Monna
Monna

Lomaan TJ 15!

Reilun kahden viikon päästä me istuskellaan Kreetan lämmössä. Tai rullataan pitkin Plataniaksen katuja rattaiden kanssa. 😉 Joka tapauksessa lomaviikko lämpimässä on ihan juuri!! Ihan super ihanaa!

Ennen sitä meillä on kuitenkin isoin meidän ikinä järjestämämme tapahtuma lauantaina 22.4.: City Survivors. Kilpailu on loppuunmyyty ja osallistujia on melkein 700. Ollaan aivan innosta soikeina ja kilpailun järjestelyt on pyörineet viime syksystä asti tiiviisti. Minä olen tehnyt kevään aikana tietysti vähemmän, koska olen äitiyslomalla. Mutta olen toki auttanut Tuukkaa ja teen kuitenkin sunnuntaisin töitä, joten hommia on ollut minullakin.

Meillä on ihan mahtava kilpailu tulossa!! Mahtavia yhteistyökumppaneita ja muutenkin ihan super meininki! 🙂 City Survivors on siis Tuukan keksimä kaupunkiseikkailukilpailu. Vähän Amazing Race -henkinen, mutta se kisaillaan yhden kaupungin sisällä. Kilpaparit juoksevat rasteilta toisille arvuutellen aina seuraavan rastin sijainnin vihjeiden ja tehtävien perusteella. Kilpailussa on kaksi sarjaa: Hupi – ja Kilpasarjat. Ja koska tämä kevään kilpailu meni kuin kuumille kiville, syksyllä on seuraava!! Ihan älyttömän hienoa! Pian julkistetaan syksyn kisapäivä ja aletaan myymään osallistumispaikkoja.

Emmalla kuvissa:

Kesäsetti – 2 osaa (nyt vain 8,50€)

Ja muita kesäjuttuja, mitä on hankittu matkaa varten:

Kolmen bodyn setti

Uima-asu, 2 osaa (UPF50+ suoja)

Wild girl -body

Lomamatka tulee siis todellakin hyvään saumaan. Tuukka on painanut tukka putkella töitä koko kevään, meillä on ollut muutto ja tietysti ensimmäiset kuukaudet Emman kanssa oli niitä raskaimpia. Joten nyt kun arki alkaa tasaantua ja tuo suuri kilpailu on ohi, pääsemme rentoutumaan etelän lämpöön. 🙂 Niin ihanaa!!

Lentomatka minua ihan hieman jännittää Emman puolesta, varsinkin kun molemmat lennot on ilta/yölentoja. Mutta toisaalta luotan, että Emma nukahtaa varmasti koneessa. <3 Olen saanut myös mahtavia vinkkejä matkantekoon teiltä lukijoilta, kiitos niistä! 🙂

***

Kiitos kaikille Lapsimessu-lippujen arvontaan osallistuneille! <3 Liput Lapsimessuille voitti nimimerkit Salli ja Minna, laitan teille vielä sähköpostia. 🙂 

Mukavaa viikon jatkoa toivotellen,

Lue myös Matkarattaat ja muita matkavalmisteluja!

Kommentit (11)

 1. Siiri / Pilkettä

  Kivaa lomanodotusta! Itse suuntaan kreetalle noin viikkoa myöhemmin 😉

  http://blogit.kauneusjaterveys.fi/pilketta

  • Monna

   Oi, vähänkö hauskaa! 🙂 Ihanaa lomaa teille!

 2. Tuuli

  Olin just reissussa ja lennolla oli useita vauvaikäisiä. Itkua oli lähdössä mutta kaikki rauhoittuivat pikkuhiljaa. Ja mua ei esim. haitannut yhtään, mun edellä olevalla penkkirivillä oli lapsi joka itki mutta mä itse nukahdin siihen😂

  • Monna

   Ihana kuulla! 🙂 <3

 3. Miu

  Olin juuri samanikäisen pojan kanssa Lontoossa. Matkustin yksin ja hikeä pukkasi. Lapsi oli yliväsynyt, kunnei nukkunut kentällä. Huutoa riitti mutta onneksi oli suht lyhyt lento. Onnea matkaan ja onhan teitä kaksi. Lapset käyttäytyvät niin erilailla eli teidän prinsessa voi olla unelma lentokaveri.

  • Monna

   Voih, onpa kurja kokemus sinulla. 🙁 Toivotaan, että meillä olisi tosiaan unelma prinsessa lentokaveri.. 😉

 4. Vimmu

  Hei mihin hotelliin suuntaatte? Me ollaan lähdössä perheen kanssa myös syksyllä Plataniakseen. Ollaan käyty siellä ennenkin mutta ilman lapsia. Meillä nyt tytöt 3v ja 6kk. Eli puolivuotta eteenpäin kun reissuun lähdetään. Kuulin että plataniaksessa on Lidl mistä saa kuulemma suht hyviä vaippoja ja vauvan ruokia, ettei tarvitsisi raahata koko viikon tarpeita mukana. Kiva kuulla sitten miten teidän reissu mennyt ja todellakin otetaan vinkkejä vastaan miten selvitä lapsen kanssa lentokoneessa sekä itse kohteessa😊

  • Monna

   Mä en muista nyt sen hotellin nimeä, mutta se oli sellainen vähän kuin ”kylä”. Tosi hyvä tieto tuo Lidl! 🙂
   Kertoilen ehdottomasti sitten niin lennoista, kuin muutenkin matkasta. <3

 5. Satu

  Vinkki,jos vauva rupee huutaan korviaan nousujen ja laskujen aikana.Varaa 2mukia,joiden pohjalle laitetaan kostutetut paperin palat,näitä painetaan korvien päällä.Tämän pitäisi helpottaa painetta.Myös syöttö pullosta kannattaa ajoittaa nousuun ja laskuun,nieleminen kun myös helpottaa painetta.Eli myös tutin syöminen voi auttaa.Olisin ollut kiitollinen tuosta mukivinkistä ekalla lennolla,vauva huusi hurjasti noustessa.Jatkossa syöttäminen pullolla oli pelastus.(:

  • Monna

   Siis, varmaankin pahvimukeja? Ja ne mukit sitten korvien päälle? (ja siellä pohjalla ne paperit)
   Vitsit, tää pitää kyllä testata.
   Toi syöttöhomma oli sellainen, jonka olin kuullut. Sen meinaan myös tehdä. 🙂

 6. Tiesitkö tämän minusta? – Monna treenaa!

  […] Lomaan TJ 15! […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *