Monna
Monna

Kirjajulkkarit!

Voi hyvät hyssykät!! 😀 Eilen, tiistaina 10.huhtikuuta facebook muistutti, että tasan vuosi sitten oltiin käyty allekirjoittamassa kustannussopimus Tammessa. Vuosi siitä eteenpäin ja meiän kirja on kaupoissa ja julkkarit vietetty.

Mä lähdin aamusella eilen junalla keskustaan kampaukseen ja meikkiin mun hyvän ystävän ja luottokampaajan Lauran luokse. Sieltä ajelin sporalla Kalliion Roots Helsinki -kahvilaan hakemaan meiän julkkareihin tarjoiltavat. Meillä oli tarjolla smoothieta, GreenStreetin raakakakkua ja ihania herkkupalleroita, sekä salaattiburrittoja.

Tuukka tuli iltapäivän alussa koirien ja Emman kanssa perästä auttamaan mua järkkäilyssä. Vieraiden goodie bageihin, Lupauksen kangaskasseihin saatiin pakattua Foodinin raakasuklaata, Fastin proteiinipatukoita, Celsiuksen juomia ja Yveten jumppakassit, sekä tietysti jokaiselle mukaan meiän kirja! <3

Meille saapui julkkareihin 24 ihanaa ihmistä. Tilaisuus oli tosi onnistunut, meiän näköinen: rento ja iloinen. Paikalla oli oikeasti ihania ihmisiä, ystäviä ja kollegoita. Lupauksen tiloissa oikein huokui koko julkkareiden ajan se, että me kaikki ollaan samalla asialla: yhdessä paremman puolesta. Kannustetaan toisiamme ja ollaan ylpeitä toistemme onnistumisista ja saavutuksista, vaikka olemmekin samalla alalla. Tuukka tiivisti ajatuksen hyvin puheessaan ja koko vieraskaarti nyökytteli päitään.

On oikeesti ihan huippua, kun saa tehdä töitä tällaisten ihmisten ympäröimänä. Näiden ihmisten seurassa ketään ei lytätä, eikä kenenkään kanssa tarvi kilpailla. Kiitos vielä kaikille teille, jotka tulitte juhlistamaan meille merkityksellistä päivää!!

Me mietittiin ensin, että pitäiskö järkätä julkkareissa joku treeni tai muu, mutta päädyttiin pitämään tilaisuus hyvin rentona ja sellaisena hengailuna. 🙂 Oli jotenkin mukava olla, kun paikalla oli niin positiivisia ja ihania ihmisiä. Oikeasti rakkaita ja läheisiä ihmisiä ja kollegoita, joiden seurassa tuntuu kotoisalta ja hyvältä.

Puheensorina ja nauru täytti Lupauksen tilat koko parituntisen ajan. Pidettiin Tuukan kanssa lyhyt puhe ja Lupauksen ihana omistaja Riina piti vieraille lyhyen hengitysharjoituksen/meditaation.
Puheiden ja meditaation jälkeen julkkarit jatkui rentona menona. Hauskan lisän tilaisuuteen toi meiän koirat! 😀 Tuukka oli sitä mieltä, että kerta koiratkin on mukana kirjassa, on niidenkin päästävä julkkareihin! <3 Riina antoi luvan, että saadaan tuoda koirat studiolle ja se oli kyllä mahtava juttu! Ollaan huomattu, että koirat monesti rentouttaa tilanteita vielä entisestään.

***

Niin iloinen ja otettu tästä eilisestä päivästä!! KIITOS VIELÄ KAIKILLE PAIKALLA OLLEILLE!!! Erityisesti kiitos Nanalle, kun toimit virallisena valokuvaajana ja me saatiin Tuukan kanssa keskittyä ihan vaan olemiseen. 

Nyt makoilen sängyssä kurkku kipeänä, nenä tukossa ja Emmalla todettiin keuhkokuume. Joten meillä tytöillä menee loppuviikko ihan lepäillessä. Aurinkoista päivää ja kaikkea ihanaa kaikille! 

***

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *