Monna
Monna

Kulmat ja ripset – mikä vointi?

Mä tein nyt päätöksen, että ripsipidennykset on mun osalta mennyttä elämää. Oon tykännyt ihan hirmuisesti niistä, mutta nyt mun omat ripset ei enää jaksa. Laitoin siis mun ihanalle luottoripsien tekijälle Anniinalle viestiä, että perutaan huolto ja annetaan omille ripsille aikaa ja tilaa hengittää. 🙂 Anniina on super hyvä ja taitava tekijä, suosittelen kyllä ihan 100% jos joku miettii ripsiä vaikka kesähäitä tms. varten!

Multa on myös kyselty, että miten mun vajaa vuos sitten laitetut microblading-kulmat jakselee. Ne jakselee oikein hyvin ja itse asiassa just varasin ajan vuosihuoltoon Browriinalle, jolla kävin tän ekan vahvistuksenkin tekemässä. 🙂

Mutta siis, tässä nyt toivepostausta siitä miten mun kulmat ja ripset jakselee nyt.

Tässä kuvassa viime elokuussa laitetut microblading-kulmat ja suht just huolletut ripset.

Nyt on siis melkein vuos siitä, kun otin nuo microbladingit. Mä oon ollu niihin ihan super tyytyväinen! Oikeastaan vaan silloin, kun oon lähtenyt johonkin ”edustustilaisuuteen” tai juhliin – oon niitä ihan vähän vahvistanut, en paljoa.
Ripset mulla tosiaan ei enää kestä pidennyksiä. Pidin joulun jälkeen kolmisen kuukautta taukoa ja ne vahvistui jo tosi kivasti, kävin sitten joskus maaliskuussa ottamassa kuitenkin taas ripset (koska himo niihin) ja nyt huomasin ettei mun omat ripset enää oikein jaksa niitä.

Siispä ripsipidennykset jää nyt pois ja aion tehdä tehokuurin ripsiseerumilla ja oikeilla lisäravinteilla. Tässä on nyt tilanne tällä hetkellä. Otin vähän niin kuin tällaiset ”ennen” kuvat ja katsotaan vaikka kesän jälkeen, mihin kuuri on johtanut ja onko tullut parissa kuukaudessa omat ripset takaisin.

Ilman meikkiä, ripsissä eikä kulmissa mitään.
Pieni vahvistus kulmissa ja ripsiväri päällä. 🙂

Kuten huomaatte, on mun yläripset about saman pituiset tällä hetkellä kun alaripset. 😀 Mutta ei se mitään! Onneks ripsarilla saa kuitenkin ihan kivan lookin niihin ja parempiin pitoihin voi lisätä eye-lineriä ja luomiväriä.

Mä kerron tarkemmin niistä lisäravinteista teille myöhemmin, erillisessä postauksessa. Mutta se seerumi mitä oon nyt taas käyttäny aamuin illoin, on sellainen kun Lashfood. Sitä saa ainakin tuolta mun ripsihuoltajalta Beauty Anniinasta. Saa varmasti myös netistä. Se on ollu tosi hyvä, koska sillä mun ripset vahvistui kivasti tän edellisen tauon aikana.

Nyt oon kuitenkin päättänyt, että tää ei oo enää tauko, vaan ihan nyt surullisin mielin meinaan sanoa kokonaan hyvästit ripsipidennyksille. (tai noh… never say never..)

Onko teillä kokemuksia microbladingista tai ripsipidennyksistä? Hyviä tai huonoja? Entä onko vinkkejä, millä omat ripset sais kuntoon?

Aurinkoista tiistaita sinne kaikille! 🙂

Kommentit (16)

 1. Taru

  Itsellä myös tosi hennot omat ripset eivätkä ne kestä pitkiä pidennyksiä. Mun silmään nimittäin näyttää et sulla on tosi pitkät noi pidennykset olleet. Toki hyvä tekijä osaa katsoa et mitä pituutta se oma ripsi jaksaa mut Ootko koskaa kokeillut lyhyempiä pidennyksiä?

  • H

   Samaa mietiskelin, että näyttää aika pitkiltä nuo ripset.

 2. Kata

  Mulla on myös takana abaut 9 vuoden ripsikierre. Välillä pidin pienen tauon ja sit taas lankesin. Nyt oln ollu abaut puoli vuotta kokonaan ilman ja pakko sanoa et alku oli surkee. Mä itkin, siis itkin kun omat ripset oli niin haevat ja lyhyet, että ei edes taivutinta voinu käyttää ku ei ne yltäny siihen. Oli ihan kamalat siis. Aina piti laittaa rajaukset ja ripsaria sen mitä sain niihin et kehtasin lähteä liilleelle. Yleensäkin ripsari on aina ollu se mitä on ollu pakko laittaa aina jos poistun kotoa.

  Eilen havahduin siihen, että lähdin töihin ilman ripsaria. Taivutin vaan omat ja totesin et ne on niin pitkät ja nätit että en tartte ripsaria! Siis minä, minä joka oon laittanu ripsiin väriä varmaa seiska luokalta asti ni olen saanut niin nätit omat ripset vihdoin (kiitos seerumin)!

  Haaveilen kyllä taas pidennyksistä, mutta ehkä meen vielä ilman. Ehkä en enää koskaa niitä laita. Aika näyttää 🙂 ylihuomenna meen ripsien kestotaivutukseen koska mä voin. Puoli vuotta sitte mulle naurettiin kun sanoin et haluisin ne. Nyt sanottiin että todellakin, sullahan on täydelliset ripset kestotaivutusta varten. Laitan sit heti mun instaan (@kata.halonen) ennen-jälkeen kuvat! 🙂

 3. Niina

  Mulla oli jossain kohti hetken aikaa ripsienpidennykset, mutta luovuin niistä 3kk käytön jälkeen. Ripset oli tosi nätit ja kätevätkin, mutta jotenkin ärsytti se jatkuva kalenterin kyttäys että koska pitää varata uusi huolto ja mikä päivä sopii minulle että tekijälle ja olihan ne toki myös vähän kustannuskysymys… Laskeskelin kuinka paljon niihin menisi vuodessa rahaa ja päätin että säästän ulkomaanreissua varten ne rahat, eli rapiat 1000e!! Ensi talvena miehen kanssa sit etelän lämpöön 🙂

 4. Iida

  Sinä(kin) näytät niin kauniilta omilla ripsillä! Monesti sitä niin hurahtaa ripsiin, että mitä näyttävämmät sen paremmat, vaikka monesti ripsienpidennyksissä just vähemmän on enemmän. 🙂 Tsemppiä omien ripsien kunnostuskaudelle, oikea päätös! 😉

 5. Annika

  Mulla on JB lashes-pidennykset, joiden kuulemma pitäisi olla paljon kevyemmät kuin monien muiden merkkien eikä täten vahingoita omia ripsiä. Tiedä häntä sitten. Jotenkin ajattelisi, että aina se ”ylimääräinen” vähän kuormittaa oma ripseä. Nyt mulla on ollut noin 7kk ripset yhtä menoa. Välillä tekisi mieli koittaa olla ilman, mutta on nää niin ihanan helpot ja nätit.

  Microblading mua hirvittää, kun sitä on nykyään joka toisella. Mulle sanoi kosmetologi nimittäin ettei suosittele niitä kenellekään (kielsi mua laittamasta 😀 ) , koska siinä rikotaan omaa ihoa. Ja joka kerta, kun niitä vahvistetaan, lisää ihoa rikotaan eikä kaikki tekijät välttämättä tee riittävän pinnallista viiltoa vaan tekevät tosi syvän viillon. Mulle riitti se, että oma luottokosmetologi sanoi tuon enkä laittaisi niitä. Mutta tietysti kukin toimii itse kuten haluaa enkä tuomitse kenenkään kulmia. 🙂

 6. Johanna

  Mun mielestä noi sun omat ripset näyttää ihan jo noinkin paljon paremmilta, kuin pidennysten kanssa! Tämä on tietysti mun oma mielipide, mutta pidennykset ei näytä mun mielestä kivalta. Ehkä sen pienen hetken, kun ne on just laitettu, jos ne on järkevän mittaiset. Mutta jos ne on alunperin jo överin pituiset, niin ei ne ole kauniit. Ja vielä vähemmän sitten, kun niitä ripsiä alkaa varista pois.

  Ihan omat ripset on kaikista kauniimmat ja jos niitä haluaa saada paremmin kasvamaan niin risiiniöljy on myös hyvä apu siihen 🙂

 7. Anne

  Luonnottomat on ja melkoista tuhoa omille ripsille..mun teinitytär moisia haaveilee kun ”kaikilla muillakin” on vaan tämä äippä ei taivu että oma tytär jolla tosi kauniit omat lähtee tuohon
  rumbaan. Sama juttu kulmien kanssa,liian monilla järkyt mustat kulmat,pelottavia ilmestyksiä😆

 8. Elli

  Mun mielestä sulla on niin kauniit ja nauravaiset silmät, että ilman pidennyksiä ne pääsee vielä paremmin esille. 🙂

  Omaan makuuni pidennykset on nykyään jotenkin epäluonnollisen ja halvan näköiset vaikka itsellänikin sellaiset oli monta vuotta. Toki tekijästä ja ripsen pituudesta ja paksuudestakin tämä riippuu.

 9. Jm

  Minustakin silmäsi näyttää nätiltä ilman mitään pidennyksiä 🙂 Vaikka jokainen saa pitää vaikka mitä lisäosia jos haluaa, silti ne minun mielestä on aika feikkiä sanopa kuka mitä tahansa..

 10. Anni

  Mun mielestä aikuiseen ikään ehtinyt nainen näyttää nuoremmalta ilman tekoripsiä! Itse pidin melkein vuoden ripsiä ja kun luovuin niistä, niin tuntui että 5 vuotta hävisi naamasta.

 11. Inta

  Musta sä näytät kauniimmalta ilman tekoripsiä, sun omat ripset on hyvät nytkin ja kasvot on jotenkin paljon ”raikkaammat” nyt 🙂 Kookosöljy on myös hyvä ”hoitoaine” ripsille, iltaisin sitä sipaisu ripsien tyveen ja kulmiin! 🙂

 12. TiiaHanna

  Itsellä oli ripsienpidennykset useamman vuoden putkeen. Tykkäsin, oli hyvä luottotekijä ja ne pysyi hyvin. Kuitenkin n.vuosi sitten luovuin niistä, kun aloin miettiä siihen kuluvaa rahamäärää sekä olihan niiden huoltamisessa oma hommansa. Alkuun omien ripsien lyhyys näytti kauhealta, mutta aloin syödä biotiinia (Puhdas+ ehdoton suosikkimerkki) ja sekoittelin oman ripsiseerumin risiini-, oliivi- ja kookosöljystä. Ja kylläpä muuten lähti ripset kasvuun! Nyt jopa nautin ripsivärin laitosta 😀 Microbladingia oon joskus miettiny, sillä tykkään huolitelluista kulmista, mutta toistaiseksi on riittänyt satunnaiset kestovärjäykset sekä itse niiden meikkaaminen.

 13. Emma

  Ripset otin pois muutama vuosi sitten kun allergisoiduin liimoille ja se sai vahvistuksen silmälääkäriltä ettei ripsiä enään ikinä.. Omat ripset ovat siis myös todella pitkät joten en senkään takia niitä oikeastaan tarvitse, ripset palautuivat muutamassa kuukaudessa entiselleen ja pakko sanoa etten ole tyytyväisempi kun ei tarvitse varoa yhtään mitään! Kulmat kävin laittamassa tammikuussa ja niihinkään en voisi olla tyytyväisempi kun ei omat kulmakarvat kasva juuri ollenkaan. Ei tarvitse enään käyttää puolta tuntia niiden laittamiseen.. 😊

 14. -Katri-

  Mulla oli muutama vuosi sitten ripsipidennykset jonkun puolisen vuotta, ja olihan ne volyymit nätit. Pidin mitan maltillisena, niin ei tullut sellaista tökerön ja halvan näköistä räpsyefektiä. Kuitenkin ne pysyi mulla hyvinä vain pari viikkoa ja sitten piti aina huoltaa, muuten näytti ihan typerältä. Omat luonnostaan pitkät ja taipuisat ripset katkesi suunnilleen puolesta välistä. Kasvattelin niitä Eyenvy-seerumin avulla, josta luin netistä kauhutarinoita, mutta käytin harvakseltaan silti. Noin 3 kuukaudessa omat nätit ripset kasvoi takaisin ja lopetin seerumin käytön. Mä joudun ripsiäni ja kulmiani kestovärjäilemään ja käytän lähes joka päivä ripsaria. Ihan tyytyväinen olen elämääni ilman pidennyksiä, vaikka ne meikkaamista nopeuttikin.

 15. Sanna

  Olen joskus ostanut kosmetologilta ripsiä kasvattavaa ja vahvistavaa seerumia. Kuin eyelineriä, mutta kirkasta. Levitettiin ripsien tyveen iltaisin. Tovin käytettyä alkoi ripset ihan oikeasti kasvamaan pituutta ja tuuhentumaan. Ero parin kk jälkeen oli ihan todella selvä. Hintaa oli jotain 100e pintaan sillä pikku putkilolla, mutta niin on ripsilläkin 😁

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *