Monna
Monna

Kohta muutetaan!

Mutaman päivän päästä FitFashion on kuopattu. Ensi viikolla kirjoitellaan siis jo Terve.fi:n puolella. Siirto FitFashionista Terve.fi:hin tapahtuu 4.-6.11 välillä. Voi olla, että nopeasti tai sitten ei niin nopeasti. 😉 Maanantaina ei välttämättä kannata etsiä meiän blogeja Terve.fi:stä. Mutta tiistaina ne sieltä löytyy varmasti! 

Meitä täältä FF:ltä lähti omille teille monia, iso joukko pääsi aloittamaan bloggaamisen uudella alustalla ja sitten meitä Terve.fi:hin siirtyviä on 13. Tässä on kaikki vanhat FitFashionilaiset, jokta siirtyy Terve.fi:hin.

Tuleeko kaikki jatkumaan samana?

Mä en oo varsinaisesti ajatellut tätä siirtoa ”uutena alkuna”. Mutta kuitenkin, kun blogikoti muuttaa, oon ajatellut vähän freesautua ja itse asiassa myös hieman tehdä sisältöön muutoksia.

Mä oon pitkän harkinnan jälkeen tullut siihen tulokseen, että alan rajaamaan Emmaa hieman vähemmälle blogissa. Oon sitä itse asiassa jo nyt pienin askelin hiljaisesti täällä tehnyt. 😉 Tuun edelleen kirjoittamaan perhe-aiheisia postauksia, mutta kerron niissä enemmän äitiyden kannalta juttuja. Kirjoitan meidän perheestä joitain asioita, mutta sellaista ”Emman päivä”-postausta ei kannata välttämättä odotella. 😉 Emma on iso osa meidän elämää, se tärkein osa. <3 Tän vuoksi en kokonaan aio rajata Emmaa pois. Se ei tuntuisi mulle tai meiän perheelle luonnoliselta. Mutta Emmaa suojellakseni oon tehnyt pieniä linjavetoja asiassa, joista ollaan sovittu yhdessä Tuukan kanssa.

Myös blogin nimi tulee muuttumaan. Treenaa -sana jää nyt pois. Sivun URL:ssä tämä on vielä keikkunut, vaikka esim. bannerista sana on ollut poissa jo puolisen vuotta. Nyt muuton yhteydessä myös URL tulee muuttumaan. Mun blogi löytyy ensi viikosta lähtien osoitteesta: blogit.terve.fi/monna

Jos klikkaatte vielä automaattisesti ja vanhasta muistista vanhaan osoitteeseen, on sieltä uudelleenohjaus tuohon uuteen. 🙂 Eli ette jää postauksista paitsi. Kaikki mun vanhat postaukset siirtyy uudelle alustalle mukaan! 🙂 Eli voitte myös selailla mun vanhoja postauksia samalla tavalla tulevaisuudessa, kuin tähänkin asti.

Ihanaa viikonloppua kaikille! <3 

Mä vietän viikonloppuna kahdet ihanat juhlat, toiset niistä juhlitaan ”hautajais-teemalla” FitFashionin kaikkien vanhojen bloggaajien kesken. Ja toiset vietetään sunnuntaina perheen ja kummien kesken, nimittäin Emman 2-vee synttärit!!! <3 <3 <3 

***

Seuraavan kerran kuulette musta sitten Terve.fi:n puolella! 😉 Puspus!

Kommentit (2)

  1. Kirsi-Marja Hartikainen

    Moi! 🙂 Mä sain myös syyskuussa kutsun Terve.fi -sivustolle ja oon allekirjoittanut sopparin, joten tietääkseni ja toivon mukaan kuulun myös siirtyvien bloggaajien joukkoon! 🙂 Terkuin, Kirsi / Kirsin Kuntopiiri http://kirsinkuntopiiri.fitfashion.fi/

    • Monna

      Joo, tottakai kuulut! ❤ Pahoittelut, en tahallani jättänyt sua listasta pois. 😘 Se on vaan tää mun muisti… 😔

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *