Monna
Monna

Kolmessa eri pedissä, saman päivän aikana.

Torstaina mulla oli sellainen päivä, että mä kävin kolmessa eri pedissä makoilemassa. 🙂 Kuten mä oon kertonut, mä yritän keskittää monesti mun Helsingissä pyörimiset aina yhteen max. kahteen päivään viikossa. Koska täältä Espoon perukoilta on kuitenkin matkaa niin junalla, kuin autollakin keskustaan. Muutenkin se, että keskittää asioita kalenterissa luo sellaista rauhaa tekemiseen.

Mutta siis missä pedeissä mä makoilin?

Klo 12 – Microblading kulmien vahvistus, vuosi niiden oton jälkeen / Browriina

Kävin viime vuoden elokuussa ottamassa ensimmäiset microblading-kulmat. Tykkäsin niistä tosi paljon! Jälki oli ihanan luonnollinen. Mulla kun omat kulmat on tosi tosi vaaleat, oli tää microblaidaus mulle super iso apu ihan arkeen. Riina sanoi silloin, että noin vuoden välein kannattaa käydä niitä vahvistamassa. Joku toki käy useammin, riippuu paljon siitä miten kelläkin se väri pysyy. Mutta yleisimmin tuo väli on kuulemma 10-14 kuukautta.

Mua nää microblading kulmat on oikeesti auttanut arjessa, niiden avulla esim. lähdöt on nopeampia kun ei tarvi kulmia meikata. Jos työpäivänä pyörin tässä koti-ruokakauppa-päiväkoti -akselilla, mun ei tarvi käytännössä meikata ollenkaan. Kulmat luo raamit kasvoille ja muuta meikkiä en arkisin usein ees käytä. Sitten toki jos lähden vaikka tapaamisiin tai vetämään treenejä asiakkaille, laitan vähän meikkivoidetta ja aurinkopuuteria nassuun. 😉

Astelin siis torstaina klo 12 samalle ihanalle Riinalle, joka teki mulle ne ensimmäisetkin kulmat. Jäljestä tuli taas ihan super ihana! Vaikka se neulominen tuntuukin vähän, on se nipistely tosi pientä ja ekan ”kierroksen” jälkeen ihoon laitetaan puudutusainetta. Sen jälkeen hoitopetiin nukahtaa. Tai ainakin mä nukahdin. 😀

Klo 14 – Osteopatia, olkapään kuntoutus / FemiHealth, Sara Lexmond

Mä oon nyt kesästä asti kärsinyt mun kipeän olkapään kanssa. 🙁 Välillä se on parempi, välillä huonompi. Oon käynyt hoidattamassa sitä osteopatiassa, fyssarilla ja yhden kerran jäsenkorjaajalla. Osteopatiasta on ollut eniten hyötyä. Joten sillä tyylillä jatketaan vielä muutama hoitokerta.

Osteopatiahoidon jälkeen mun olkapää on aina parempi. Joten siitä selkeästi siis on apua. Mulla on ympäröivät lihakset tosi kireänä ja mm. kireä epäkäslihas ja hauislihas vetää etuolkapään asentoa vääräksi ja sitä kautta kipua tulee. Mun pitäis nyt vaan jaksaa tehdä kuntouttavia liikkeitä ja liikkuvuusharjoituksia monta kertaa viikossa, niin paranis tuo olkapää vihdoin!

Sara kertoi, että olkapää on sellainen tosi hitaasti paraneva kohta. Mutta koska mun (ja monen muun) mielestä Sara on Suomen paras osteopaatti, niin mä tiedän, että me saadaan mun olkapää kuntoon!

Klo 16 – Hammaslääkäri, hammaskiven poisto / Oral Erottaja, Helena Lehtonen & Salla Suokas

Viimeisenä muttei vähäisempänä petinä odotti hammaslääkärin peti! 😀

Mulla oli varattu aika hammaskiven poistoon ja edellisen pelkopotilaan konsultaatiokäynnin seurauksena mulle päätettiin kokeilla esilääkitystä. Muahan jännitti taas! 😀 Tällä kertaa ei pelottanut se, että sattuuko hammaslääkärissä se itse toimenpide. Tiesin, että mut pelkopotilaana oli otettu vakavasti ja tästä eteenpäin kaikki toimenpiteet tehtäisiin niin ettei mihinkään satu, eikä mun tarvi pelätä.

Mutta se mikä mua jännitti oli se esilääkitys!! Haha! Mä istuin siinä Oral Erottajan odotusaulassa ja mulla oli esilääke kädessä. Mietin, että mitenhän pöppyrään mä tästä meen. En kestä! No, nappasin tabletin suuhun ja odotin vähintään sellaista jotain puolen litran kossupullon tuomaa tilaa minuutissa. Muhun tuo yksi tabletti ei kuitenkaan vaikuttanut kovin suuresti. Tuli vähän sellainen rauhallisempi ja rentoutuneempi olo.

Hammaslääkäri Helena ja hammashoitaja Salla ottivat mut vastaan huoneeseen ja juteltiin hetki miltä esilääkitys tuntuu. Päädyttiin sitten siihen, että puudutetaan oikea puoli suusta (ylä- ja alaleuka) ja poistetaan hammaskivi sillä tavalla tällä kertaa. Ensi viikolla on uus aika, jolloin saan kaksi tablettia esilääkitystä ja sitten hoidetaan toinen puoli suusta hammaskiven osalta. Kokeillaan tuota esilääkitystä tuplana nyt tuon hammaskivihomman kanssa ensin, niin nähdään onko siitä apua ja voidaanko tehdä reikien paikkaukset sitten samalla tyylillä seuraavalla kerralla.

Pakko on vielä kehua Helenaa ja Sallaa! Mulla oli nimittäin varmaan ekaa kertaa ikinä hammaslääkärin pedissä sellainen olo, että mulla ei oo mitään hätää.


Tällainen päivä kolmessa pedissä oli torstaina. 😀 Kulmakarvoista tuli ihanat (nyt ne tosin on pari päivää kovin tummat), olkapää tuntuu taas paremmalta ja toinen puoli suustakin on taas hoidettu! 😉 Aikas kiva hoitopäivä oli siis!

Monna

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *