Monna
Monna

Lukijatreeni, oma treeni, taaperotreeni!

Lauantaina meillä oli Vertical Clubilla blogini lukijatreeni. Hurjasta syysmyrskysäästä huolimatta kaikki 12 ilmoittautunutta saapui perille ja päästiin porukalla tutustumaan rengas- ja hammock-treenin saloihin.

Tunnilla oli ihan mahtava meininki! 😀 Kaikki oli ihanan ennakkoluulottomia ja rohkeasti lähtivät testaamaan jokaista uutta liikettä. Muutenkin kannustava ja iloinen tunnelma leijaili salissa koko treenin ajan.

Kiitos kaikille mukana olleille!

Kiitos vielä Saijalle tästä tunnista! Palaute oli pelkästään positiivista!

Teillä lukijoilla on mahdollisuus ostaa 10x-kortti Verticalille nyt Monna treenaa -spessuhinnalla! 🙂 Eli kun kerrotte kassalla olevanne minun lukijoita, saatte tuon kymppikortin hintaan 119€! (ovh.140€) Tuon kortin voi siis ostaa vain paikan päältä! 🙂

Minä pääsin aloittamaan viikon ihanasti Saijan opeissa. Me teimme taas käsilläseisontatreeniä ja vähän hammockilla myös. Opin uuden kässäri-asennon, tuon tuossa yläpuolella olevassa kuvassa. En siellä kovin kauaa pysynyt, mutta joka tapauksessa pääsin sinne ja sain myös varpaan seinästä irti moneen otteeseen. Edes hetkeksi! 😉

Nämä asiat antavat niin paljon energiaa! Täytyy sanoa, että maanantaina aamutreeni on ihan huippu tapa aloittaa viikko! Vaikka aamusta väsytti ja meinasin hetken ajan jo, että en edes jaksa mennä treeneihin. Silti treenin jälkeen koko päivän oli aivan ihana energinen mieli.

Verticalilla on myös lasten tunteja, tunnit alkavat 3-vuotiaista ylöspäin! Ihan loistavaa, että näitä lasten ”temppuilutunteja” järjestetään! Minä ainakin aion viedä Emman kokeilemaan tällaisia juttuja sitten kun ikä siihen riittää. Motoriikka ja kehonhallinta muotoutuu ihan älyttömän monipuoliseksi erilaisten voimistelulajien parissa. Joskus ystäväni sanoi, että jokaisen lapsen pitäisi harrastaa voimistelua edes pari vuotta, koska se on niin hyvä pohja mille tahansa lajille.

Verticalin lasten tunneista voitte lukea lisää TÄÄLTÄ. Lisäksi he järjestävät lasten tanko- ja ilma-akrobatialeirin 5-11-vuotiaille joulun välipäiville 27.-29.12. Tuosta voi kysyä lisää osoitteesta info@verticalclub.fi . Eikä siinä vielä kaikki! 😉 Lisäksi tammikuun alussa Verticalilla on lasten puuharata, jossa pääsee 5€ / hlö puuhailemaan ja temppuilemaan kahdeksi tunniksi.

Kuva: Vertical Club

Näin täällä on lähtenyt viikko käyntiin ihanan energisesti siis! 🙂 Viime viikolla treenikertoja viikkoon tuli neljä; yksi Vertical-treeni, jalkatreeni salilla ja kaksi pidempää vaunulenkkiä. Tällä viikolla treenejä on tiedossa maanantain Vertical-treenin lisäksi tiistaina, keskiviikkona ja torstaina, plus varmasti ainakin yksi pidempi vaunulenkki!
Ihanaa, kun kalenterista löytyy taas treenijuttuja! Se vaan tuo niin paljon hyvää fiilistä!! Olen sanonut tämän varmasti jo miljoona kertaa, mutta niin se vain on! 😀

***

Iloista ja energistä viikkoa sinne myös! 🙂 Onko teillä treenit jo kalenterissa vai menettekö fiiliksen ja aikataulujen mukaan?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *