Monna
Monna

Mamma kunnossa!

Muistatettko, kun elokuussa kirjoitin postauksen Tämä mamma kuntoon! ? No nyt tämä mamma on kunnossa!! 😀

Tämän viikon keskiviikkona päättyi puolivuotinen valmennus Sara Nevalaisen kanssa Hyvinvointistudio Lupauksella. Kun syksyllä aloitettiin Saran kanssa, olin mä tosiaan aika mäsänä kroppani kanssa. Erkaumaa oli edelleen, vaikka synnytyksestä alkoi olemaan jo melkein vuosi. Koko kroppa tuntu tosi vieraalta.

Sara katsoi nyt viimeisen treenikerran päätteeksi mun vatsalihasten tilanteen ja totesi: ”Nää tuntuu todella napakalta. Mä sanoisin, että nyt et voi enää ainakaan käyttää syynä treenaamattomuudelle erkaumaa.  Ja voi pojat kuinka iloinen ja ihana oli tämä kommentti!! Maltti on valttia ja VIHDOIN mun vatsalihakset on ihan lopullisesti kunnossa! Toki edelleen mennään rauhallisin askelin takaisin treenien pariin, mutta nyt mä kuitenkin saan tehdä KAIKKEA!!

Sain kotiin kahvakuulatreenin ohjeet, ja vaikka kuulailu on ollut mulla tuttua jo useamman vuoden, opin nyt jotain uutta. Niin tekniikoista kuin uusia liikkeitäkin.

Täytyy sanoa, että ekaa kertaa ikinä mä alan taipumaan kotitreenin pariin! 🙂 Mä oon aina suositellut kotitreenejä omille asiakkaille, niillä kun säästää aikaa. Ei tarvi erikseen lähteä mihinkään, vaan voi tehdä kotona. Mä ite en oo koskaan oikein saanut niistä irti, mutta nyt kun on tilaa ja myös matkaa kuntosalille, rupee se kotitreenaaminen kuulostaa houkuttelevalta.

Meinaankin tänään tehdä ekan kerran tän kahvakuula-ohjelman kotona. Ihan tosi hauskaa!!

Tähän asti mä oon pelännyt treenaamista edelleen. Että en vaan menis takapakkia vatsan kanssa taas kerran. Mutta nyt Saran kanssa vikan treenikerran jälkeen mulla on oikeasti ammattilaisen vahvistus siitä, että ne vatsalihakset on palautuneet. Se tuntuu aika uskomattomalta!! Eihän siinä mennyt kuin vuosi ja kolme kuukautta! 😉 😀

Joku mun ig-seuraaja sanoikin, että kyllä raskaus on joo oma juttunsa, mutta se palautuminen vasta onkin! 😀 Ja se niin pitää paikkansa ainakin mun ja monen muunkin kohdalla.

***

Iloista sunnuntaita kaikille!

Kommentit (2)

 1. Karoliina

  Jee, ihan mahtava juttu! ☺️ Luin just tällaisen sanonnan jostain ”I think recovery from anything is the most badass thing a person can do” ja se on kyllä totta. Palautumiselle harvemmin annetaan tarpeeksi arvoa, aikaa ja ajatusta! Se vasta vaatiikin työtä ja kärsivällisyyttä! Eli hienosti tehty! Raskaudesta palautumista vain odotellessa täälläkin! 😅 Ja jes, ne kotitreenit on! 👌

  -Karoliina
  http://www.candyontherun.com

  • Monna

   Aika hyvä!! 😀 Tosiaankin, se on näin. Ja oikeesti vaatii kärsivällisyyttä ja työtä.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *