Monna
Monna

Kohta alkaa LOMA!!!

Oooooo!!!! Niin siistiä!! Meillä on neljän viikon kesäloma!! Käääk! En muista koska viimeks oltais pidetty neljä viikkoa putkeen! Ei varmaan kertaakaan yrittäjyyden (eli kuuden vuoden) aikana!! 😀 😀 Haha!

Kesäneiti 2017 😉

Me jäädään juhannuksesta lomalle ja meinataan tehdä kaikkea ihanaa! Juhannus vietetään meiän hyvän ystäväpariskunnan kanssa Tammisaaressa, koirat ja Emma mukana. Siitä ajellaan Naantaliin ja meinataan mennä Muumimaailmaan ekaa kertaa!! Ihana nähdä mitä Emma tykkää! 🙂 Nautitaan myös pari päivää Naantalin Kylpylän antimista ja ollaan jo varattu koirahuone meille, koska tottakai Gere ja Pimu on mukana.

Naantalista ajellaan pariks päiväks kotiin ja sitten lähdetään MATKAILUAUTOLLA kiertelemään!! Niin makeeta!! Meinataan kurvata ensimmäiseksi lahden toiselle puolelle Tukholmaan ja sieltä ylös Ruotsin itärannikkoa pitkin. Suomen puolelle tullaan sitten sieltä Haaparannan kohdilta. Suomessa jatketaan vielä karavaani-elämää ja käydään toki myös Nurmeksessa mökillä.

Toinen kesäneiti 2017 😉 😀

Meiän perheellä on ollut asuntovaunu, kun oltiin lapsia mun veljen kanssa. Me reissattiin ympäri Eurooppaa aina kesälomat, myös Pohjoismaat ja Suomi tuli koluttua leirintäalueiden puolesta. Ja mulla on niistä kesistä ja reissuista ainoastaan hyviä muistoja! 🙂 Mun mielestä se leirintäalue-elämä on jotenkin makeeta. Tosi sellaista riisuttua meininkiä. Ja en siis puhu nyt vaatteista. 😀

Leirintäalueilla on ihana yhteisöllinen tunnelma, ei kuitenkaan liian läheinen tai tungetteleva. Mun mielestä se on jotenkin makeeta, että jokainen lampsii omasta asuntovaunustaan / -autostaan tai teltasta aamuisin hammaspesulle lerintäalueen yhteisiin pesutiloihin. Tiskit tiskataan käsin jossain katoksessa (usein ulkona) ja iltaisin grillataan makkaraa pienillä pallogrilleillä kukin omassa rauhassa.

Mä odotan ihan super innolla kesälomaa, koska on näitä ihan älyttömän siistejä suunnitelmia tiedossa!! Eikä siihen lomaan oo enää kuin muutama päivä!! OUJEEE!!!

***

Kommentit (2)

 1. Johanna

  Viettäkää ihana loma!
  Kuulostaa tosi mukavilta noi teidän lomasuunnitelmat =)
  Mä tahtoisin kans ottaa asuntoauton vuokralle, ja lähteä sillä kissojen kanssa reissuun. Mutta aika nihkeästi suhtaudutaan kissoihin vuokraustilanteissa, joten en tiedä tuleeko onnistumaan… Toinen kissani sairastaa epilepsiaa ja tarvitsee 3 kertaa päivässä lääkkeensä, joten olisi paljon helpompi, kun voisi ottaa ne mukaan.

  Muista pitää lomaa myös blogista! Jos tulee jotain juttuaiheita mieleen, niin laita niitä vaikka johonkin vihkoon ylös ja kirjoittelet niistä sitten loman jälkeen.
  Äitini on yrittäjä myös ja olen sivusta seurannut, miten tärkeää on pitää ihan oikeasti lomaa ja irtautua töistä ihan kunnolla. Joten neljän viikon loma tekee teille kaikille varmasti oikein hyvää <3

 2. maikki

  Me kans lapsuudessa harrastettiin matkailuautolla matkustelua ympäri suomen, kiva jos vieläkin väki sellaista harrastaa 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *