Monna
Monna

Kulmakarvat – ikuinen ongelmani?

Niin minä luulin. Vielä tähän viikkoon asti.

Omat kulmakarvani on hyvin hyvin vaaleat ja hentoiset. En muista koska aloin meikkaamaan kulmat säännöllisesti joka päivä. Mutta siis varmasti noin kaksikymmentä vuotta niin olen tehnyt. Olen kokeillut joskus ilman kulmia, mutta itselläni on ollut jotenkin alaston olo. Sellainen, kun olisi lähtenyt ulos ilman rintaliivejä. Ihan tosi.

Kun aloitin kirjoittamaan blogia, sain myös paljon kommentteja kulmistani. Osa vähän nätimmin ja osa ei todellakaan niin nätisti sanottuna. Ja olihan nuo kulmat silloin ehkä ”hieman” pitkäksi vedetty.. 😉 Kuvakollaasista toinen rivi ja vasemmanpuoleinen kuva.. Vai mitä tuumitte?
No pikkuhiljaa olen löytänyt oman tyylini kulmien suhteen. Kollaasin keskimmäinen kuva viime viikolta. Parin vuoden ajan olen ollut jo hyvin tyytyväinen kulmieni muotoiluun, mutta onhan se oikeasti aika työlästä ollut päivittäin ne meikata. Siis ellen ole mökillä tai vietä lököpäivää kotona, laitan kulmat aina. Kuten sanoin, ilman niitä olo on kuin kävelisi kaupungilla ilman rintaliivejä.

Naturel – Meikatut – Microblading

Kuulin jokunen aika sitten ensimmäistä kertaa kulmien microbladingista. Lueskelin siitä, mutta en oikein uskaltanut lähteä tekemään sitä itselleni. Miellessäni oli vain sellaiset todella tummaksi, suoraksi ja ohueksi viivaksi tatuoidut kulmat. Pelkäsin lopputuloksen olevan sellainen. Ei kiitos.

Ystäväni Rosanna kertoi olleensa itse kovin tyytyväinen kulmien microbladingiin, jonka oli käynyt tekemässä Browriinalla. Mietin taas hetken ja sitten rohkaistuin ottamaan yhteyttä Riinaan. Varasin itselleni ajan ja kyllä jännitti. Jännitti myös maanantaina, kun astelin kohta Riinan salonkia. Pelkäsin kipua ja pelkäsin lopputulosta.

Microbladingissä ihoon viilletään pieniä pintahaavoja mikroneuloilla, jolloin pigmenttiä pääsee ihon sisään. Tämä tehdään käsin, yksi ”karva” kerrallaan. Toimenpide voi sattua hieman, mikäli kulmien nyppiminen sattuu todella voimakkaasti. Toimenpide kestää n. kaksi tuntia.

Itsehän pelkäsin tuota kipua. Mutta täytyy myöntää, että kulmien nyppiminen sattuu enemmän! 😀 Ensimmäisen kerroksen jälkeen kulmien alueelle laitetaan puudutus, joten sen jälkeen se vähäinen nipistely on poissa. Toki ihmisillä on erilaisia kipukynnyksiä, mutta sanoisin tuon olevan aika pientä nipistelyä.

Olen ihan super super super tyytyväinen näihin!! En olisi oikeasti uskaltanut edes toivoa miten luonnolliset ja kauniit näistä tuli! Microbalding-käsittely sisältää Riinalla myös vahvistuskerran, jonka jälkeen kulmien lopullinen tulos on nähtävissä. Minulle on varattuna kuukauden päähän se vahvistuskerta. Mutta lopputulos kuitenkin tulee näyttämään tältä, vähän vahvennettuna. Kokonaisuudessaan tämä microbladingin vaikutus kestää noin vuoden. Joillain lyhyemmän aikaa, joillain sen vuoden. Mutta siis ylläpito on sitten vain tosiaan noin kerran vuodessa.

Jos mietitte kulmien microbaldingiä; menkää taitavalle ammattilaiselle!! Tuo on nimittäin ihan taidetta sanon minä! Yhtä hienoa lopputulosta ei tule hutiloiden. Suosittelen Riinaa ihan 100% ja reippaasti päälle! 😉 Riinalla on kalenterissa vielä syyskuun loppuun muutamia aikoja ja sitten seuraavat menee lokakuulle. Kannattaa siis varata ajoissa, jos haluaa vielä tämän vuoden puolella kulmat kuntoon!

TÄSTÄ pääset Riinan sivuille! <3

***

Kommentit (6)

 1. Eve

  hei, kiinnostaa millaisissa hinnoissa nyt kulmat on? Nätit tuli!

 2. Essi

  Voi kuinka nätit kulmat 🙂 Olen itse asiassa varannut syyskuulle ajan Browriinalta ja odotan jo kovin omia ihania kulmakarvoja. Hyvä kun säkin tykkäsit Riinan työstä, niin voin hyvillä mielin mennä laitattamaan kulmakarvani.

  Essi
  http://www.lily.fi/blogit/e-s-s-i-h-e-l-p-p-i

 3. muhku

  Mä just katoin IGssä sun mystoria ja ihastelin sun kulmia =)

 4. Susanna

  Tää on jotenkin huvittavaa, kun oon itse aina kuvitellut omaavani korkean kipukynnyksen, mutta mun mielestä ne ekat vedot ilman puudutetta sattui vaan ihan jäätävästi, kun taas useammilta oon lukenut ja kuullut mielipiteenä, että eipä se nyt oikein. Ehkä mun kulmat on sitten vaan herkät 😀

  Mutta tosi nätit tuli! Mulla oli myös hyvin olematon lähtötilanne, niin oli kyllä ihan lifesaver toimenpide kun kävi asiantuntevassa paikassa laitattamassa 🙂

  http://huulipunaareenitrikoissa.blogspot.fi

 5. Henna

  Tulipa niistä nätit ja ero luonnontilaan on kyllä melkoinen!

  Itsellä kanssa nyt keväästä saakka ollut microblading kulmat ja tyytyväinen olen, väri tosin haalistui aika lailla kulmien parantuessa. Ja mulla kyllä sattui, siinä ja siinä että sen kesti! En tiedä olisko sitten puudutuksessa ollut jotain vikaa…

  Parasta Ennen -blogi: http://www.parastaennen.fi

 6. Sussu

  Ei voi sanoa muutakun WAU!!☺👍 Tosi magee lopputulos. Itse olen miettinyt ainakin vuoden tuota samaa, mutta raskauden ja imetyksen takia en tehnyt sitä. Nyt olisi sopiva aika.. ☺

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *