusteella sain nämä tuotteet: Diego Dalla Palma Concealer Zero Dark Circles, Mádara Eye Contour Cream, Lumene Valo Nordic-C Glow Boost Essence -hyaluronitiiviste, Lumene Blur Foundation -meikkivoide. Mulle tää tarkoitti sitä, että mun ”tarpeita” oli oikeasti kuunneltu ja sain tuotteita just omaan nassuun.

Mun mielestä hauskaa ja erittäin hyödyllistä oli se, että tuotteiden mukana oli pienet laput, joihin oli kirjoitettu tuotteesta vielä lisätietoa. Kuten vaikkapa Diego Dalla Palman peiteaine – jos levität tuotetta sormin, huomioithan että sormenpäiden lämpö tekee tuotteesta nestemäisemmän ja vähemmän peittävän. Ei olis tullut mieleenkään, jos tuota ei olis tuossa lukenut.

Kokeilin heti näitä kaikkia tuotteita ja nyt oon muutaman päivän ajan aina laittanut näillä meikin. Mun täytyy kyllä ihan rehellisesti sanoa, että on ihan älytöntä etten oo aiemmin tajunnut meikeistä ja ns. pohjustustuotteista hakea sellaisia, jotka sopii just mulle.

Silmäpussien tummuus on vähentynyt huomattavasti ja naama on pysynyt nättinä ja tasaisena iltaan asti. Silti näistä tuotteista ei mun mielestä oo tullut sellaista paksua ”pakkelimaista” fiilistä naamalle.

Suosittelen ehdottomasti testaamaan Glamlinia!! 🙂 Glamlinin takana on pieni suomalainen yritys, tiimin muodostaa kourallinen naisia ja yksi labradoodle. 😀

***

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *