Monna
Monna

Maagiset kaksi viikkoa ja sitten..

Kuten super moni kommentoi ja lähetti viestiä, että ”pari viikkoa ja sitten alkaa helpottaa”. Niin kävi!! Tänään kerron taas päiväkotihommista! 😉

Tällä viikolla oli Emman kolmas päiväkotiviikko. Jo viime perjantaina oli viitteitä parempaan suuntaan. Mutta tällä viikolla selkeä käänne! 🙂 Kuinka ihanalta tuntui saada tiistaina heti viesti päiväkodista: Täällä kaikki hyvin. Ja kuva perään, jossa Emma leikkii jonkun toisen lapsen kanssa. Hän uskaltautui hoitajien sylistä pois ja leikkimään kavereiden kanssa.

Myöhemmin päivällä tuli kuva, että nyt maistuu jo kurkku ja karjalanpiirakka. Mua alkoi melkein itkettää, kun sain sen viestin. Laitoin tuhansia kiitoksia päiväkotiin takaisin ja kerroin miten hyvältä tuntuu, he vastasivat, että heitäkin ihan itkettää. 😀 <3 Siis kuinka ihana päiväkoti!!

Kurkku ja karjalanpiirakka maistuu. 🙂

Tällä viikolla Emma jäi joka päivä päiväkotiin ilman itkua. Ei voi kyllä sanoin kuvailla sitä fiilistä, miten hyvältä se tuntuu! Meiän pikkuisella on kaikki hyvin päivisin. Leikit maistuu, ruoka maistuu ja uni maistuu.

Emma kuulemma oikein mielellään menee aina päikkäri-sänkyyn. Ottaa oman pupun kainaloon ja tutin suuhun ja tyytyväisenä alkaa nukkumaan. (voisko tää tapahtua kotonakin joka ilta? 😉 😀 )

Musta tuntui keskiviikkona iltapäivällä siltä, että yhtäkkiä oma energiataso alkoi nousemaan. Se huoli omasta lapsesta ja päiväkotiin sopeutumisesta oli sitten jopa niin suuri, että se vaikutti muhun ihan väsymyksen voimalla.

Kaikki ketkä laittoi viestiä mulle jotain kautta siitä, että pelottaa oman lapsen päiväkodin alku – niin oikeasti voin kertoa sen maagisen kahden viikon toimivan! Siis ainakin meillä ja tosi monella muulla lapsella. Kaks ekaa viikkoa on raskaimmat ja vaikeimmat, niin äidillä, isällä kuin lapsellakin – sitten helpottaa. Miten ihanaa!!

Se yks isoimmista huolista oli Emman syöminen päiväkodissa. Kuten kerroin, ei Emma syönyt alkuun yhtään mitään päivien aikana. Mutta nyt torstaina, eli kolmannen viikon vikana päivänä oli lusikoinut napaansa jo ihan kunnon ruokaakin!! Ihanan ihana asia!!

Mä kyllä kiitän niin suuresti meiän päiväkodin henkilökuntaa! Ilolla ja luottamuksella viedään Emmaa sinne nyt ja tiedetään kaiken olevan paremmin kuin hyvin! <3

***

HEI!! Tähän loppuun mulla on yksi pyyntö teille. Ja myös samalla KIITOS teille! 
Sain pari päivää sitten tiedon, että oon ehdolla INSPIRATION BLOG AWARDSEISSA Vuoden energisin-kategoriassa!!  KIITOS teidän, sain ääniä niin paljon, että pääsin tähän kategoriaan ehdokkaaksi. Mun kategoriassa on lisäkseni 17 upeaa ja energistä somevaikuttajaa!!  JOS sä oot sitä mieltä, että mä ansaitsisin voiton tässä kategoriassa, niin ÄÄNESTÄ mua!  Oon super super kiitollinen jokaisesta äänestä!!

Tässä suora linkki: 👇🏼
http://www.inspirationblogawards.com/ehdokkaat/

***

Ihanaa sunnuntaita kaikille!!

Kommentit (4)

 1. Maria

  Ihanaa että alkaa menemään hyvin! Kiva kun päivitit päiväköti asiaa ! Odottelin jo päivitystä 😊

 2. Vilhelmiina

  Onpa ihana kuulla että teillä menee jo noin hyvin!! 🙂

  Meillä poika (kohta 2v) aloitti päiväkodin vähän yli 2kk sitten ja edelleen jää joka päivä sinne itkien ja itkeskelee aamupäivisin muutenkin melko paljon. Sydän särkyy mutta meillä ei ole mahdollisuutta jäädä pois töistä edes palkattomalle (siis työnantajan takia..) ja koko ajan ollaan toivottu että kyllä se kohta helpottaa mutta ei se kyllä ole vieläkään helpottanut 🙁 Nyt tällä viikolla itkut aamupäivisin on jo vähän vähentyneet ja nyt hän jo hieman leikkiikin siellä mutta voin sanoa että kyllä on olleet ihan kamalat 2 kk. 🙁 🙁 🙁

 3. Tinde

  Äänestin sua just! Muhun vaikutuksen (monen muun asian lisäksi) teki se että ehdokkuudesta huolimatta laitoit muutama päivä sitten että mieli on maassa yms. Etkä tämän tittelin vuoksi kirjoittanut jotain jeejee-postausta vain sen vuoksi! Toivon todella että voitat! ❤️

 4. Kaisa

  Niin liikuttavia kuvia, ihan tippa linssissä kattelin kun meillä sama tilanne tulossa syksyllä. Pienet muka niin reippaina😭😍

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *