Monna
Monna

3 ”MUST DO” -juttua vuodelle 2018!

Nyt mä kerron teille, mitkä on parhaat hyvinvointi/treeni -jutut vuodelle 2018!

Kuva: NordWood Themes / Unsplash

1. Muutos -valmennus! Meillä valmennus on henkilökohtaista.

Vaikka kuinka monissa nettivalmennuksissa siitä puhutaan, se ei aina valitettavasti ole niin. Me kuitenkin tehdään ruokavaliot ja liikuntasuunnitelmat jokaiselle osallistujalle ihan tasan henkilökohtaisesti. Tästä syystä valmennukseen ei mahdu äärettömästi ihmisiä, vaan otetaan vain tietty määrä.

Valmennus alkaa 8.tammikuuta ja se kestää kahdeksan viikkoa. Muutos ei oo ihmedieetti, vaan askeleet terveellisimpiin elämäntapoihin. Aion itsekin lähteä mukaan valmennukseen tällä kertaa! 🙂 Kerron omasta taipaleestani sitten täällä blogissa. Valmennus maksaa 127€ / hlö ja hintaa kuuluu ruokavalio, liikuntasuunnitelma, saliohjelmia, kotitreeni-ohelmia, treenivideoita, yli 60 reseptiä jne jne..

Klikkaa itses mukaan TÄSTÄ! Valmennus hinnalla 97€ vielä 31.12. asti!!

Kuva: Brooke Lark / Unsplash

2. Treeniryhmä! Treeniryhmän treenit alkaa 8.tammikuuta jälleen!

Meillä treeniryhmä on pyörinyt jo useamman vuoden ja mukana on ollut satoja ihmisiä. Treenit pidetään ulkona tai koulujen liikuntasaleissa. Treenit on monipuolisia ja jokainen pääsee mukaan omalla tasollaan. Kaikki treenit suunnitellaan niin, että jokainen voi tehdä oman 100%! Myös raskaana olevia on ryhmässä mukana, sekä synnytyksestä palautuvia.

Treeniryhmään voi tulla erilaisilla paketeilla mukaan. Mm. 10x -kortti 69€ ja 20x -kortti 109€! Käy katsomassa treenikalenteri ja muut jutut TÄSTÄ ja ilmottaudu mukaan kevään monipuolisimpaan ja hauskimpaan treeniryhmään! 🙂

3. City Survivors! Ehdottomasti mukaan joka ikinen!!

City Survivors on Amazing race -henkinen seikkailukilpailu, joka käydään pareittain. Tänä vuonna (2017) se kilpailtiin kolme kertaa, kaksi kertaa Helsingissä ja kerran Turussa. Kilpailuun osallistui yhteensä toistatuhatta ihmistä jo ensimmäisenä vuonna!

Vuonna 2018 City Survivors kilpaillaan 5.toukokuuta Helsingissä uudella reitillä ja haasteilla! SEKÄ huikeana uutena kisapaikkana on Ruka 9.kesäkuuta!!

Rukan kilpailuun voi ostaa lippuja hinnalla 59€/joukkue (29,50 €/hlö) 7.tammikuuta asti! Sen jälkeen hintaporras vaihtuu. Helsingin kilpailuun voi ostaa lippuja hinnalla 70€/joukkue (35€/hlö) 31.joulukuuta asti! Sen jälkeen hintaporras vaihtuu. Joten TÄSTÄ klik klik ja City Survivorsin sivuille! Sieltä löytyy molempien kilpailuiden ilmoittautumiset!!

***

Voit lukea näistä aiheista lisää mun vanhoista postauksista: Mummola-dieetti * City Survivors Helsinki * City Survivors Turku

Kommentit (5)

 1. Kristiina

  En tiedä oletko Monna huomannut, että motivuksen saleilla on nykyään kännykkä kielto. Eri selfien ja instastoorien kuvaaminen on kielletty. Toivon, että voisit yhdessä miehesi kanssa kunnioittaa tätä kieltoa.

  • Monna

   Hei Kristiina! 😊 Olen huomannut. Olemme mieheni kanssa Motivuksen yhteistyökumppaneita ja meillä on lupa kuvata siellä jos muita asiakkaita ei kuvissa näy. 😊 Mukavaa päivää sinulle!

 2. Tiina

  Hei! Linkit eivät toimineet.

  .. Tosin löysin muutenkin kyseiseen kohteeseen 🙂

  • Monna

   Oho.. 🙁 Pitääpä tarkistaa ne!

 3. Sussu

  Ai vitsi miten hienoa että tuotte kisanne myös tänne pohjoiseen. Toivottavasti harkitsette myös Vuokattia tulevina vuosina kisakalenteriin mukaan. Rukan kisa houkuttelee tänä vuonna kovasti mutta laskettu aika on alkuvuodesta ja hieman pelottaa että kerkeääkö sitä suunnitellun sektion jälkeen sellaiseen kuntoon että voisi osallistua.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *