Monna
Monna

Kommentit!

Eräs lukijani kysyi viime viikolla multa mielipidettä kommentteihin vastaamisesta. Kysymys oli tosi aiheellinen! Monessa blogissa (varsinkin suosituimissa), jossa kommentteja tulee monta yhteen postaukseen, ei bloggaaja ehdi aina vastata kaikkiin. Ainakaan heti.

Mä koen huonoa omatuntoa tästä!! Mua oikeesti harmittaa, että en aina ehdi vastaamaan kommentteihin! Yritän aina tehdä parannusta tässä asiassa, koska mun mielestä vuorovaikutus lukijoiden kanssa on kivaa ja ehdottoman tärkeää! Välillä ehdin vastata heti postauksen kommentteihin, välillä vastaan perästä vanhoihinkin kommentteihin.

Umppu oli kirjoittanut justiinsa tosi hyvän postauksen kommenteista: Ärsyttävimmät kommentit. Juteltiinkin Umpun kanssa tästä, että kommentit on tosi kaksipiippuinen juttu. On ihana saada kommentteja, joskus on postauksia joihin ei tuu yhtään kommenttia ja se tuntuu siltä, että postaus ois jotenkin ollut huono. Sitten joihinkin postauksiin tulee ihan tajuton määrä kommentteja, omia kokemuksia tai mielipiteitä. On tosi kiva lukea ihmisten omia kokemuksia tai hyviä neuvoja, joita sain esim. päiväkodin aloittamis-postaukseen.

Sitten on ne kommentit, joita ei edes julkaista ja sitten ne joihin on suoraan sanottuna ärsyttävä vastata. 😀 Ne on sellaisia, jossa kerrotaan bloggaajan tekemistä virheistä ja korjataan, kuinka tämän ja tuonkin asian voisi tehdä paremmin. Niihin vastaamiseen joutuu käyttämään paljon enemmän energiaa, koska ei voi vastata mitä vain mieleen tulee. Sillä siitä tulee sanomista.

Mun mielestä kommentit on parhaimmillaan blogien suola ja sokeri. Sen vuoksi mä yritän taas tehdä parannuksen ja vastata AINA kommentteihin! <3 Voi olla, että en ehdi samana päivänä, mutta vastaan kyllä!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *